A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Τα δέκα SOS για τη νέα ρύθμιση των 100 δόσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

sosΤις προσεχείς ημέρες θα μπορούν οι φορολογούμενοι που θα υπαχθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων, να κανονίσουν τις οφειλές τους προς την εφορία μέσω του TAXISNET.

“…ουκ έστιν ώδε… ηγέρθη γαρ…..’’

E-mail Εκτύπωση PDF

pasxa-3

Αναλυτικός Οδηγός για τη Ρύθμιση Χρεών στα Ταμεία

E-mail Εκτύπωση PDF

tamioΑναλυτικό οδηγό με απαντήσεις στα ερωτήματα των ασφαλισμένων για τη ρύθμιση των οφειλών τους στα Ασφαλιστικά Ταμεία, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ρυθμίζονται παλιά δάνεια της ΑΤΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

trapezaΣε ρύθμιση που ανοίγει παράθυρο για απομείωση επιχειρηματικών δανείων που βρίσκονται στο «κόκκινο» προχώρησε χθες η Τράπεζα της Ελλάδος.
Η ρύθμιση αφορά 31.000 «κόκκινα δάνεια» ύψους 500 εκατ. ευρώ προς αγρότες της παλιάς Αγροτικής τράπεζας, επιμηκύνοντας τη διάρκεια αποπληρωμής από τα πέντε στα 10 χρόνια. Επίσης προβλέπεται η επανεξέταση του χρέους, δηλαδή του κεφαλαίου και των τόκων, εφόσον οι δανειολήπτες είναι συνεπείς.

Μέσω διαδικτύου η ρύθμιση στο ΙΚΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

ikaΜέσω του διαδικτύου θα μπορούν πλέον οι ασφαλισμένοι οφειλέτες του ΙΚΑ να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για την υπαγωγή στη ρύθμιση ασφαλιστικών οφειλών, ενώ παράλληλα θα μπορούν να καταβάλουν τις καθυστερούμενες οφειλές μέσω των πιστωτικών ιδρυμάτων με τη χρήση του συστήματος «Δίας».

Σελίδα 772 από 1026

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com