A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Υποχρεωτικά μέσω τράπεζας οι συναλλαγές που ξεπερνούν τα 500 ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

forodiafigiΣυνεχίζεται ο πόλεμος που έχει κηρύξει το οικονομικό επιτελείο κατά της φοροδιαφυγής, αφού από την 1η Ιανουαρίου του 2013 οι συναλλαγές που υπερβαίνουν τα 500 ευρώ θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικά με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού, πιστωτικές κάρτες ή τραπεζικές επιταγές.

Ξυπόλητη σημαιοφόρος

E-mail Εκτύπωση PDF
parelsiΟλοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ η παρέλαση στην πλατεία Συντάγματος καθώς, ήταν λιγοστά τα σχολεία που συμμετείχαν σε αυτήν.

Η ιστορία της ιαχής «Αέρα»

E-mail Εκτύπωση PDF

aeraΛίγες λέξεις της Νεοελληνικής γλώσσας κρύβουν τη μαγεία της ιαχής αέρα!

Μεγάλωσαν και μεγαλώνουν ελληνόπουλα που συγκινήθηκαν, δάκρυσαν, θαύμαζαν τον ηρωισμό των παλικαριών στα ελληνοαλβανικά σύνορα, το 1940.

Ο παλμός αυτής της συγκίνησης δονούσε στην ιαχή αέρα και σε ό,τι αυτή αντιπροσώπευε στη μεταπολεμική Ελλάδα.

Καμία λέξη δε συγκέντρωσε την ορμή και το δυναμισμό της νιότης, όσο η ιαχή αέρας.

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή

E-mail Εκτύπωση PDF

oraΣτους χειμερινούς ρυθμούς επανέρχεται από αύριο Κυριακή η ζωή των Ελλήνων αλλά και των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Μία ώρα πίσω τα ρολόγια από τα ξημερώματα της Κυριακής

E-mail Εκτύπωση PDF

rolohΑλλάζει η ώρα από τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου.

Σε ποιους δήμους ιδρύονται τα πρώτα ΚΕΦ

E-mail Εκτύπωση PDF

fekΣτη δημιουργία των πρώτων 34 Κέντρων Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ) προχωρά το υπουργείο Οικονομικών για την εξυπηρέτηση των πολιτών σε περιοχές όπου κλείνουν ΔΟΥ στο πλαίσιο του σχεδίου συγχωνεύσεων.

1,1 δισ. ευρώ στους λογαριασμούς 670.000 δικαιούχων αγροτών

E-mail Εκτύπωση PDF

agrotesΠοσό ύψους 1,1 δισ. ευρώ -ως προκαταβολή του 50% των κοινοτικών επιδοτήσεων- πιστώθηκε στους λογαριασμούς περίπου 670.000 δικαιούχων αγροτών, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθ. Τσαυτάρης και ο αναπληρωτής υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά τη σημερινή επίσκεψή τους στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Προσλήψεις 1.068 εποχικών υπαλλήλων

E-mail Εκτύπωση PDF

ergasiaΣτις 1.068 ανέρχονται οι θέσεις εποχιακής εργασίας που προσφέρονται αυτή τη στιγμή σε δήμους, παιδικούς σταθμούς, την ΔΕΗ αλλά και φορείς του δημοσίου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα «ανοίξουν» οι αιτήσεις για 1.440 επιστημονικούς συνεργάτες στα ΤΕΙ όλης της χώρας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», οι θέσεις εποχικής εργασίας που έχουν ήδη προκηρυχθεί και των οποίων οι προθεσμίες τρέχουν είναι οι εξής:

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

HvlaxogiannisΠαρέμβαση για το ισχύον σύστημα μοριοδότησης των αστυνομικών ,έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ΗΛΙΑΣ Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ,κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής του νομοσχεδίου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ,για τις κρίσεις –μεταθέσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, του οποίου ήταν εισηγητής εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας.

Μέτρα επιτήρησης και καταστολής της λύσσας

E-mail Εκτύπωση PDF

alepouΣύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Εργαστηρίου Αναφοράς για τη Λύσσα του Κτηνιατρικού Ινστιτούτου Αθηνών απομονώθηκε, στις 19 Οκτωβρίου 2012, ο ιός της λύσσας από δείγμα εγκεφάλου αλεπούς, στην περιοχή Παλαιόκαστρο του Νομού Κοζάνης.

Σελίδα 480 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com