A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Tο πρόγραμμα των εξετάσεων σε Γυμνάσια και Λύκεια

E-mail Εκτύπωση PDF

eksetaseis

Τις ημερομηνίες του προγράμματος των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων, στα Γυμνάσια και τα Λύκεια, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, με εγκύκλιό του προς τα σχολεία.

Τα μαθήματα του διδακτικού έτους 2013-2014 στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τελειώνουν την Τετάρτη 21 Μαΐου, προκειμένου να ακολουθήσουν οι εξετάσεις.

Εκλογές 2014. Γενικές πληροφορίες για την ψηφοφορία

E-mail Εκτύπωση PDF

ekloges

Δεν μπορώ να βρω το όνομά μου στους εκλογικούς καταλόγους.

Επισκεφθείτε τη σελίδα “Μάθε πού ψηφίζεις” και δώστε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τις οδηγίες. Αν ήδη το έχετε κάνει, μη διστάσετε να το επαναλάβετε. Είναι πιθανό να έχετε κάνει κάποιο λάθος πληκτρολόγησης. Αν παρ’ όλη την προσπάθειά σας δεν βρείτε το όνομά σας, τότε απευθυνθείτε στο δήμο που είστε εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια μέχρι και το πέρας της ψηφοφορίας.

Mέτρα της τροχαίας για τους ετεροδημότες

E-mail Εκτύπωση PDF

troxaia

Αυξημένα μέτρα θα εφαρμόσει η Τροχαία σε όλη τη χώρα, για τη μετακίνησης των ετεροδημοτών τα δυο επόμενα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να εξασφαλίσει την ομαλή και ασφαλή...
μετακίνηση των ψηφοφόρων.

Επιστρέφονται πινακίδες- άδειες κυκλοφορίας

E-mail Εκτύπωση PDF

pinakides

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), επιστρέφονται στους οδηγούς προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι που θα κινηθούν με τα δικά τους μεταφορικά μέσα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Κυκλοφορούν 730.000 ανασφάλιστα οχήματα

E-mail Εκτύπωση PDF

oximata

Περίπου 67.500 ανασφάλιστα οχήματα έχει εντοπίσει η τροχαία σε ελέγχους που διενήργησε τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με τα στοιχεία το 15% των 450.000 οχημάτων που ήλεγξε η Τροχαία ήταν ανασφάλιστα. Συνολικά εκτιμάται πως κυκλοφορούν 730.000 ανασφάλιστα οχήματα.

Oι ημερομηνίες διεξαγωγής των σχολικών εξετάσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

eksetaseis

Από τις 29 Μαΐου θα αρχίσει το καρδιοχτύπι για τους μαθητές και θα διαρκέσει έως τις 23 Ιουνίου. Είναι το διάστημα κατά το οποίο θα διεξαχθούν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις σε όλα τα σχολεία.

Με εγκύκλιο που έστειλε στα σχολεία, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε αναλυτικά τις ημερομηνίες για τις εξετάσεις που θα γίνουν σε Γυμνάσια και Λύκεια. Οσο για τις πανελλήνιες, θα ξεκινήσουν στις 29 Μαΐου.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

psomiadis

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ 

«Είμαι βέβαιος, πως ιδιαίτερα τώρα, ενόψει εκλογών, η απόφαση του Εισαγγελέα να τεθεί στο αρχείο η έρευνα για τα κονδύλια συντήρησης και αναστήλωσης του αντιπροσωπείου της Ι.Μ. Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος στεναχώρησε πολλούς.

Έρχονται 1.500 προσλήψεις στην πυροσβεστική το 2014

E-mail Εκτύπωση PDF

pyrosvestiki

Στον προγραμματισμό των προσλήψεων για το 2014 του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη εντάσσονται οι 500 αδιόριστοι της προκήρυξης της Πυροσβεστικής, για 725 προσλήψεις δόκιμων πυροσβεστών που η πρόσληψη τους είχε ''κολλήσει'' από το 2011 ενώ οι επιτυχόντες είχαν ολοκληρώσει την εκπαίδευση τους.

Υπενθυμίσεις για τις φορολογικές δηλώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

eforia

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φορολογούμενους να σπεύσουν να υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, με στόχο την αποφυγή μαζικής εισόδου στο σύστημα τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, οπότε και λήγει η προθεσμία.

Δύο εκατομμύρια αυτοκίνητα δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

kteo

Περικοπές σε ό,τι έχει να κάνει με τα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους κάνουν χιλιάδες ιδιοκτήτες. Δύο εκατομμύρια αυτοκίνητα δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, ενώ χιλιάδες είναι ανασφάλιστα και δεν διαθέτουν σήμα τελών κυκλοφορίας. 

Ο αριθμός των οχημάτων που δεν έχει ελεγχθεί από ΚΤΕΟ παραμένει σταθερός, στα 2 εκατομμύρια περίπου, κάτι που ισοδυναμεί με απώλεια 400 εκατ. ευρώ για το Δημόσιο, όπως αναφέρει η «Καθημερινή». 

Σελίδα 436 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com