A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

116.000 θέσεις απασχόλησης για ανέργους από τον Σεπτέμβριο

E-mail Εκτύπωση PDF

anergoi

Tουλάχιστον 116.000 επιδοτούμενες νέες θέσεις κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων «ανοίγει» στις αρχές Σεπτεμβρίου το υπουργείο Eργασίας μετά την εξασφάλιση «προκαταβολής» 600 εκατ. ευρώ από το νέο EΣΠA για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Δηλώσεις για τον ακατάσχετο λογαριασμό

E-mail Εκτύπωση PDF


akatasxeto

Ηλεκτρονικές αιτήσεις στο TAXISnet θα μπορούν να υποβάλλουν από την Τρίτη 29 Ιουλίου οι φορολογούμενοιπροκειμένου να δηλώνουν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων τον μοναδικό ακατάσχετο τραπεζικό τους λογαριασμό.

Βάσει της νέας διαδικασίας μέσα σε λίγες ώρες θα είναι σε θέση να γνωρίζουν για το εάν η τράπεζά τους έχει επιβεβαιώσει πως όλα πήγαν ομαλά και ισχύει το ακατάσχετο ή εάν ανέκυψαν προβλήματα.

ΕΝΦΙΑ: Από 1η Αυγούστου τα «ραβασάκια»

E-mail Εκτύπωση PDF

ravasakia

Σταδιακά από την πρώτη Αυγούστου θα αρχίσουν να αναρτούνται στο ΤΑΧISnet, στους ατομικούς λογαριασμούς των φορολογουμένων τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα η διεύθυνση ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Για την ώρα δεν είναι γνωστό ούτε πότε θα πληρωθεί η πρώτη δόση -εκτιμάται έως το τέλος Αυγούστου- ούτε ποιος θα είναι ο αριθμός των δόσεων.

Νέο κακόβουλο λογισμικό ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

E-mail Εκτύπωση PDF

astynomia-2

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνει τους πολίτες, για την εμφάνιση ενός νέου κακόβουλου λογισμικού, που ονομάστηκε ως CTB-Locker (Curve-Tor-Bitcoin Locker) και ανιχνεύεται ως «Critroni», ενώ αποτελεί ​ την εξέλιξη του γνωστού κακόβουλου λογισμικού Crypto locker Ransomware. 

Σε 12 δόσεις η Εφορία

E-mail Εκτύπωση PDF

eforia

Τη δυνατότητα υπαγωγής στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών έχουν οι φορολογούμενοι που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Σελίδα 855 από 1026

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com