A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Πωλείται η Ελλάς και με πράξη νομοθετικού περιεχομένου

E-mail Εκτύπωση PDF

SALEΗ Ελλάδα θα μπορεί να απαλλαγεί από την υποχρέωση καταβολής της κάθε δόσης, αν προσκομίζει ομόλογα που αντιστοιχούν σε περιουσιακά της στοιχεία!

Εντός της Πράξης περιγράφεται και η πιθανότητα να ληφθούν και νέες πρωτοβουλίες για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, εφόσον η Αθήνα τηρήσει μέχρι κεραίας τις υποχρεώσεις της.

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας κατά την εορταστική περίοδο

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΤα μέτρα αναπτύσσονται σταδιακά από τις 17 Δεκεμβρίου και ισχύουν όλο το διάστημα της εορταστικής περιόδου 

Η ανάπτυξη των μέτρων αποσκοπεί στην οδική ασφάλεια και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την εφαρμογή αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας, σε όλη την Επικράτεια.

Ανακαλούνται μελομακάρονα με μούχλα

E-mail Εκτύπωση PDF

MELOMAKARONAΤην άμεση ανάκληση - απόσυρση μελομακάρονων με την εμπορική επωνυμία «Γλυκάνθη Μελομακάρονα» από την ελληνική αγορά ζήτησε ο ΕΦΕΤ λόγω του ότι εντοπίστηκε σε κάποια από αυτά μούχλα.

Τον Απρίλιο ξαναρχίζουν οι εργασίες στους πέντε μεγάλους αυτοκινητόδρομους

E-mail Εκτύπωση PDF

DIKTIOΕπανεκκίνηση των έργων στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους τον ερχόμενο Απρίλιο υπολογίζει το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Το μυστικό που προστατεύει τους μοναχούς και τους προσφέρει μακροζωία

E-mail Εκτύπωση PDF

monaxiΤο διαιτολόγιο των μοναχών βασίζεται στο μέτρο, στις περιόδους νηστείας και στο τελετουργικό που χαρίζουν υγεία και μακροζωία.

Ενόψει των Χριστουγέννων με τα πλούσια γεύματα οι agioritikesmnimes ανήρτησαν το διαιτολόγιο των μοναχών που χαρίζει υγεία και μακροζωία.

Φτάνουν τα ''πουλιά ''του Ισραήλ.. πριν ο Αχμέτ ανοίξει τα μάτια του !

E-mail Εκτύπωση PDF

aeroskafosAΜέριασε Τούρκο να διαβιώ ....Μου θυμίζει η αστραπιαία αντίδραση του Ελληνικού ΓΕΕΘΑ και το ξαφνικό τετ α τετ του Στρατηγού Κωσταράκου με τον ΑντιστράτηγοBinyamin "Benny" Gantz...του Ισραήλ!

Πριν το πάρουν χαμπάρι οι Πασάδες της Άγκυρας και ενημερώσουν τον ΑΧμέτ Ναταβούτουγλου αλλά και τον Στρατηγό ΟΖΕΛ που τα βρήκε μπαστούνια ακόμη και με τους Κούδρους

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δικαστές

E-mail Εκτύπωση PDF

dikastiriaΝα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι 19 Ιανουαρίου 2013, σε ηπιότερα όμως μορφή, αποφάσισαν σήμερα το απόγευμα με ισχυρότατη πλειοψηφία τα μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευσή τους.

Απεργούν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι στις 19 Δεκεμβρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

apergiaΗ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε,την πραγματοποίηση 24ωρης Πανδημοσιοϋπαλληλικής Απεργίας, την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012. 

Όπως αναφέρεται σε σχετικό Δελτίο Τύπου: «Η πολιτική του μνημονίου, της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της ανεργίας και της διάλυσης των Δημοσίων Υπηρεσιών και της ακύρωσης Κοινωνικών Αγαθών, που επιβάλλεται από την Τρόικα και το ΔΝΤ και εκτελείται κατά γράμμα από την τρικομματική Κυβέρνηση, απαιτεί από όλους μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να τους σταματήσουμε.

Toυρκικός όμιλος εξαγόρασε τη μαρίνα Φλοίσβου!

E-mail Εκτύπωση PDF

frisvouΟι Τούρκοι ξεκίνησαν την «οικονομική τους εισβολή» στη χώρα μας.  

Η Μαρίνα Φλοίσβου πωλείται κατά 50% στον τουρκικό όμιλο Dogus o oποίος δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της τουρκικής οικονομίας.
Η ανακοίνωση ήρθε από την Lamda Development του ομίλου Λάτση που αναφέρει πως ξεκινά μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία.

Τέλος ακινήτων: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για την πληρωμή του

E-mail Εκτύπωση PDF

deiAΣύγχυση επικρατεί στους καταναλωτές μετά την δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη την είσπραξη του τέλους μέσω των λογαριασμών ρεύματος.
Το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΗ δέχθηκε την Τετάρτη εκατοντάδες τηλεφωνήματα από πελάτες της που ζητούσαν να ενημερωθούν για το τι πρέπει να κάνουν με την εξόφληση του λογαριασμού, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

Σελίδα 476 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com