A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Ετοιμάζεται ενιαία ρύθμιση για χρέη προς Εφορία και Ταμεία

E-mail Εκτύπωση PDF

eforia

Σχέδιο για την ενιαία ρύθμιση για χρέη προς Εφορία και Ταμεία  με περισσότερες δόσεις, κατ’ ελάχιστο όριο 48 και ανώτατο τις 100,  επεξεργάζεται η κυβέρνηση και αυτό (το σχέδιο) αναμένεται να το παρουσιάζει ενώπιον της τρόικας που φτάνει την προσεχή εβδομάδα στην Ελλάδα. Τα  συνολικά χρέη στην Εφορία ανέρχονται σε 66,4 δισ. ευρώ, ενώ μόνο την περίοδο Ιανουαρίου – Μαΐου 2014 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στην Εφορία και στα τελωνεία να ξεπερνούν τα 5,2 δισ. ευρώ.

Θεραπευτικές ιδιότητες ιαματικών λουτρών Υπάτης

E-mail Εκτύπωση PDF

 ypath

Τι σχέση έχουν τα Μετέωρα με το «Game of Thrones»;

E-mail Εκτύπωση PDF

gameofthrones

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί τα βραχώδη όρη των Μετεώρων έχουν προβληθεί σε έργα φαντασίας… αυτό το μέρος μοιάζει πραγματικά μαγικό, σύμφωνα με τη Huffington Post.

Όπως αναφέρει σε άρθρο της, τα Μετέωρα, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, βρίσκονται στο θεσσαλικό κάμπο, σε απόσταση περίπου τεσσάρων ωρών από την Αθήνα. Η περιοχή φιλοξενούσε κάποτε 24 μοναστήρια (έξι σώζονται μέχρι σήμερα) που έμοιαζαν να «αιωρούνται στον αέρα» σε ύψος πάνω από 400 μέτρα.

Ανοικτή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου στη Βέροια

E-mail Εκτύπωση PDF

veroia1

Παρουσία αρκετών μελών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Ιουνίου η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βέροιας. Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση της Ένωσής μας που γίνεται στην Περιφέρεια με στόχο την άμεση ενημέρωση των μελών, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία σ’ αυτά να καταθέσουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους σε μια κομβική περίοδο για την Ένωση και τις εφημερίδες μας.

Τι αλλάζει από σήμερα 1η Ιουλίου με την ασφάλιση των αυτοκινήτων

E-mail Εκτύπωση PDF

aytokinita

Τι αλλάζει με τις ασφάλειες αυτοκινήτων. Τι προβλέπει ο νόμος για τα ανασφάλιστα οχήματα

Σε ισχύ μπαίνει από σήμερα 1η Ιουλίου το νέο πλαίσιο που διέπει την ασφάλιση των αυτοκινήτων σύμφωνα με διατάξεις που προβλέπονται σε πρόσφατα ψηφισμένο νόμο.

Σελίδα 860 από 1026

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com