A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Σε απεργιακό κλοιό την Τετάρτη η χώρα - Ποιοι απεργούν

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΛουκέτο μπαίνει αύριο στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων, συνδικάτων, ανέργων και των πολιτικών σωματείων, που τρίζουν τα δόντια στη συγκυβέρνηση, λίγες ημέρες πριν από την ψήφιση των σκληρών μέτρων στη Βουλή.

Από την κόψη, του σπαθιού την τρομερή

E-mail Εκτύπωση PDF

kokkalaΜόνον η Ελευθερία κάνει τον Άνθρωπο να αγωνίζεται ενώ θα μπορούσε να φυγομαχήσει, να πουληθεί και να προδώσει

Τρομερές οι εικόνες από την συγκέντρωση μίσους  στο κέντρο της Αθήνας. Τρομερές αλλά όχι άγνωστες για την πατρίδα μας.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

Source: SYMBAN WORLD RADIO

tsamourasΜαύρα  σύννεφα εμφανίζονται στις σχέσεις  τής  Ελληνικής Πολιτείας  με τούς Ομογενείς 'Ελληνες οι οποίοι κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό σύμφωνα με τον καθηγητή Ορέστη Σεϊμένη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατά την διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον Ομογενειακό ραδιοσταθμό SYMBAN WORLD RADIO του Σίδνευ.

2.000 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

dehΠόλο έλξης για χιλιάδες αποφοίτους ΤΕΙ, ΙΕΚ και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συνιστά η προκήρυξη 2.000 θέσεων τεχνικού και διοικητικού προσωπικού από τη ΔΕΗ Α.Ε.

Το αίτημα υποβλήθηκε ήδη, απέσπασε την έγκριση των συναρμόδιων υπουργείων και οδεύει ολοταχώς προς έκδοση.

Απεργούν οι ΔΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

doyΚλειστές για 24 ώρες θα παραμείνουν οι Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.) την προσεχή Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου, μετά από σχετική απόφαση που ελήφθη από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ.

«Παραλύει» η Δικαιοσύνη από 17 Σεπτεμβρίου

E-mail Εκτύπωση PDF
edranaΕικοσαήμερη αποχή από της 17 Σεπτεμβρίου, λόγω των σχεδιαζόμενων περικοπών των αποδοχών τους, αποφάσισαν οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενώνοντας τη φωνή τους με εκείνη των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων που έχουν ήδη κηρύξει εξαήμερη αποχή.

Το ηφαίστειο της Σαντορίνης και ο κίνδυνος έκρηξης

E-mail Εκτύπωση PDF

ifestioΣτο μικροσκόπιο της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας βρίσκεται το ηφαίστειο της Νέας Καμένης στη Σαντορίνη, το οποίο φαίνεται να έχει βγει από τη «χειμερία νάρκη του» από τις αρχές του 2011.

Αυτός είναι ο Αλβανός που πυροβολούσε τη ελληνική σημαία

E-mail Εκτύπωση PDF

AlvanosAΘυμάστε το σάλο που δημιουργήθηκε από το βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube, στο οποίο φαίνεται μια ομάδα Αλβανών να πυροβολούν και να καίνε την ελληνική σημαία, αλλά και να απειλούν με ακατανόμαστες εκφράσεις τους Έλληνες.

Ο λογαριασμός για τους "Δεν πληρώνω"

E-mail Εκτύπωση PDF

plironoΈρχονται πρόστιμα «φωτιά» προς τους οδηγούς-παραβάτες, και τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν ακόμα και το πενταπλάσιο.

Δεν έχουμε λεφτά, δεν πληρώνουμε φόρους!

E-mail Εκτύπωση PDF

leftaΣε νέα διόγκωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο οδηγεί η αδυναμία καταβολής των φόρων από μια πολύ μεγάλη μερίδα πολιτών, καθώς -σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών- από τη ροή των εισπράξεων στον φόρο εισοδήματος, πολλοί φορολογούμενοι επιλέγουν να καταστήσουν τα χρέη τους ληξιπρόθεσμα, μεταθέτοντας σε βάθος χρόνου και σε πολύ περισσότερες δόσεις την εξόφληση των υποχρεώσεών τους.

Σελίδα 485 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com