A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Τα Νούμερα

E-mail Εκτύπωση PDF

ampotisΔημήτρης Αμπόνης, εκπαιδευτικός, ΠΕ 12.02 αρχιτέκτων

Χαμένος μέσα στα χαρτιά και τις έρευνες, στα «άρθρα» και τις «παραγράφους» Νόμων, εγκυκλίων και Υπουργικών Αποφάσεων.... Ψάχνοντας να βρω τις κρυμμένες παγίδες, να ανατρέψω τον απίστευτο παραλογισμό με λογικά επιχειρήματα, να καταδείξω με νούμερα και ποσοστά τις συνέπειες εφαρμογής των αποφάσεων των εκάστοτε «σοφών»...

Πώς πρέπει να αναδιοργανωθεί η Αυτοδιοίκηση

E-mail Εκτύπωση PDF

papatoliasΗ εφαρμοζόμενη «θεραπεία – σοκ» της Κυβέρνησης με τις διαθεσιμότητες σε Δημόσια Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση, αποσταθεροποιεί προσωρινά το πελατειακό σύστημα και τον «ωχαδερφισμό» της δημοσιοϋπαλληλικής μονιμότητας που δεν συνοδεύεται από σύγχρονες πολιτικές προσωπικού (αξιολόγηση και ικανό μάνατζμεντ).

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

elladaΑΕΝΑΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΠΙ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΜΕΤΡΑ ΕΠΙ ΜΕΤΡΩΝ, ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ... ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...
Δε χωράει στο ψέμα η αλήθεια... Ούτε το φως στο σκοτάδι...Δε φτάνει ο κίβδηλος λόγος να δαμάσει τα αφηνιασμένα άλογα, να αποπλανήσει τα τρομοκρατημένα όνειρα.
Με το πηχτό σκοτάδι να απλώνεται στη νεκρική κοιλάδα των μοιραίων και των δοσίλογων, οδοιπορούμε την οδό του μαρτυρίου...

Η Ελλάδα μπορεί να σώσει την Αίγυπτο...

E-mail Εκτύπωση PDF

vanizelosΓράφει ο Pitsirikos

Στο έκτακτο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κατάσταση στην Αίγυπτο, θα συμμετάσχει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Αντιπαρέρχομαι το γεγονός πως εν έτει 2013 και με την χώρα χρεοκοπημένη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται ακόμα στην κυβέρνηση και εκπροσωπεί τη χώρα, και προτείνω λύση για την Αίγυπτο.

ΘΕΡΜΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΣε πολεμική κατάσταση ευρίσκονται κοινωνία, κυβέρνηση και αντιπολίτευση και το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει συνεχώς και προοιωνίζει δύσκολες καταστάσεις. Ένα πράγμα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι δεν επιτρέπεται να γκρεμίσουν ότι έγινε με θυσίες και με αίμα του λαού όλα αυτά τα χρόνια της βιβλικής ανατροπής για την πατρίδα μας.

ΤΡΙΓΜΟΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D.
Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής
Δύσκολοι καιροί ξέσπασαν για την χώρας μας και ο κόσμος τα έχει χαμένα. Εκτός του ότι είναι απελπισμένος και δεν γνωρίζει τι θα φέρει η αυριανή ημέρα είναι και πολύ αγανακτισμένος όχι μόνο γιατί δεν έχει δουλειά, δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του αλλά και γιατί βιώνει μια πρωτοφανή κατάσταση τρομοφοβίας από τους κυβερνώντες.

Μέχρι και ο Χασάν μας πήρε χαμπάρι…

E-mail Εκτύπωση PDF

mazidis

του Στρατή Μαζίδη
Από το μέγεθος των καρπαζιών που εισπράττει ένα κράτος μπορείς να καταλάβεις τη σοβαρότητά του αλλά και το σεβασμό που εμπνέει γύρω του.
Η Ελλάδα συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία της προς την καταστροφή καταφέρνει να μην τη φοβάται (;), σέβεται (;) απολύτως κανείς. Ούτε οι λαθρομετανάστες.

Η Ελλάδα είναι καταδικασμένη γιατί δε γεννά πια Ισαάκ και Σολωμούς

E-mail Εκτύπωση PDF

mazidis-1Συμπληρώθηκαν ήδη 17 χρόνια από τις εν ψυχρώ δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού. Ο Τάσος Ισαάκ προτίμησε να αφήσει την άνεσή του, να συμπαραταχθεί με τους μοτοσικλετιστές και όταν ένας σύντροφός του βρέθηκε να δέχεται τα χτυπήματα των τουρκοκυπρίων και των γκρίζων λύκων, πήγε να τον βοηθήσει με αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό του μέχρι θανάτου.

Το πέρασμα του ποταμού και οι ευθύνες

E-mail Εκτύπωση PDF

perasmaΤου Ηλία Βλαχογιάννη βουλευτή Τρικάλων ΝΔ
Πολιτικοί και πολίτες αιφνιδιάστηκαν εξ ίσου ,από τη μεγάλη κρίση του 2009 και του 2010.... Ίσως ο πολιτικός κόσμος να αιφνιδιάστηκε περισσότερο ,γι αυτό και τα λάθη που διαπράχθηκαν κατά την αντιμετώπιση ή καλύτερα για την αντιμετώπιση της κρίσης ,ήταν μεγαλύτερα και αναποτελεσματικά....

Δηλαδή θα πεθάνουμε τον Σεπτέμβρη;

E-mail Εκτύπωση PDF

xardavelasΤο καλοκαίρι του τρόμου ζούμε όλοι μας με όλα αυτά που μας λένε και μας απειλούν.

Είμαστε λέει εκτός στόχων, το grexit άρχισε πάλι να κουβεντιάζεται και το Σεπτέμβρη που έρχεται πάλι για έλεγχο η τρόικα θα πάρει κεφάλια γιατί θα μας βρει με ελλείμματα, πιο μεγάλη ύφεση, πιο μεγάλη ανεργία, με πλήρη αδράνεια στις αποκρατικοποιήσεις και μεγάλες τρύπες στα φορολογικά έσοδα.

Σελίδα 75 από 94

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com