A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Ποιές αλλαγές έγιναν στη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια των επιχειρήσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

kokkina

Μέχρι 31 Μαρτίου 2016 θα έχουν δικαίωμα ένταξης στη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, σύμφωνα με τις αλλαγές που έγιναν στη νομοτεχνική βελτίωση της τροπολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης που κατέθεσε σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκα με θέμα: «Μέτρα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης και την ενίσχυση της απασχόλησης: κίνητρα για τη ρύθμιση χρεών μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών προς χρηματοδοτικούς φορείς και έκτακτες διαδικασίες ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων».

25 εκατ. ευρώ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

mikromesaies

Απόφαση για την άμεση χρηματοδότηση του Προγράμματος «Ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου-υπηρεσιών (ΠΕΠ)» με 25 εκατ. ευρώ, ενέκρινε και υπέγραψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Αλλαγή στη ρύθμιση των 100 δόσεων. Τι ισχύει για τον ΕΝΦΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

enfia

Ψυχρολουσία για χιλιάδες φορολογούμενους αποτελεί η αλλαγή πλεύσης του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τις 100 δόσεις. Η νέα ρύθμιση περιορίζει τις οφειλές που μπορούν να ρυθμιστούν εντός των 100 δόσεων, καθώς αυτές θα πρέπει να έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Συστάσεις για την αποφυγή φαινομένων υψηλών συγκεντρώσεων αιθαλομίχλης

E-mail Εκτύπωση PDF

aithalomixli

Σε συστάσεις για την αποφυγή φαινομένων υψηλών συγκεντρώσεων αιθαλομίχλης προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενόψει του χειμώνα. Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν καταγραφεί υψηλές τιμές σωματιδίων, η αιρετή Περιφέρεια προτείνει μέτρα προς τον πληθυσμό βάση των οποίων μπορούν να μειωθούν τα φαινόμενα αυτά στο άμεσο μέλλον.

Δραματική μείωση στα εφάπαξ του στενού Δημοσίου το 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

efapaks

Το εφάπαξ που θα λάβουν 18.000 υπάλληλοι του “στενού” δημοσίου τομέα, οι οποίοι αναμένεται να αποχωρήσουν συνολικά μέχρι τέλος του 2014 λόγω συνταξιοδότησης, διαμορφώνεται στα 16.500 ευρώ κατά μέσο όρο. Το παραπάνω ανέφερε ανώτερο στέλεχος του Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ), στο οποίο είναι ασφαλισμένοι αυτή τη στιγμή περίπου 510.000 υπάλληλοι του «στενού» δημοσίου τομέα (υπουργεία, σχολεία, νοσοκομεία).

Σελίδα 836 από 1030

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com