A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Από την Τετάρτη 7-11-2012 η on line καταβολή των τελών κυκλοφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

katavoliΞεκινά από αύριο Τετάρτη η καταβολή των τελών κυκλοφορίας, που από φέτος θα αναρτώνται στο Διαδίκτυο.

Οι πολίτες, είτε με τον κωδικό τους για το Taxisnet είτε με το ΑΦΜ τους, θα μπορούν να βρίσκουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, να το τυπώνουν και στη συνέχεια να το εξοφλούν σε τράπεζες, ταχυδρομεία, εφορίες ή μέσω web banking.

Από τις 07/11 τελικά τα τέλη κυκλοφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

Δείτε πως θα τα προμηθευτείτε!

taxisΜην περιμένετε ειδοποιητήριο. Από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου ξεκινά η καταβολή των τελών κυκλοφορίας, που από φέτος θα αναρτώνται στο Διαδίκτυο.

Οι πολίτες, είτε με τον κωδικό τους για το Taxisnet είτε με το ΑΦΜ τους, θα μπορούν να βρίσκουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, να το τυπώνουν και ακολούθως να το εξοφλούν σε τράπεζες, ταχυδρομεία, εφορίες ή μέσω web banking.

Μέσω...ίντερνετ και τραπεζών η πληρωμή των νέων τελών κυκλοφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

BMWΜέσα από την ιστοσελίδα του Taxisnet από την ερχόμενη Τετάρτη θα μπορούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων να αναζητούν τα ειδοποιητήρια των νέων τελών κυκλοφορίας τα οποία φέτος δεν θα αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου.

Ελεγκτικό Συνέδριο: Αντισυνταγματικές περικοπές των συντάξεων - δώρων Χριστουγέννων - Πάσχα

E-mail Εκτύπωση PDF

sinedrioΤι αποφάσισε η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις περικοπές. Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ ότι εξαιρούνται οι υπάλληλοι της βουλής από τις περικοπές

Αντισυνταγματικές κρίθηκαν σχεδόν ομόφωνα από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διατάξεις του υπουργείου Οικονομικών με τις οποίες επέρχονται νέες μειώσεις στις συντάξεις, της τάξεως από 5% έως 15%,

48ωρη απεργία στις 6-7 Νοεμβρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΤην κήρυξη 48ωρης απεργίας των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη 6-7 Νοεμβρίου, αποφάσισαν μετά από έκτακτες συνεδριάσεις, η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) και η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ).

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού

E-mail Εκτύπωση PDF

kategidaΒροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι τα χαρακτηριστικά του καιρού την Πέμπτη! αναλυτική πρόγνωση ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

 ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες. Τα φαινόμενα αρχικά στη δυτική Μακεδονία, σταδιακά στην υπόλοιπη Μακεδονία και από το απόγευμα στη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Ύφεση το απόγευμα από τα δυτικά.

Πανελλαδική η αποχή των δικηγόρων την Πέμπτη και την Παρασκευή

E-mail Εκτύπωση PDF

dikastiriaAΕπίσης

Απεργία από την Τετάρτη κηρύσσουν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ

Η 48ωρη αποχή των δικηγόρων της Αθήνας της ερχόμενης Πέμπτης και Παρασκευής, 1 και 2 Νοεμβρίου 2012, μετατράπηκε σε Πανελλαδική από την συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Προϋπολογισμός Βουλής: 300.000 ευρώ το χρόνο για να ζεσταίνονται

E-mail Εκτύπωση PDF

vouli

Μειωμένος κατά 22 εκατ. ευρώ σε σχέση με το προηγούμενο έτος είναι ο Προϋπολογισμός της Βουλής για το 2013 που κατατέθηκε το βράδυ στη Βουλή, αλλά εξακολουθεί να προκαλεί το κοινό αίσθημα!
Από τα 170,9 εκατ. ευρώ που κόστισε στον ελληνικό λαό η λειτουργία του Κοινοβουλίου το έτος 2012, για την επόμενη χρονιά το κόστος μειώνεται στα 148,8 εκατ. ευρώ.

Σενάρια εγκατάλειψης του έργου κατασκευής του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας (Ε65)

E-mail Εκτύπωση PDF

dritseliΕρώτηση σε σχέση με την τύχη του αυτοκινητοδρόμου Ε65 κατέθεσε ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Τρικάλων Παναγιώτα Δριτσέλη, προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Υποχρεωτικά μέσω τράπεζας οι συναλλαγές που ξεπερνούν τα 500 ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

forodiafigiΣυνεχίζεται ο πόλεμος που έχει κηρύξει το οικονομικό επιτελείο κατά της φοροδιαφυγής, αφού από την 1η Ιανουαρίου του 2013 οι συναλλαγές που υπερβαίνουν τα 500 ευρώ θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικά με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού, πιστωτικές κάρτες ή τραπεζικές επιταγές.

Σελίδα 479 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com