A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Ποιοι παίρνουν επίδομα θέρμανσης

E-mail Εκτύπωση PDF
thermansiΤην καταβολή επιδόματος θέρμανσης με βάση τις κλιματικές ζώνες της χώρας και ανάλογο με την επιβάρυνση που θα υποστεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης μετά την εξίσωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης με το πετρέλαιο κίνησης, ώστε να παταχθεί η λαθρεμπορία, σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Επιστρέφει δριμύτερος από τη Δευτέρα ο καύσωνας

E-mail Εκτύπωση PDF
ilios«Κόκκινο» θα χτυπήσει ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες, καθώς ο καύσωνας επιστρέφει από Δευτέρα, με υψηλές θερμοκρασίες που μέσα στην εβδομάδα θα αγγίξουν και τους 42 βαθμούς Κελσίου.

ΣΟΚ στην αγορά

E-mail Εκτύπωση PDF
sokΔιαστάσεις επιδημίας έχουν πλέον λάβει τα λουκέτα στην αγορά, με δεκάδες καταστήματα να κατεβάζουν ρολά καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και τις προβλέψεις για το μέλλον δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων μέχρι το τέλος του έτους να είναι περισσότερο δυσοίωνες παρά ποτέ.

Αύξηση του αριθμού των δήμων!

E-mail Εκτύπωση PDF
dimoiΗ λειτουργικότητα των δήμων που αποτελούν ίσως «το τελευταίο ανάχωμα για την προάσπιση της κοινωνικής συνοχής» βρίσκεται ανάμεσα στις άμεσες προτεραιότητες του υπουργείου Εσωτερικών.

Οι Τούρκοι θέτουν και ζήτημα ολυμπιακής φλόγας, την οποία θεωρούν δική τους!!!

E-mail Εκτύπωση PDF
flogaΣε μία προκλητική κίνηση προέβη η Τουρκία η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι η Ολυμπιακή Φλόγα, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων, της ανήκει και θα πρέπει να της επιστραφεί!

Τους παραπάνω απίστευτους ισχυρισμούς υποστήριξε από το Λονδίνο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζαγκ Ρογκ.

Παράταση της ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων προς τα Ταμεία

E-mail Εκτύπωση PDF
RITHMISIΝομοθετική Διάταξη για την παράταση της ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2014 προωθεί το υπουργείο Εργασίας.

Νέο προκλητικό και δυσφημιστικό άρθρο του Focus για την Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF
FOCUS''Τι πρέπει να γνωρίζουν οι τουρίστες σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη'', είναι ο τίτλος του νέου προκλητικού άρθρου που δημοσιεύεται σήμερα στο γερμανικό Focus online

Η συντάκτρια του άρθρου, Corinna Schneider, υπογραμμίζει ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας και η πιθανή έξοδος της χώρας μας από την Ευρωζώνη γίνονται ολοένα και πιθανότερες.

Κοινό δίκτυο ΑΤΜ για Πειραιώς και ΑΤΕ

E-mail Εκτύπωση PDF
ATEΗ νέα εποχή για την Τράπεζα Πειραιώς και την Αγροτική ξεκινάει αφού μετά το μεγάλο deal από σήμερα το κοινό των δύο τραπεζών θα πραγματοποιεί τις συναλλαγές του μέσω κοινού δικτύου ΑΤΜ.

Τσάι του (Ελληνικού) βουνού, κατά του.. Αλτσχάιμερ!!

E-mail Εκτύπωση PDF
tsaiΑθάνατη Ελληνική φύση! Κάθε σου βότανο κι ένα φάρμακο! Ευλογημένη Ελληνική γη...!! «Το ανώτερο τσάι προέρχεται από τα ψηλά βουνά», έλεγε μια αρχαία κινεζική παροιμία. «Τα ελληνικά βουνά» προσθέτουν σήμερα Γερμανοί επιστήμονες. Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τις θαυματουργές ιδιότητες του ελληνικού τσαγιού του βουνού στη μάχη για την καταπολέμηση της νόσου Aλτσχάιμερ, η οποία οδηγεί στον......

Σιωπηρή παράταση για την υποβολή δηλώσεων

E-mail Εκτύπωση PDF
diloseonΟι εκπρόθεσμοι θα χάσουν το αφορολόγητο και το δικαίωμα των δόσεων

Σιωπηρή παράταση για την υποβολή περίπου 200.000 φορολογικών δηλώσεων έως το τέλος της εβδομάδας έχει δώσει το υπουργείο Οικονομικών.

Σελίδα 490 από 513

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com