A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Έρχονται κατασχέσεις για χρέη άνω των 50.000 ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

leftaΜνημόνιο-φωτιά για τα ληξιπρόθεσμα χρέη από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές ετοίμασε η τρόικα εν όψει της τελικής αξιολόγησης για την εκταμίευση της δόσης του Απριλίου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» οι δανειστές αποδέχονται την κατ' εξαίρεση ενιαία ρύθμιση για φόρους και εισφορές με 48 δόσεις και πάντως όχι πέραν του Δεκεμβρίου του 2016, ενώ επιμένουν, όπως η «πάγια» ρύθμιση που θα έχει μόνιμο χαρακτήρα, να μην ξεπερνά τις 12 δόσεις.

Όταν ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για τη λευτεριά της Ελλάδας

E-mail Εκτύπωση PDF

kolokotronisΟ Θεόδωρος Κολοτρώνης ξεσήκωσε το Γένος για ελευθερία ή θάνατο, ο Νικηταράς παρομοίασε τη μάχη του Ελληνισμού με την αναμέτρηση στις Θερμοπύλες κι ο Παλαιών Πατρών Γερμανών ζήτησε να αποτραπεί η διχόνοια στο όνομα της πίστης και της πατρίδας

Σημαία Ελευθερίας και Σύμβολον Τιμίου Σταυρού

E-mail Εκτύπωση PDF

kolokotronisΠροκήρυξη Οπλαρχηγών
Φιλογενέστατοι, πρόκριτοι στρατηγοί, και λοιποί ομογενείς της νήσου Ύδρας και Σπετζών.

Η Ελλάδα αγοράζει τις Κυπριακές Τράπεζες. Έκλεισε η συμφωνία

E-mail Εκτύπωση PDF

trapezaΜετά από συνομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, έκλεισε η συμφωνία να πωληθούν τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών, στην Ελλάδα, σε ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώθηκε ότι ξεκινά άμεσα η διαδικασία απόκτησης των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα από ελληνικό τραπεζικό όμιλο, σε στενή συνεργασία με την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

DNA αλόγου σε προϊόντα γνωστών Ελληνικών εταιριών

E-mail Εκτύπωση PDF

dnaDNA αλόγου ανίχνευσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και σε άλλα προϊόντα κρέατος τα οποία παράγονται από ελληνικές εταιρείες και κυκλοφορούν στην αγορά, σύμφωνα με το tovima.gr.

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) ζήτησε την άμεση απόσυρση από την ελληνική αγορά των εξής προϊόντων:

Αντί για τις Βρυξέλλες στο ...Κέντρο επιχειρήσεων ο Α/ΓΕΕΘΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

veteranosΑν και ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί σήμερα το πρωί στις Βρυξέλες ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος, διέταξε πρωί -πρωί την απογείωση των μαχητικών και έστειλε μήνυμα στους Πασάδες

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΑΕΔ

E-mail Εκτύπωση PDF

oaed

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013

Στα 855.286 άτομα ανέρχονται οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ κατά το μήνα Φεβρουάριο. Από αυτά 366.074 είναι άνδρες (ποσοστό 42,80%) και 489.212 είναι γυναίκες (ποσοστό 57,20%). Ο αριθμός αυτός παρουσιάζει αύξηση κατά 3,07% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Ντροπή καμία! Κόβουν τις συντάξεις σε οικογένειες πεσόντων στρατιωτικών!

E-mail Εκτύπωση PDF

aeroplanoΔεν υπάρχει τέλος στον κατήφορο. Δεν υπάρχουν όρια στην αναλγησία. Και δεν φαίνεται ότι υπάρχει και καμία απολύτως ντροπή. Όσοι έχουν αναλάβει να δείξουν στην τρόϊκα ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους δεν έχουν πρόβλημα να κόψουν χωρίς καμία απολύτως σκέψη τις συντάξεις συγγενών στρατιωτικών που έχουν πέσει στο καθήκον!

Σαφάρι του ΣΔΟΕ για όλους τους αιρετούς της τελευταίας δεκαετίας

E-mail Εκτύπωση PDF

sdoeΜεγάλη έρευνα σε ολόκληρη τη χώρα για φορολογικό έλεγχο δημάρχων και περιφερειαρχών της τελευταίας δεκαετίας, αλλά και επιθεωρητών συγκεκριμένων υπουργείων, με στόχο να ελεγχθούν πρόσωπα που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα, διέταξαν οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Έπεσαν οι τιμές στα ξενοδοχεία

E-mail Εκτύπωση PDF

hotelΝέο ρεκόρ τετραετίας σημειώνεται στις ξενοδοχειακές τιμές στην Ελλάδα, οι οποίες βρέθηκαν εφέτος τον Ιανουάριο στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων χρόνων.

Σελίδα 469 από 515

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com