A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Τα δέκα καλύτερα Ελληνικά χωριά!

E-mail Εκτύπωση PDF

xoria

Η Ελλάδα έχει ομορφιές. Μέσα σε αυτές και τα παραδοσιακά χωριά της. Παρουσιάζουμε τα 10 καλύτερα καθώς και λίγα λόγια για το καθένα...

Η Ελλάδα έχει στρατηγό!

E-mail Εκτύπωση PDF

Κάθε χρόνο αυτές τις Άγιες ημέρες, η Ελλάδα τιμά την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Παναγία.

panagiaΗ δεσπόζουσα μορφή της δεν μπορεί να απαντηθεί σε άλλους πολιτισμούς, πλην κάποιους επηρεασμένους από το Ελληνικό πνεύμα όπως τη νότιο Ιταλία. Η Μητέρα του Θεού είναι συνυφασμένη με τον πυρήνα της ύπαρξης του Έλληνα. Από την οικογενειακή ζωή μέχρι τα πεδία των μαχών, από τις ευτυχισμένες στιγμές μέχρι τις ανυπέρβλητες ανθρώπινες δυσκολίες η επίκληση της Παναγίας είναι σμιλεμένη στην ψυχή του Έλληνα.

Εφορία: Πόσο, πότε και σε πόσες δόσεις θα πληρώσετε το φόρο

E-mail Εκτύπωση PDF

dosisΑμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο έρχεται ο «πονοκέφαλος» της Εφορίας: από την Πέμπτη θα μπορούμε να μαθαίνουμε για τις δόσεις που θα πρέπει να πληρώσουμε, αν δεν ανήκουμε ήδη σε εκείνους που ήδη έχουν πάρει στα χέρια τους το εκκαθαριστικό και έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη!

Ανεβαίνουν οι βάσεις σε 40 σχολές.

E-mail Εκτύπωση PDF
Ποια τμήματα έχουν μεγάλη ζήτηση
  •  vaseisΠού φθάνουν τα μόρια σε Νομική, Παιδαγωγικά και Ιατρική
  •  Στροφή στα τμήματα που προσφέρουν καλές προοπτικές
  •  «Ψηλώνουν» οι βάσεις και σε πρωτοκλασάτα τμήματα κεντρικών ΑΕΙ

Ανεβαίνει ο πήχης για τουλάχιστον 40 πανεπιστημιακά τμήματα, τα οποία οδηγούν στο Δημόσιο ή έχουν καλές προοπτικές στην αγορά εργασίας, ενώ «ψηλώνουν» οι βάσεις και σε πρωτοκλασάτα τμήματα κεντρικών ΑΕΙ.

Το ΣΔΟΕ θα βεβαιώνει και θα εισπράττει τα πρόστιμα

E-mail Εκτύπωση PDF

xrimataΗ πορεία των εσόδων του προϋπολογισμού και ειδικότερα τα αποτελέσματα από τους ελέγχους για τη φοροδιαφυγή εξετάστηκαν στη σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη και την ηγεσία του ΣΔΟΕ.

Τούρκικη ακταιωρός προσέγγισε την Θ/Γ «SELENA» εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων

E-mail Εκτύπωση PDF

skafiΠρώτες πρωινές ώρες της 11/08/2012, η Λιμενική Αρχή Χίου ενημερώθηκε από στρατιωτικό παρατηρητήριο για την ύπαρξη ύποπτου σκάφους (Τούρκικης Ακταιωρός )που κινείτο επί της οριογραμμής νοτιοανατολικά των Οινουσσών.

Άμεσα απέπλευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. προς την ανωτέρω περιοχή όπου στις 02.35 εντόπισε το εν λόγω σκάφος νοτιοανατολικά της βραχονησίδας «ΠΡΑΣΟΝΗΣΙΑ», εντός ελληνικών χωρικών υδάτων και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για τουρκική ακταιωρό.

Βροχή αστεριών το Σαββατοκύριακο

E-mail Εκτύπωση PDF
vroxiΣτο αποκορύφωμά του με 100 πεφταστέρια ανά ώρα αναμένεται να φτάσει τη νύχτα του Σαββάτου 11 και της Κυριακής 12 Αυγούστου το φαινόμενο των Περσειδών, που είναι διάττοντες αστέρες που εμφανίζονται κάθε Αύγουστο στον ουρανό.

Απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά

E-mail Εκτύπωση PDF

fortigaΤην απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, ανακοίνωσε η Τροχαία, για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας.

Από την Τράπεζα Πειραιώς θα εξυπηρετούνται από σήμερα οι πελάτες της ΑΤΕ

E-mail Εκτύπωση PDF
ateΛύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες πελάτες της Αγροτικής Τράπεζας λόγω της απεργίας των εργαζομένων του ιδρύματος δίνεται σήμερα με την εξυπηρέτηση τους από τα γκισέ της Πειραιώς.

Ρεσάλτο και στη Φρεγάτα έκαναν τα Κομάντο φαντάσματα οι9

E-mail Εκτύπωση PDF
komantosAΣτο πλαίσιο της άσκησης Πυρπολητής το σενάριο ήταν κατάληψη πολεμικού πλοίου ! Τα κομάντο οι βατραχάνθρωποι χρησιμοποιώντας αθόρυβα όπλα αφού εξουδετέρωσαν τους σκοπούς και την βάρδια παγίδευσαν το πλοίο με νάρκες ...Όταν ανέφεραν σύμφωνα με το σενάριο πέρας της αποστολής ...Ο Α/ΓΕΕΘΑ διέταξε και την κατάληψη

Σελίδα 488 από 513

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com