A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Απολύσεις με βάση την απόδοση

E-mail Εκτύπωση PDF

apolyseis

Τη δημιουργία μόνιμου μηχανισμού απολύσεων για τους δημοσίους υπαλλήλους που δεν περνούν τις εξετάσεις της αξιολόγησης μελετά η τρόικα, ωστόσο, όπως ρητώς αναφέρεται στην έκθεση του ΔΝΤ, αυτό επί του παρόντος απαγορεύεται από το Σύνταγμα.

Σαρωτικός ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης

E-mail Εκτύπωση PDF

anasximatismos

Σαράντα μέλη αριθμεί το νέο κυβερνητικό σχήμα το οποίο ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα.

Ο Γκίκας Χαρδούβελης αναλαμβάνει τη θέση του υπουργού Οικονομικών. Σαρωτικός ήταν ο ανασχηματισμός με τις κυριότερες αλλαγές: ο Αργύρης Ντινόπουλος νέος υπουργός Εσωτερικών, στο υπουργείο Ανάπτυξης ο Ν.Δένδιας, ο Μάκης Βορίδης υπουργός Υγείας, ο Ανδρέας Λοβέρδος υπουργός Παιδείας, ο Βασίλης Κικίλιας υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

E-mail Εκτύπωση PDF

kairos

Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας - Πού θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία.

Καλό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και πιθανόν στα ορεινά της Πελοποννήσου, περιμένουμε σήμερα.

Έρχονται 1000 προσλήψεις οπλιτών

E-mail Εκτύπωση PDF

oplites

Εντός του Ιουνίου αναμένεται να προκηρυχθεί διαγωνισμός για την πρόσληψη 1000 οπλιτών βραχείας ανακατάταξης.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος άναψε το «πράσινο» φως και όπως σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος, θεωρείται δεδομένο ότι οι προσλήψεις θα ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Bροχές και καταιγίδες μέχρι την Παρασκευή

E-mail Εκτύπωση PDF

vroxes

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα επεκταθούν σήμερα Τετάρτη από τα δυτικά στα ανατολικά και θα υποχωρήσουν την Πέμπτη, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ειδικότερα, έντονες βροχοπτώσεις αναμένονται στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική).

Σελίδα 866 από 1026

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com