A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

"Χακί ματ" στην Αθήνα!

E-mail Εκτύπωση PDF

zmakΈρχεται η 71η ταξιαρχία για να εκπαιδεύσει στρατονόμους

Μετά τις σκοπιές από τη Ζ' ΜΑΚ , έρχεται και το δεύτερο μέτρο για την ενίσχυση φρούρησης του ΥΕΘΑ. Δύο διμοιρίες "χακί ματ" της 71ης Αερομαεταφερόμενης Ταξιαρχίας από το Κιλκίς κατεβαίνουν στην Αθήνα. Όχι για να φρουρούν το ΥΕΘΑ, αλλά για να εκπαιδεύσουν στρατονόμους, αερονόμους και ναυτονόμους σε επιχειρήσεις "καταστολής διαδηλώσεων".

Κατάρρευση της κυβέρνησης θα οδηγήσει τη χώρα στο χάος

E-mail Εκτύπωση PDF

SamarasAΔραματική έκκληση στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt για σταθερότητα της δημοκρατίας, προκειμένου «να μην επικρατήσει στη χώρα το απόλυτο χάος» κάνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς!

Επίσκεψη Νταβούτογλου στην Ελλάδα στις 10 Οκτωβρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

avramopoulosΤην επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου στις 10 Οκτωβρίου στην Αθήνα και τη συνάντησή του με τον ομόλογό του Δημήτρη Αβραμόπουλο ανακοίνωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας.

Oμογενείς εξαγοράζουν όλο το δημόσιο χρέος της χώρας!

E-mail Εκτύπωση PDF
omogenis

Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα σε τράπεζες του Καναδά...
Συγκλονιστική αποκάλυψη: «Η κυβέρνηση καίγεται να πάρει την δόση των 31,2 δις ευρώ για να ξεπληρώσει ομόλογο που χρωστάει σε ιδιώτη. Ψέματα λέει ότι τα χρήματα του δανείου θα πέσουν στην αγορά» 

Μαρκεζίνης: Υπαρκτός ο κίνδυνος Εθνικού Διχασμού

E-mail Εκτύπωση PDF

markeziniΓια υπαρκτό κίνδυνο ενός νέου Εθνικού Διχασμού προειδοποιεί ο ακαδημαϊκός Βασίλειος Μαρκεζίνης. Επιμένει να καλεί άπαντες σε Εθνική Συμφιλίωση πριν να είναι αργά

Για τεράστιο κίνδυνο ενός νέου Εθνικού Διχασμού, ο οποίος κατά τον ίδιο μπορεί να υπερβεί σε αγριότητα και πολυπλοκότητα τους αντίστοιχους του 1915 και 1945 έκανε λόγο ο ακαδημαϊκός Βασίλειος Μαρκεζίνης.

Όλα στον αέρα!Η τρόικα απορρίπτει τα περισσότερα από τα μέτρα που συμφώνησαν

E-mail Εκτύπωση PDF
  • troika Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών η τρόικα ''γυρίζει πίσω'' ως μη αποδεκτά τα μέτρα που δεν έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα
  •  Η απαίτηση κυρίως του Π.Τόμσεν από το ΔΝΤ είναι ξεκάθαρη:ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 15.000 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
  •  Ξαναπαίρνει διαστάσεις θρίλλερ η διαπραγμάτευση αφού όλα πλέον είναι ανοιχτά
  •  Ποιοί υποστηρίζουν πως πρόκειται για επικοινωνιακό τρυκ προκειμένου να ''χωνευτούν'' ευκολότερα τοα μέτρα από τον κόσμο

«Οπλίσατε. Και έτοιμοι για πυρ»

E-mail Εκτύπωση PDF

episodiaΤην τελευταία στιγμή αποτράπηκε θερμό επεισόδιο χθες, κοντά στο Φαρμακονήσι μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων λιμενικών.

Ήταν ξημερώματα, όταν τουρκική ακταιωρός μπήκες στα ελληνικά ύδατα και απαίτησε την άμεση απομάκρυνση από το σημείο εκείνο σκάφους της FRONTEX (ο διεθνής οργανισμός που περιπολεί στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση λαθρομεταναστών), υποστηρίζοντας ο Τούρκος κυβερνήτης της ακταιωρού ότι το σκάφος της FRONTEX είχε μπει σε θαλάσσια περιοχή της Τουρκίας χωρίς άδεια.

Τι περιμένει ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος και πήρε σβάρνα τα νησιά ;

E-mail Εκτύπωση PDF

veteranosAΠροσπαθώντας κάποιος μη γνώστης να καταλάβει γιατί ο Στρατηγός Κωσταράκος πήρε σβάρνα τα νησιά και κάθε τρεις και λίγο βάζει τα συστήματα της αεράμυνας να ενεργοποιούνται , ο λόγος είναι πολύ απλός... Κάνει την μάχη καθημερινότητα!

ΕΔΕ σε βάρος του αστυνομικού που "κρεμάστηκε" στο Σύνταγμα

E-mail Εκτύπωση PDF

kremastikeΈνορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ. σε βάρος του αστυνομικού που στις πρόσφατες κινητοποιήσεις των ένστολων, κρεμάστηκε συμβολικά έξω από το υπ. Οικονομικών και τη Βουλή.

Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης εις βάρος τους αστυνομικού που "κρεμάστηκε" στο Σύνταγμα κατά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των ένστολων καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων που κάνει λόγο για "παραλογισμό".

Σε απεργιακό κλοιό την Τετάρτη η χώρα - Ποιοι απεργούν

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΛουκέτο μπαίνει αύριο στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων, συνδικάτων, ανέργων και των πολιτικών σωματείων, που τρίζουν τα δόντια στη συγκυβέρνηση, λίγες ημέρες πριν από την ψήφιση των σκληρών μέτρων στη Βουλή.

Σελίδα 484 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com