A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Βουλευτές θα πάρουν με κλήρωση, βουλευτικά αυτοκίνητα. Ποιοι αρνήθηκαν

E-mail Εκτύπωση PDF
vouliΣτην κληρωτίδα της Βουλής θα μπουν σήμερα τα ονόματα των νέων βουλευτών που θα παραλάβουν τα αυτοκίνητα που επέστρεψαν συνάδελφοί τους οι οποίοι δεν κατάφεραν να εκλεγούν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Παράταση έως 10 Ιουλίου για τις χειρόγραφες φορολογικές δηλώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

xirografesΜε απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο της διευκόλυνσης των υπόχρεων σε υποβολή της ετήσιας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, παρατείνεται έως τις 10 Ιουλίου

Αρχίζει η απογραφή συνταξιούχων του ΙΚΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

Αρχίζει από σήμερα η νέα απογραφή των συνταξιούχων του ΙΚΑ, ενώ πιθανότατα να τεθούν σε εφαρμογή και τα μέτρα αναγκαστικής είσπαραξης

ikaΟι συνταξιούχοι πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως στο πιστωτικό Ίδρυμα ή στο κατάστημα των ΕΛΤΑ, από το οποίο εισπράττουν τη μηνιαία σύνταξή τους προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ η καταγραφή θα γίνεται ξεχωριστά για την κάθε παροχή.

Απόφαση Ειρηνοδικείου Αντισυνταγματική η μείωση αποδοχών στο Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF
apodoxesΑντισυνταγματικοί και αντίθετοι στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αλλά και στις Διεθνείς Συμβάσεις Εργασίας κρίθηκαν οι δύο μνημονιακοί νόμοι 3833/2010 και 3845/2010, που επέβαλαν μείωση των αποδοχών και των επιδομάτων των εργαζομένων στο Δημόσιο.

Οι Τούρκοι "ψάχνονται" για κρίση. Επαναφέρουν θέμα "κατάρριψης" τουρκικού F 16 από Mirage στο Αιγαίο

E-mail Εκτύπωση PDF
kataripsiOı Tούρκοι με αφορμή την κατάρριψη του RF-4 από τη Συρία προσπαθούν να ανακινήσουν θέμα "κατάρριψης" του τουρκικού F-16 από τη χώρα μας το 1996.

Απανωτά “χτυπήματα” για εκατομμύρια πολίτες από τα χαράτσια που έρχονται

E-mail Εκτύπωση PDF
  • polites Τριπλάσιο φόρο θα πληρώσουν οι τρίτεκνες οικογένειες
  •  Μέσω εφορίας το ειδικό τέλος ακινήτων;
  •  7 στους 10 αφορούν τα φορολογικά "χαστούκια"
  •  Τι περιμένει τους ιδιοκτήτες ακινήτων

Βαρύ θα είναι το φορτίο που θα σηκώσουν το επόμενο διάστημα εκατομμύρια πολίτες. Η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων εχει μπει την τελική ευθεία ενώ σειρά έχει πάρει η αποστολή εκκαθαριστικών που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία των πολιτών.

Ευθείες απειλές από Ερντογάν και κινήσεις τουρκικού στρατού

E-mail Εκτύπωση PDF

Παραληρηματικές δηλώσεις από τον Τούρκο πρωθυπουργό προς όσους θεωρεί «εχθρούς» και κινήσεις τουρκικών μονάδων στα σύνορα με τη Συρία

tourkikos

Σε παραλήρημα βρίσκεται το πολιτικο-στρατιωτικό κατεστημένο της Άγκυρας. Από τη μια πλευρά, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας κ. Ρετσέπ  Ταγίπ  Ερντογάν καγχάζει με πολεμικές ιαχές εναντίον των γειτονικών χωρών. Από την άλλη πλευρά, η στρατιωτική ηγεσία της γείτονος σύρει ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο στην αστάθεια.

Ξέχασαν την Εφορία 20.000 επιχειρήσεις

E-mail Εκτύπωση PDF
epixiriseisΜία στις δέκα επιχειρήσεις γύρισε φέτος την πλάτη στην Εφορία και δεν μπήκε καν στη διαδικασία να υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος, δημιουργώντας για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση ένα ιδιότυπο κίνημα «δεν δηλώνω».

Τα Σκόπια προκαλούν και πάλι

E-mail Εκτύπωση PDF
skopiaΤο πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων διεξάγει ένα απίστευτα προκλητικό "γκάλοπ", με αφορμή τα αυτοκόλλητα που κολλάνε οι ελληνικές αρχές στις πινακίδες των αυτοκινήτων που μπαίνουν στη χώρα από τα Σκόπια.

Προσλήψεις: 4.073 νέες θέσεις στο Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

dimosioΗ τριμελής επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών ενέκρινε τη σύναψη 4.703 συμβάσεων προσωπικού καθαριότητας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα των ΟΤΑ Α’ βαθμού, για χρονικό διάστημα έως 8 μήνες. Οι προσλήψεις αυτές θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ.

Σελίδα 497 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com