A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Έτοιμοι να ιδρύσουν κόμμα στην Ελλάδα οι Αλβανοί

E-mail Εκτύπωση PDF

alvaniaΟι επεκτατικές βλέψεις των Αλβανών στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τον τελευταίο καιρό κάθε προηγούμενο.

2.000 νέοι ελεγκτές στο δρόμο από το ΣΔΟΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

SDOEΠλέον το μεγάλο στοίχημα για την Κυβέρνηση είναι η αύξηση των φορολογικών εσόδων. Έτσι στο "σαφάρι" εναντίον των φοροφυγάδων θα ριχτούν 2.000 νέοι ελεγκτές του ΣΔΟΕ.

Ανοίγει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης

E-mail Εκτύπωση PDF

xalkiΓια ενδεχόμενο της άμεσης λειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης αναφέρεται η τουρκική εφημερίδα Hürriyet με τίτλο «η πόρτα ανοίγει».

Πρόγραμμα για την λαθροϋλοτομία από το Υπουργείο Περιβάλλοντος

E-mail Εκτύπωση PDF

nissanΥπεγράφη χθες από τον αναπλ. Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρο Καλαφάτη, απόφαση για την υλοποίηση του ειδικού προγράμματος «Πρόληψης Λαθροϋλοτομιών έτους 2013»,

«Το προσχέδιο νόμου για το νέο ΣΑΕ δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της Ομογένειας»

E-mail Εκτύπωση PDF

tsitsanisΣτην Αθήνα αποστολή της Ομοσπονδίας Θεσσαλών για διαπραγμάτευση

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. συμμετέχει στην δημόσια διαβούλευση για το προσχέδιο νόμου για την οργάνωση του ΣΑΕ (Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού) που κάλεσε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Τσιάρας. Έντεκα συγκεκριμένες προτάσεις διατύπωσε συνολικά η Ομοσπονδία των Θεσσαλών Ευρώπης στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του Υπουργείο Εξωτερικών.

Γενικό πωλητήριο στις Ένοπλες Δυνάμεις! Πουλάνε ακόμη και τη ΛΑΕΔ!

E-mail Εκτύπωση PDF

laedAΓενικό πωλητήριο και στις Ένοπλες Δυνάμεις! Και όπως προκύπτει απ΄ αυτό δεν γλιτώνει ούτε η ιστορική Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), στη... Ρηγίλλης! Το γνωστό Σαρόγλειο Μέγαρο!

Ανοίγουν τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων

E-mail Εκτύπωση PDF

forologoumeniΑρμοδιότητες
Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του φοροεισπρακτικού και ελεγκτικού μηχανισμού, δημιουργούνται Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ), τα οποία έρχονται να καλύψουν το όποιο κενό δημιουργείται από τη συγχώνευση των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών που έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται σε όλη τη χώρα.

Ορίστηκε η πρώτη δίκη για τον Άκη

E-mail Εκτύπωση PDF

akisΠροσδιορίστηκε η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουου για το Πόθεν Έσχες για τις 4 Μαρτίου του 2013. Η κατηγορία είναι ότι απέκρυψε περιουσιακά στοιχεία από τα Πόθεν Έσχες του και ιδιαίτερα το σπίτι που έχει στην οδό Αρεοπαγίτου το οποίο έκρυψε με βάση την κατηγορία μέσω Off shore εταιριών και εν τέλει εικονικά πουλήθηκε στην σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη.

ΔΕΗ-Έως 23% οι κρυφές αυξήσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

deiΈως 23% οι κρυφές αυξήσεις της ΔΕΗ
Κρυφές αυξήσεις έως 23% στους λογαριασμούς του ρεύματος προκύπτουν για τα νοικοκυριά από τα «ψιλά γράμματα» των νέων τιμοκαταλόγων που δημοσίευσε τελικά τη Δευτέρα στην ιστοσελίδα της η ΔΕΗ.

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φωτογραφίζεται μπροστά στη σημαία της "ανεξάρτητης" τουρκικής Θράκης

E-mail Εκτύπωση PDF

vouleutisΟ χαμογελαστός κύριος στη φωτό είναι ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν. Χωρίς κανένα πρόβλημα και καμία ντροπή όπως διαπιστώνετε από τις φωτογραφίες ο κ.Χατζηοσμάν επισκέφτηκε το παράρτημα Προύσας του "Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης" και φωτογραφήθηκε χωρίς ίχνος ντροπής μπροστά - δίπλα στη σημαία της "ανεξάρτητης Θράκης" και στον σχετικό χάρτη βέβαια!

Σελίδα 472 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com