A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Σταυροί εμφανίζονται μέσα στην Αγιά Σοφιά! [Δείτε ΦΩΤΟγραφίες]

E-mail Εκτύπωση PDF
staurosΈνα απίστευτο φαινόμενο λαμβάνει χώρα στην Αγία Σοφία. Πάνω από τους ασβεστωμένους τοίχους εμφανίζονται σταυροί!

Το παράδοξο για όλους εμάς που δεν κατέχουμε την τέχνη της αγιογραφικής... είναι ότι τα ψηφιδωτά καλύφθηκαν από παχύ στρώμα ασβέστη (περίπου δύο δάχτυλα), όπως φαίνεται και σε συγκεκριμένη φωτογραφία, για να καλύψουν τα χριστιανικά σύμβολα και επάνω στον ασβέστη εμφανίστηκαν αυτοί οι σταυροί.

Απαγορευμένο το «Μακεδονία ξακουστή…»;;;

E-mail Εκτύπωση PDF

makedoniaΈνα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε στρατόπεδο της Βόρειας Ελλάδας. Διοικητής στρατοπέδου απαγόρευσε σε φαντάρους να τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή...».

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους και ενόψει της ορκωμοσίας τους οι φαντάροι της 162ης Αυτοκινούμενης Μοίρας Βαρέως Πυροβολικού στα Γιαννιτσά παρήλαυναν με την εποπτεία του αρμόδιου λοχία. Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η εκπαίδευση, ο λοχίας παρότρυνε τους φαντάρους να τραγουδήσουν το «Μακεδονία ξακουστή...», το τραγούδι που υμνεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Ούτε οι άνεργοι δεν γλυτώνουν από την εφορία!

E-mail Εκτύπωση PDF
anergoiΑν νομίζετε ότι όποιος χάνει τη δουλειά του, ξεμπερδεύει αυτομάτως και με την εφορία, πλανάστε. Είναι πολύ πιθανό να βρεθεί υπόλογος επειδή δεν θα μπορεί να καλύψει τα τεκμήρια.

Υπάρχει ενδεχόμενο να καταβάλει εισφορά αλληλεγγύης και μετά να ζητάει τα χρήματά του πίσω. Κινδυνεύει να....φορολογηθεί ακόμη και επί της αποζημίωσης απόλυσης ή ακόμη και να πληρώσει «χαράτσι» μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ. Άλλο είναι το ερώτημα: «τι πρέπει να κάνει ο άνεργος για να αποφύγει όλα αυτά;». Τα στοιχεία που ακολουθούν, θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμα ειδικά αν είστε ένας από τα 1,075 εκατομμύρια Έλληνες που έχουν μείνει χωρίς δουλειά, όπως αναφέρει το imoney.

Κι όμως φίλε Γερμανέ γνωριζόμαστε...

E-mail Εκτύπωση PDF
germanoiΗ αποστομωτική απάντηση ενός φτωχόπαιδου από τη Φθιώτιδα στο νέο προκλητικό άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Bild με τίτλο: "Έχετε μόνο άγονα βουνά και αδέσποτες γάτες"

Διαβάστε πως σχολίασε στο LamiaReport το προκλητικό άρθρο του συντάκτη της Bild: "Κι όμως φίλε Γερμανέ γνωριζόμαστε και σου θυμίζω οτι είμαι το φτωχόπαιδο με το αγροτικό που σταμάτησες ένα βράδυ στα "ψωρονέρια"(Ιαματικά Λουτρά στη Δαμάστα Λαμίας) καταματωμένος απ΄τα κουνούπια κι αφού σου άδειασα όλο το φαρμακείο πάνω στις πληγές σου, σε πήρα στο σπίτι μου, σου προσέφερα το φαγητό μου και σου έδωσα το κρεβάτι μου, όταν εσύ με κοιτούσες απορημένος μέσα από αυτή τη κακοτυχία σου.!

Άγριο ξύλο μεταξύ συμμοριών από ανήλικους αλλοδαπούς στη Λαμία

E-mail Εκτύπωση PDF
ksiloΜάρτυρες άγριου ξύλου μεταξύ ανηλίκων αλλοδαπών έγιναν κάτοικοι της Νέας Άμπλιανης Λαμίας, οι οποίοι κάνουν λόγο για συμμορίες ανηλίκων. Σύμφωνα με τα όσα είπαν στο LamiaReport αυτόπτες μάρτυρες, χθες βράδυ λίγο μετά τις 9:00, νεαροί Αλβανοί, ηλικίας περίπου 15 ετών, ξυλοκοπήθηκαν άγρια μπροστά στα μάτια πολλών μικρών παιδιών, που έπαιζαν εκείνη την ώρα σε πλατεία της περιοχής.

Υπό διάλυση τα νοσοκομεία της χώρας

E-mail Εκτύπωση PDF
nosokomeio«Μάχη» για σύριγγες, αντισηπτικά, γάζες, γάντια και άλλα ταπεινά πλην όμως αναγκαία αναλώσιμα υλικά δίνουν καθημερινά πλέον οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

Πανελλαδικές Έρχονται οι βαθμοί

E-mail Εκτύπωση PDF
panelliniesΣτις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των μαθητών, που δοκιμάστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.

Μειωμένο το γεωργικό εισόδημα στην Ελλάδα το 2011

E-mail Εκτύπωση PDF
AGROTISΚατά 5,6% συρρικνώθηκε το γεωργικό εισόδημα στην Ελλάδα το 2011 σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της Eurostat ενώ αντίθετα στην Ευρώπη αυξήθηκε κατά 7%.

Τη δυσχερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ελληνική γεωργική οικονομία επιβεβαίωσε η Κομισιόν απαντώντας στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γιώργο Παπαστάμκο.

Με δανεικές γάζες και σύριγγες λειτουργούν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

Με... δανεικά «ζουν» τα νοσοκομεία του ΕΣΥ τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι ελλείψεις σε αναλώσιμα είναι τρομακτικές.

ESY

Ούτε γάζες δεν έχουν τα περισσότερα, ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της Αττικής.

Έρχονται μέσω εφορίας τα ανείσπρακτα χαράτσια της ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF
xaratsiaΆλλη μια εισπρακτική εκστρατεία για ληξιπρόθεσμες οφειλές ετοιμάζεται να αρχίσει το υπουργείο Οικονομικών, αυτή τη φορά με 500.000 φορολογούμενους να βρίσκονται στο στόχαστρο, επειδή δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι για τα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Οι... απείθαρχοι φορολογούμενοι θα λάβουν ειδοποιητήρια για να ξοφλήσουν τις οφειλές τους και, αν δεν προσέλθουν στο δημόσιο ταμείο, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μέτρα αναγκαστικής είσπραξης.

Σελίδα 499 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com