A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Γοργοπόταμος: Μια ανατίναξη που ακούστηκε σ΄όλο το κόσμο

E-mail Εκτύπωση PDF

70 χρόνια μετά την ιστορική νύχτα της 25ης Νοεμβρίου 1942.
anatinaxiAΤο κορυφαίο γεγονός της Ελληνικής Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού στην Νεότερη Ιστορία είναι η Ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, από τις ενωμένες αντιστασιακές οργανώσεις του Ε.Α.Μ και του Ε.Δ.Ε.Σ την νύχτα της 25ης Νοεμβρίου 1942.

Διοικητική εκκρεμότητα θα τίναζε στον αέρα τον Ε65

E-mail Εκτύπωση PDF

ypexodeΚινδύνεψε από χρεοκοπία λόγω της καθυστέρησης ορισμού νέας διοίκησης
Η καθυστέρηση ορισμού νέας διοίκησης στην Εγνατία Οδό, αλλά και οι δικαστικές εμπλοκές για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στο Πρωτοδικείο για τη δημόσια εταιρία, κινδύνεψαν να οδηγήσουν σε χρεοκοπία τον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας (Ε65), σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος».

ΠΟΕ-ΟΤΑ: ΑΠΟΦΑΣΗ του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

poeotaΣήμερα προτελευταία ημέρα της προθεσμίας αποστολής των διαπιστωτικών πράξεων διαθεσιμότητας-απόλυσης των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. το μόνο απόλυτα διαπιστωμένο είναι το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η άθλια  τρικομματική συγκυβέρνηση στην προσπάθειά της να διαλύσει θεσμικά, οικονομικά και λειτουργικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αυξάνεται η παρακράτηση από τους μισθούς ως και 90%

E-mail Εκτύπωση PDF

perikopesΝέα αφαίμαξη σε μισθούς και συντάξεις φέρνει η αύξηση της παρακράτησης φόρου, η οποία θα υπολογίζεται από τον Ιανουάριο του 2013 με την καινούργια φορολογική κλίμακα χωρίς όμως να λαμβάνονται υπόψη τα πρόσθετα αφορολόγητα για τα παιδιά τα οποία καταργούνται.

Τέλη κυκλοφορίας 2013: Από σήμερα και χωρίς αυτοκόλλητο

E-mail Εκτύπωση PDF

teliΗ καταβολή των τελών κυκλοφορίας για το 2013 ξεκινά από σήμερα καθώς οι πολίτες θα μπορούν μπαίνοντας στο taxisnet με τον κωδικό τους ή το ΑΦΜ να βρίσκουν το ειδοποιητήριο πληρωμής και στη συνέχεια -αφού το τυπώσουν- να το εξοφλούν σε τράπεζες, ταχυδρομεία, εφορίες ή μέσω web banking.

«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ»

E-mail Εκτύπωση PDF

politikiAΜε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εκδήλωση της "Πρωτοβουλίας", με θέμα: «Πόσο ακόμα θα αποφασίζουν οι άλλοι για εμάς...;».Η μαζική ανταπόκριση που βρήκε το κάλεσμά μας καταδεικνύει περίτρανα τη θέληση των νέων ανθρώπων για την προώθηση αλλά και την υλοποίηση του κυρίαρχου αιτήματος της εποχής μας: Να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σύστημα της χώρας.

Οι αρκούδες πάλι στους δρόμους

E-mail Εκτύπωση PDF

arktourosAΚατά τη διάρκεια μόνο μίας εβδομάδας (29/11- έως 2/11/), τρία τροχαία ατυχήματα με θύματα αρκούδες συνέβησαν στο δίκτυο της Εγνατίας οδού αλλά και στο επαρχιακό δίκτυο της δυτικής Μακεδονίας. Συνολικά, ο αριθμός των νεκρών αρκούδων σε τροχαία ατυχήματα έχει φτάσει τις 11 μόνο για το 2012, πλήττοντας ανησυχητικά τον πληθυσμό του είδους.

Ελληνίδα έχασε την όρασή της από άγνωστο γενόσημο

E-mail Εκτύπωση PDF

xapiaΜια απίστευτη καταγγελία έκανε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ, Γιάννης Χρονόπουλος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Χρονόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», περιέγραψε τι συνέβη σε μια ασθενή του όταν της χορήγησε άγνωστο γενόσημο φάρμακο.

Επιμένει στον «συνωστισμό» στη Σμύρνη η Ρεπούση

E-mail Εκτύπωση PDF

Μιλά για πατριδοκάπηλους

repusiΤο βιβλίο ιστορίας της 6ης Δημοτικού της Μαρίας Ρεπούση και η αναφορά της περί συνωστισμού στην παραλία της Σμύρνης για να περιγράψει τις σφαγές των Τούρκων άναψε για ακόμα μια φορά φωτιές στη πολιτική αντιπαράθεση.

Περιφερειάρχες: Τελεσίγραφο στην κυβέρνηση για τον θεσμό!

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΑποφασισμένοι να υπερασπιστούν τον θεσμό της Αιρετής Περιφέρειας, έναντι της «στοχευμένης και καιροσκοπικής επίθεσης» εναντίον του θεσμού, δηλώνουν με κοινή τους δήλωση οι 13 περιφερειάρχες της χώρας, σύμφωνα και με την, έντονα επικριτική, ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά τη σημερινή πολύωρη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), στην οποία Αντιπρόεδρος είναι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Σελίδα 478 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com