A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Απεργούν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα Μέσα Ενημέρωσης

E-mail Εκτύπωση PDF

kameresΣε 24ωρη απεργία, από τις 6 το πρωί της Τετάρτης έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης, κατεβαίνουν οι Ενώσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.  
Η κινητοποίηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κατά του μνημονίου την Πέμπτη.

Σύνταξη με 4.500 ένσημα

E-mail Εκτύπωση PDF

ikaΘα διατηρηθούν τα 4.500 ένσημα ως ελάχιστη προϋπόθεση για την έξοδο στη σύνταξη.

Το αρχικό πακέτο μέτρων προέβλεπε την αύξηση των απαιτούμενων ενσήμων στις 6.000, δηλαδή θα χρειάζονταν 20 έτη εργασίας.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ: ΣΕ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟΧΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

dikastiriaΑπέχουν των καθηκόντων τους από Τετάρτη 17-10 έως και την Παρασκευή 19-10-2012 οι Δικηγόροι όλης της χώρας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΑΕΔ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΣτα 772.579 άτομα ανέρχονται οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ κατά το μήνα Σεπτέμβριο. Από αυτά 320.245 είναι άνδρες (ποσοστό 41,45%) και 452.334 είναι γυναίκες (ποσοστό 58,55%). Ο αριθμός αυτός παρουσιάζει μείωση κατά -1,84% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Στο «κυνήγι» των ανασφάλιστων Ι.Χ.

E-mail Εκτύπωση PDF

IXΠρόστιμο 250 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας, άδειας και διπλώματος οδήγησης θα πρέπει επιβάλλεται σε όσους οδηγούς δεν κατέχουν ασφάλεια αυτοκινήτου.

Η εν λόγω πρόταση είχε τεθεί στο τραπέζι από την ομάδα εργασίας, αρμόδια για την αντιμετώπιση του φαινομένου (σ.σ. κυκλοφορίας αυτοκινήτων χωρίς ασφάλεια), που συστάθηκε το καλοκαίρι του 2011 και ολοκλήρωσε τις εργασίες της στις αρχές του 2012.

Τέλη Κυκλοφορίας 2013: Τι αλλάζει, πόσο θα πληρώσουμε;

E-mail Εκτύπωση PDF

teliΟ τρόπος καταβολής των τελών κυκλοφορίας αλλάζει ριζικά καθώς καταργείται η υποχρέωση προμήθειας του σχετικού σήματος. Τα τέλη θα εξοφλούνται όπως οποιαδήποτε άλλη φορολογική οφειλή και το μόνο αποδεικτικό της εξόφλησης θα είναι η απόδειξη πληρωμής τους στην τράπεζα, στα ΕΛΤΑ, ή στην εφορία.

Πάνω στα άρματα είναι οι Τούρκοι Στρατιώτες ...

E-mail Εκτύπωση PDF

isvoliΌλα είναι έτοιμα για την Εισβολή ...Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε σύσκεψη σήμερα το πρωί με αρχηγούς των ανταρτών στην πλευρά των Τούρκικων Συνόρων ...Η Τουρκία στην παρούσα φάση ετοιμάζει επίθεση τριών σημείων ενώ τα άρματα που θα προελάσουν στο Συριακό έδαφος θα ακολουθούνται από οχήματα ανταρτών κυρίως μικρά ανοικτά φορτηγάκια που είναι γεμάτα οπλισμένους αντάρτες και μισθοφόρους ισλαμιστές ...¨οπως καταλαβαίνετε θα επικρατήσει σφαγή μεταξύ των αμάχων ..

Ξαναρχίζουν τα έργα στις σήραγγες Τεμπών

E-mail Εκτύπωση PDF

tebiΟ πρώτος παραχωρησιούχος που ολοκλήρωσε με επιτυχία τις διαπραγματεύσεις με το Δημόσιο είναι, όπως όλα δείχνουν, η κοινοπραξία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Δέκα φορολογικά ΚΕΠ στη Θεσσαλία

E-mail Εκτύπωση PDF

doyΤέσσερα φορολογικά Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) προτίθεται να ιδρύσει από την 1η Νοεμβρίου το υπουργείο Οικονομικών στο νομό Λάρισας «αντικαθιστώντας» τις ΔΟΥ Αγιάς, Ελασσόνας, Τυρνάβου και Φαρσάλων που καταργούνται καθώς σε κάθε νομό θα μείνει σε λειτουργία μία μόνο ΔΟΥ.

Έναρξη προγραμμάτων κατάρτισης για νέους αγρότες

E-mail Εκτύπωση PDF

ogaΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «ΔΗΜΗΤΡΑ» ανακοινώνει  την έναρξη υλοποίησης προγραμμάτων Γεωργικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Νέων Αγροτών, στο πλαίσιο της πράξης «Επαγγελματική Κατάρτιση Αυτοαπασχολούμενων στον Πρωτογενή τομέα («Νέοι Γεωργοί)», του  Επιχειρησιακού Προγράμματος:

«Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Σελίδα 481 από 513

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com