A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Φθηνά δάνεια για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

ellada

Τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν μία ανάσα για την επιχείρηση τους έχουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μέσω φθηνών δανείων τα οποία έχουν επιτόκια κοντά στο 8%, ενώ δίνεται και περίοδος χάριτος μέχρι και 12 μήνες. Όπως γράφει το ΕΘΝΟΣ οι τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς, Eurobank, Attica και Geniki προσφέρουν είτε ανοιχτά δάνεια για κεφάλαιο κίνησης, είτε πρόγραμμα τακτής λήξης που προσφέρουν στον επιχειρηματία τη δυνατότητα:

Σχέδιο ρυθμίσεων πολλών ταχυτήτων

E-mail Εκτύπωση PDF

sxedio

Ο σχεδιασμός μιας νέας ρύθμισης οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία φαίνεται ότι μπορεί να αποδώσει και να πάρει τη μορφή νόμου μέχρι τα τέλη Αυγούστου, εάν η διαπραγμάτευση που άρχισε –επί του θέματος– με την τρόικα, το υπουργείο Εργασίας και τις διοικήσεις των Ταμείων, καταλήξει σε συμφωνία.

Επιδότηση για νέους που θέλουν να στήσουν την δική τους επιχείρηση

E-mail Εκτύπωση PDF

oaed

Τελευταία ευκαιρία υποβολής αιτήσεων από άνεργους ηλικίας έως 35 ετών, που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους καινοτόμο επιχείρηση, δίνει ο ΟΑΕΔ...

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από την Δευτέρα 21 Ιουλίου έως τις 21 Αυγούστου 2014.Πρόκειται για συμπληρωματική πρόσκληση ενδιαφέροντος, που αφορά σε 900 θέσεις, καθώς το πρόγραμμα τρέχει από τις αρχές του 2014 και αφορά στην ενίσχυση συνολικά 2.000 νέων.

Μηνιαία παρακράτηση φόρου για τους συνταξιούχους με δυο συντάξεις

E-mail Εκτύπωση PDF

parakratisi

Ο φόρος παραμένει σταθερός, δεν αυξάνεται, αλλάζει όμως ο τρόπος πληρωμής

Από τον επόμενο μήνα ξεκινά η μηνιαία παρακράτηση του φόρου εισοδήματος, για τους συνταξιούχους που έχουν εισόδημα από δύο ή και περισσότερες συντάξεις. Πρόκειται για 1.146.089 άτομα σε σύνολο περίπου 2,7 εκατ. συνταξιούχων σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

4.000 κατασχέσεις λογαριασμών ημερησίως

E-mail Εκτύπωση PDF

katasxeseis

Σε οικονομικό αδιέξοδο έχουν οδηγηθεί νοικοκυριά και επιχειρήσεις που αδυνατούν όχι μόνο να πληρώσουν τις οφειλές τους αλλά ακόμα και να ενταχθούν σε ρυθμίσεις.

Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής «όμηροι» της Εφορίας είναι 2,6 εκατομμύρια φορολογούμενοι καθώς οι οφειλές προς το Δημόσιο αυξάνονται μήνα με τον μήνα με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

Σελίδα 858 από 1028

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com