A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Έρχεται καλοκαιρινή περαίωση-εξπρές

E-mail Εκτύπωση PDF
peraiosiΜε τα κρατικά ταμεία να είναι άδεια το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει περαίωση-εξπρές των ανέλεγκτων φορολογικών υποθέσεων 800.000 ελεύθερων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα στο καλοκαίρι.

Όσοι λοιπόν έχουν «ανοιχτούς λογαριασμούς» με το δημόσιο θα κληθούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους, μέσω νέας αυτοματοποιημένης διαδικασίας, η οποία θα βασιστεί σε μια παλιά εγκύκλιο για τους συνοπτικούς ελέγχους.

Στην νέα περαίωση οι διαδικασίες θα είναι απλές, η πληρωμή των έξτρα φόρων θα δίνει άφεση των όποιων φορολογικών αμαρτιών του παρελθόντος.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: "Κυρά μου ποια είσαι εσύ"

E-mail Εκτύπωση PDF
IeronumosΟ Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, από την Φλώρινα, όπου βρίσκεται, έστειλε αυστηρό μήνυμα προς τους Εταίρους:

"Ναι, μας χρειάζονται οι ξένοι και οι Ευρωπαίοι μας. Αλλά είμαστε η Ελλάδα, είμαστε ο Παρθενώνας, είμαστε η Φλώρινα, δεν είμαστε η αποικία. Αυτό πρέπει να το πιστέψουμε μέσα μας και δεν είναι δύσκολο να το πιστέψουμε"

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, σε ομιλία του από την Φλώρινα, ζήτησε να οχυρώσουμε την πατρίδα μας για το μέλλον μέσα στην παράδοση και την θρησκεία. Ξεκινώντας από το κίνημα του διαφωτισμού που έβαλε ως κέντρο του κόσμου τον άνθρωπο, διαγράφοντας κάθε μεταφυσικό, είπε πως δεν μπορεί οι σπουδαγμένοι να έρχονται και να τα διαγράφουν όλα.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF
oaedΟ ΟΑΕΔ καλεί τους δήμους που θα εκτελέσουν έργα αυτεπιστασίας με ιδίους πόρους, να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr , αφού προηγουμένως παραλάβουν από τα αρμόδια ΚΠΑ2 του οργανισμού τους σχετικούς κωδικούς πρόσβασης.

Αναδρομικό τσεκούρι σε μισθούς και εφάπαξ

E-mail Εκτύπωση PDF
suntaxisΜεγάλες μειώσεις στις συντάξεις

- Πάνω από 20% οι μειώσεις στους μισθούς των ΔΕΚΟ

- Αναδρομικά οι περικοπές και στα ειδικά μισθολόγια

- Ως 40% το ψαλίδισμα του εφάπαξ

- Σώζονται (;) οι συντάξεις κάτω από 1.400 ευρώ

- Στις 11:00 η συνάντηση Σαμαρά με τους ελεγκτές της τρόικας

Ο κύβος ερρίφθη. Τώρα απομένει το... κομπιουτεράκι να βγάλει τα ακριβή νούμερα για το τι σημαίνουν σε ευρώ οι περικοπές που συμφωνήθηκαν.

Οι Τούρκοι θέλουν να αγοράσουν την Αγροτική Τράπεζα

E-mail Εκτύπωση PDF
Οι Τούρκοι καλοβλέπουν την Αγροτική Τράπεζα (ΑΤΕ) που την θεωρούν κελεπούρι.

tourkiAΑυτό προκύπτει από δημοσίευμα της VATAN με τίτλο «Τράπεζα κελεπούρι από την Αθήνα» . Ομολογείται εκεί ότι '' είχαμε ζηλέψει πολύ όταν το ελληνικό κεφάλαιο από το 2006 είχε αρχίσει να αγοράζει τράπεζες στην Τουρκία. Η Finansbank και η Tekfenbank αγοράστηκαν από την Ελλάδα''. Μετά, προσθέτει η εφημερίδα , ζήτησαν και την Alternatifbank , αλλά δεν εγκρίθηκε η άδεια πώλησης της.

Τουρκική φρεγάτα στη Μύκονο!

E-mail Εκτύπωση PDF
fregataΣτη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μυκόνου και Τήνου πλέει αυτή την ώρα η τουρκική φρεγάτα "Gokova". H τουρκική φρεγάτα σε λίγη ώρα αναμένεται να περάσει το Στενό του Καφηρέα και παρακολουθείται από φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού. Το τουρκικό πολεμικό πλοίο έχει παραβιάσει τα ελληνικά χωρικά ύδατα και τους κανόνες της αβλαβούς διέλευσης.

"Ελεύθερο" το ωράριο των φαρμακείων

E-mail Εκτύπωση PDF
farmakioΤα φαρμακεία μπορούν να λειτουργούν προσωρινά τα Σάββατα και κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας και της Τετάρτης, σύμφωνα με σημερινή απόφαση αναστολής του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

eede

“ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ”

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 2007-2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ και ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ

στο πλαίσιο του έργου: “Ενίσχυση του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα Εξωστρέφειας”

Θα ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα και στην περιοχή μας?

E-mail Εκτύπωση PDF

siraggaΣτις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης το κομμάτι του πετάλου «Μαλιακός – Κλειδί» και ο αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας, καθώς και άλλα μεγάλα έργα. Για να τρέξει πιο γρήγορα η όλη διαδικασία ορίστηκε μάλιστα και ειδικός διαπραγματευτής με μοναδικό αντικείμενο και αποστολή την επίσπευση των έργων....

Βάσεις 2012: Δείτε αναλυτικά πώς διαμορφώνονται φέτος

E-mail Εκτύπωση PDF
aeiΆνοδο σε δεκάδες σχολές των ΑΕΙ- ΤΕΙ, και κυρίως στα τμήματα που δίνουν την δυνατότητα εργασίας στο Δημόσιο, καθώς και στις υψηλόβαθμες σχολές των κεντρικών ιδρυμάτων, θα πρέπει να αναμένουν οι υποψήφιοι, που συμμετείχαν φέτος στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Σελίδα 492 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com