A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΡΘΡΑ

Ηθική ανύψωση

E-mail Εκτύπωση PDF

Vaios KaralisΑπό την μετριότητα τον τελευταίο καιρό έχουν σίγουρα ξεφύγει τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Καλαμπάκας. Εκδηλώσεις όπως αυτές που έγιναν το τριήμερο, με την συμμετοχή του συλλόγου Λιθόπολις, το μουσείο φυσικής ιστορίας και συλλόγους της περιοχής μας,...

Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια….

E-mail Εκτύπωση PDF

Vaios Karalis''Eιπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια. Μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα λέγαν... ''

Μ.Λουντέμης

Πουλήστε τα δάνεια στους δανειολήπτες και όχι στα ληστρικά Hedge Funds

E-mail Εκτύπωση PDF

korakiaΤο δόγμα του σοκ που εφαρμόζει το αδηφάγο χρηματοπιστωτικό σύστημα για να δεσμεύσει τις περιουσίες των Ελλήνων και να μετατρέψει το δημόσιο χρέος σε ιδιωτικό....

Άδωνις Γεωργιάδης: η τελευταία ελπίδα της ΝΔ

E-mail Εκτύπωση PDF

LinardatosΝαπολέων Λιναρδάτος

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθαν στην εξουσία λόγω της κρίσης, αλλά επειδή η υπάρχουσα πολιτική τάξη απέτυχε να διαχειριστεί την κρίση επιτυχώς. Επειδή η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει να πέσει ο Τσίπρας ως ώριμο φρούτο,...

Φωτογραφικά κλικ στο σωστό timing

E-mail Εκτύπωση PDF

Πέτυχαν τις καλύτερες στιγμές

f1

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

pateras kΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. – Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.

Σε μεγάλη περιπέτεια μπήκε η πατρίδα μας εδώ και μερικά χρόνια. Αυτοί που δεν έφταιξαν σε τίποτε για το σημερινό κατάντημα αλλά τα πληρώνουν όλα είναι οι πολίτες. Δεν φέρουν καμία ευθύνη για την ΛΕΗΛΑΣΙΑ του Δημοσίου Χρήματος κι όμως είναι τα μεγάλα θύματα.

Μια Λούλη-πούτειος Νέα Δημοκρατία

E-mail Εκτύπωση PDF

LinardatosΝαπολέων Λιναρδάτος

"Τα Νέα" του Σαββάτου πρόσφεραν μια ανεκτίμητη ευκαιρία για να διακρίνει ο αναγνώστης το πολιτικό τέλμα στο οποίο είναι βυθισμένο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από την μία, η συνέντευξη με τις αμπελοφιλοσοφίες του θεωρητικού του μεσαίου χώρου Γιάννη Λούλη.

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

Papasimos

 

Του Γεωργίου Παπασίμου
Δικηγόρου

Η πολιτική κυριαρχία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε νέους, γυναίκες, λαϊκά στρώματα, παραγωγικές ηλικίες και μισθωτούς κυρίως του Δημοσίου, αλλά και στους χώρους της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς, που προκύπτει από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, αναμφισβήτητα σηματοδοτεί μια νέα πολιτική εποχή για την Ελλάδα. Είναι αυτή του τέλους της Μεταπολίτευσης, που επήλθε από τον μνημονιακό «οδοστρωτήρα» και την πλήρη διάρρηξη και διάλυση πολιτικών και κοινωνικών σχέσεων και δομών.

Η Πυθαγόρεια Διατροφή που εξαφανίζει το 95% των ασθενειών

E-mail Εκτύπωση PDF

pithagoras small-for-web-600x385Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας!

Αυτός θα είναι ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας!

E-mail Εκτύπωση PDF

Tamilos foto

Η πολιτική ασκείται μέσα από τα κόμματα όπως επιτάσσει το Σύνταγμα.
Κόμματα δημοκρατικά οργανωμένα, με δομή τέτοια ώστε η κοινωνία να μεταφέρει μέσω εκλεγμένων αντιπροσώπων τα προβλήματα στην τοπική αλλά και στην κεντρική ηγεσία του κόμματος.

Σελίδα 58 από 95

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com