A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Σύνταξη: Ποιοι και πώς κατοχυρώνουν τις ευνοϊκές προϋποθέσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

syntaksh

Μέσα στο κρίσιμο διάστημα των δύο μηνών οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τις προϋποθέσεις συνταξιοδοτήσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν για να προλάβουν ή να προστατευθούν από τις αλλαγές του 2015, με τρεις επιλογές:

Πρώτη επιλογή: Όσοι έχουν συμπληρώσει την ηλικία εξόδου και τον απαιτούμενο χρόνο ασφάλισης μπορούν να υποβάλουν αίτηση για σύνταξη μέχρι τις 31/12/2014 (ή και την 1η/1/2015 για όσους συμπληρώνουν την ηλικία τους ακριβώς στην αλλαγή του έτους). Το ποσό της σύνταξής τους θα υπολογιστεί με όσα ισχύουν σήμερα ακόμη και αν η απόφαση συνταξιοδότησης βγει το 2015.

Έρχεται η Αμερικανική Οικονομική Αστυνομία

E-mail Εκτύπωση PDF

foro

Η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής βρίσκεται στις άμεσες προτεραιότητες  της κυβέρνησης που λαμβάνει αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση του φαινομένουμετά και τις ανατροπές που φέρνει η κατάργηση των τεκμηρίων και η καθιέρωση του περιουσιολογίου.

Ειδικότερα, οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών ετοιμάζονται για τους φορολογικούς ελέγχους στη μεταμνημονιακή εποχή και έρχεται η Αμερικανική Οικονομική Αστυνομία με ελέγχους – φωτιά στα εισοδήματα των Ελλήνων.

Ανατροπή! Οι Έλληνες ενημερώνονται από το ίντερνετ

E-mail Εκτύπωση PDF

internet

Περίπου επτά στα 10 νοικοκυριά της χώρας (ποσοστό 65,6%) είχαν το 2014 πρόσβαση στο διαδίκτυο από την κατοικία τους, αριθμός που είναι αυξημένος κατά 16,5% σε σχέση με το 2013. Η μεγαλύτερη αύξηση καταγράφεται στην Κεντρική Ελλάδα και στα νησιάΑιγαίου και την Κρήτη κατά 53,2% και 39,3% αντίστοιχα. 

Ακατάσχετοι οι λογαριασμοί έως 1.500 ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

akatasxeto

Χωρίς αποδεικτικό μισθοδοσίας κάθε μήνα θα μπορούν πλέον οι Έλληνες πολίτες να εισπράττουν από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, τους μισθούς ή τις συντάξεις τους.

Η ταλαιπωρία εκατομμυρίων Ελλήνων στις αρχές κάθε μήνα φαίνεται ότι παίρνει τέλος κι αυτό γιατί η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων μέσω της αρμόδιας Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης προχώρησε στην αναβάθμιση της ηλεκτρονικής εφαρμογής μέσω της οποίας οι καταθέτες μπορούν να εξασφαλίσουν το «ακατάσχετο» σε έναν τραπεζικό λογαριασμό (κατά κύριο λόγο αυτόν στον οποίο καταβάλλεται ο μισθός ή η σύνταξη).

Προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα από την ΕΛΣΤΑΤ

E-mail Εκτύπωση PDF

elstat

Συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα ζητά η   ΕΛΣΤΑΤ με προκήρυξη της.
Οι αιτήσεις ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν έως τις 3 Δεκεμβρίου ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.statistics.gr  και  στην ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ»

Σελίδα 838 από 1030

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com