A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Πανελλαδικές Έρχονται οι βαθμοί

E-mail Εκτύπωση PDF
panelliniesΣτις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των μαθητών, που δοκιμάστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.

Μειωμένο το γεωργικό εισόδημα στην Ελλάδα το 2011

E-mail Εκτύπωση PDF
AGROTISΚατά 5,6% συρρικνώθηκε το γεωργικό εισόδημα στην Ελλάδα το 2011 σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της Eurostat ενώ αντίθετα στην Ευρώπη αυξήθηκε κατά 7%.

Τη δυσχερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική γεωργική οικονομία επιβεβαίωσε η Κομισιόν απαντώντας στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γιώργο Παπαστάμκο.

Με δανεικές γάζες και σύριγγες λειτουργούν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

Με... δανεικά «ζουν» τα νοσοκομεία του ΕΣΥ τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι ελλείψεις σε αναλώσιμα είναι τρομακτικές.

ESY

Ούτε γάζες δεν έχουν τα περισσότερα, ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της Αττικής.

Έρχονται μέσω εφορίας τα ανείσπρακτα χαράτσια της ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF
xaratsiaΆλλη μια εισπρακτική εκστρατεία για ληξιπρόθεσμες οφειλές ετοιμάζεται να αρχίσει το υπουργείο Οικονομικών, αυτή τη φορά με 500.000 φορολογούμενους να βρίσκονται στο στόχαστρο, επειδή δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι για τα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Οι... απείθαρχοι φορολογούμενοι θα λάβουν ειδοποιητήρια για να ξοφλήσουν τις οφειλές τους και, αν δεν προσέλθουν στο δημόσιο ταμείο, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μέτρα αναγκαστικής είσπραξης.

Δυνατότητα μείωσης εισφορών στον ΟΑΕΕ

E-mail Εκτύπωση PDF
oaeeΠεριμένετε να εξασφαλίσετε την περίφημη έκπτωση επί των εισφορών που πληρώνετε στον ΟΑΕΕ;

Υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβριο καθώς τότε θα φανούν στην τσέπη σας τα πρώτα οφέλη. Ο υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας υπέγραψε τη σχετική απόφαση και το μέτρο που θα σας επιτρέψει να μειώσετε τις εισφορές ακόμη και κατά 146 ευρώ, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Δείτε ολόκληρη την απόφαση.

ΔΕΗ Τηλεφωνική γραμμή για πρώην πελάτες Energa και H.Power

E-mail Εκτύπωση PDF
DEHΤηλεφωνική γραμμή για την ενημέρωση των καταναλωτών - πρώην πελατών της Energa και της Hellas Power έθεσε σε λειτουργία η ΔΕΗ. Πρόκειται για τον αριθμό 214-214-2000 που θα λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.

«Βλέπουν» ξανά τον Παλαιοκώστα

E-mail Εκτύπωση PDF
paleokostasΟμοιότητες με χτυπήματα του Βασίλη Παλαιοκώστα «βλέπουν» αστυνομικοί πίσω από τις δύο ληστείες που πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί σε υποκαταστήματα τραπεζών στις Σέρρες και την Καβάλα.

Κοινός παρανομαστής των δύο ληστειών είναι η επίθεση που εξαπέλυσαν οι δράστες εναντίον αστυνομικών, χωρίς να απειληθούν ουσιαστικά με ενδεχόμενη σύλληψη.

Τα Σκόπια αναζητούν εθελοντές κατασκόπους για την Ελλάδα!

E-mail Εκτύπωση PDF

kataskopoiΗ Υπηρεσία Πληροφοριών της ΠΓΔΜ, με αγγελία της στον επίσημο ιστότοπό της, αναζητά εθελοντές κατασκόπους που να γνωρίζουν.. την ελληνική γλώσσα!

Συγκεκριμένα, στην αγγελία ζητούνται πέντε εθελοντές. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πτυχιούχοι είτε νομικής, είτε πολιτικών επιστημών, είτε ηλεκτρονικών υπολογιστών είτε οικονομικών σπουδών, είτε να γνωρίζουν ασιατικές γλώσσες ή την ελληνική γλώσσα. Οι εθελοντές θα πρέπει να μην είναι μεγαλύτεροι των 30 ετών, να γνωρίζουν αγγλικά και να χειρίζονται ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Εφορία Τρία «χαράτσια» σε ένα

E-mail Εκτύπωση PDF
forologiaΘα περιλαμβάνονται στα νέα εκκαθαριστικά σημειώματα του υπουργείου Οικονομικών

Τρία «χαράτσια» σε ένα θα περιλαμβάνει το νέο εκκαθαριστικό σημείωμα που θα σταλεί σε 8.500.000 φορολογούμενους όπως προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών.

Διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό Μετσόβου - Παναγιάς

E-mail Εκτύπωση PDF
panagiaΤη διακοπή της κυκλοφορίας από την ερχόμενη Τετάρτη20-6-2012 και για 10 μέρες στον δεξιό κλάδο (κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Θεσσαλονίκη), από... Α/Κ Μετσόβου έως Α/Κ Παναγιάς ανακοίνωσε η Εγνατία Οδός, λόγω των εργασιών αποκατάστασης φθορών των ασφαλτικών.

Σελίδα 500 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com