A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Έρχεται η προκήρυξη για την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaed

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία προκήρυξης των 50.000 θέσεων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ , που θα καλυφθούν από ανέργους, και οι οποίες θα προκύψουν σε φορείς του Δημόσιου Τομέα.

Οι περισσότερες από αυτές, περίπου 35.000 θέσεις εργασίας, θα καλυφθούν σε κενά που υπάρχουν σε δήμους και περιφέρειες της χώρας.

Την 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

ekptoseis-2

Ξεκινούν το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 και λήγουν τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις βάσει του άρθρου 15 παρ. 1 του Ν.4177/2013.

Στο διάστημα αυτό και σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 1 του νόμου, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 με προτεινόμενο ωράριο 11:00- 18:00.

28η Οκτωβρίου: Η Τιτανομαχία του Υψώματος 731

E-mail Εκτύπωση PDF

731

Συμπληρώνονται 74 χρόνια από το πρωί της 28ης Οκτωβρίου 1940, όταν ήχησαν οι σειρήνες και οι καμπάνες του πολέμου. Όλοι οι Έλληνες, χωρίς καμιά άλλη σκέψη, υπάκουσαν στο εθνικό προσκλητήριο, πήραν το όπλο και έτρεξαν στις χιονισμένες κορφές της Πίνδου για να υπερασπιστούν την Πατρίδα και να πεθάνουν με τιμή. 

Ληξιπρόθεσμες οφειλές: Αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

ofeiles

Όλοι οι φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές από τα μέσα Νοεμβρίου, όταν σχεδιάζεται να ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στη ρύθμιση, θα μπορούν με απλές διαδικασίες να βάλουν τις οφειλές τους σε πολλές δόσεις. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή στην επιλογή των δόσεων, καθώς αυτές δεν θα είναι άτοκες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ της ΝΑΣΑ : Η γη θα είναι 6 μέρες στο σκοτάδι τον Δεκέμβριο!

E-mail Εκτύπωση PDF

nasa2

Η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από  την Τρίτη... 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.

Ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει  θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.

Σελίδα 840 από 1029

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com