A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Άνοιξε το taxisnet για τις εκπρόθεσμες δηλώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

taxisnet

Ανοικτό είναι το taxisnet για την υποβολή των τροποποιητικών και εκπρόθεσμων φορολογικών δηλώσεων

. Οι περίπου 50.000 φορολογούμενοι που έχασαν την προθεσμία υποβολής της φορολογικής τους δήλωσης μπορούν να την υποβάλουν και θα υποστούν μόνο το πρόστιμο των 100 ευρώ, χωρίς τελικά να τους επιβληθεί η ποινή της μη αναγνώρισης των αποδείξεων που θα οδηγούσε σε πρόσθετο φόρο χιλιάδων ευρώ.

Λύση - πακέτο για τα κόκκινα δάνεια και τις οφειλές προς τα ταμεία

E-mail Εκτύπωση PDF

daneia

Με μία λύση πακέτο επιχειρεί η κυβέρνηση να λύσει το γόρδιο δεσμό των κόκκινων δανείων, ώστε να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις στη ρύθμιση των δανειακών τους υποχρεώσεων αλλά και των οφειλών τους προς ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες.

Το οικονομικό επιτελείο «τρέχει» για να κλείσει τον εν λόγω μηχανισμό, ώστε να παρουσιαστεί στην τρόικα μέχρι τα μέσα Αυγούστου, όπως έχει οριστεί με το κλιμάκιο των δανειστών.

Έρχονται 1.140 προσλήψεις στη ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

deh

Μέσω ΑΣΕΠ αναμένεται να γίνουν 1.140 προσλήψεις στη ΔΕΗ και το Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας τόσο σε επιστημονικό προσωπικό, όσο και σε τεχνικούς και τεχνίτες.

Οι προσλήψεις θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι, όπου θα γίνουν δύο διαγωνισμοί για 600 άτομα στη ΔΕΗ και 540 άτομα στον ΔΕΔΔΗΕ.

Η συμφωνία για τις απολύσεις στο Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

apolyseis

Ποιοι είναι οι 6.500 εργαζόμενοι που αποχωρούν

Μέχρι το τέλος του 2014 αναμένεται να ολοκληρωθεί το κύμα των απολύσεων, μετά τη σχετική συμφωνία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την τρόικα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την απομάκρυνση από το Δημόσιο 6.500 υπαλλήλων, όπως προβλέπεται από το Μνημόνιο, προκειμένου να εκπληρωθεί ο στόχος της διετίας 2013-2014 για 15.000 απολύσεις. Υπενθυμίζουμε ότι από το 2013 έχουν φύγει 8.500 υπάλληλοι.

Προσλαμβάνονται 550 μόνιμοι στους δήμους

E-mail Εκτύπωση PDF

dimoi

Στην πρόσληψη 550 μόνιμων υπαλλήλων από τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ πρόκειται να προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του www.antilogosnews.gr, το επόμενο διάστημα το υπουργείο Εσωτερικών.

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι πρόκειται να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των δήμων σε όλη τη χώρα, καθώς το προηγούμενο διάστημα πολλοί από τους υπαλλήλους αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης.

Σελίδα 859 από 1028

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com