A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Χιονόπτωση και πολικές θερμοκρασίες στην Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση PDF

kairos

Δείτε τι θα συμβεί από την Πρωτοχρονιά με τις χρεώσεις στα κινητά μας

E-mail Εκτύπωση PDF

kinhta

Νέες μειωμένες χρεώσεις στα τέλη τερματισμού τηλεφωνικών κλήσεων θα ισχύσουν από τη νέα χρονιά, τόσο προς σταθερά όσο και προς κινητά τηλεπικοινωνιακά δίκτυα. Με βάση τις τιμές που ανακοίνωσαν η Cosmote, η Vodafone και η Wind, τα τέλη τερματισμού για τις κλήσεις στα δίκτυα κινητής από την 1η Ιανουαρίου διαμορφώνονται από 1,189 σε 1,103 cents ανά λεπτό, χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Απάντηση ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ σε ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, για τον Ε-65

E-mail Εκτύπωση PDF

xrysoxoidis

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ για το βόρειο τμήμα του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδος Ε-65»

 

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ: «επί δεκαετία αγωνίζομαι για τη δρομολόγηση και ολοκλήρωση του έργου και ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ τους πολίτες, ότι και πάλι θα πρωτοστατήσω προς αυτή την κατεύθυνση.
            Καλό είναι οι θριαμβολογίες να έπονται των γεγονότων και όχι να προηγούνται αυτών για τη δημιουργία εντυπώσεων...
.»

Κακοκαιρίας συνέχεια: Βροχές και καταιγίδες -Πού θα χιονίσει

E-mail Εκτύπωση PDF

kakokairia

Νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, περιμένουμε σήμερα, Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014.

Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα δυτικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ενώ από το απόγευμα ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο.

12 αλλαγές στη φορολογία φέρνει το 2015 – Τι θα γίνει με τις αποδείξεις

E-mail Εκτύπωση PDF

eforia

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την είσοδο του 2015 το οποίο, πέραν όλων των άλλων, θα φέρει και αλλαγές στο φορολογικό σύστημα.

Ο νέος χρόνος φέρνει συγκεκριμένα 12 αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων, εκ των οποίων οι πέντε είναι θετικές, αφού συνδέονται με ελαφρύνσεις και απλοποιήσεις διαδικασιών.

Ως πότε φτάνουν τα λεφτά του δημοσίου για μισθούς και συντάξεις;

E-mail Εκτύπωση PDF

lefta

Με ορίζοντα το... εξάμηνο, άρχισαν δειλά- δειλά να κοιτάνε οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών τις δανειακές ανάγκες...
γνωρίζοντας βέβαια ότι αν έχει... στραβώσει το πράγμα στο τέλος Φεβρουαρίου, τότε τα «μαθηματικά» του δευτέρου εξαμήνου μπορεί να είναι εφιαλτικά.

Πριν καν ξεκινήσουν τις προσθέσεις και τις αφαιρέσεις, στο οικονομικό επιτελείο επεξεργάζονται δύο δεδομένα, που μπορεί να είναι ευμετάβλητα, ωστόσο θα καθορίσουν τις εξελίξεις εάν η διαπραγμάτευση με τους δανειστές περάσει μέσα από Συμπληγάδες: το κόστος των νέων εκδόσεων εντόκων γραμματίων και τις αποδόσεις των ομολόγων.

Ιός «κλειδώνει» όλα τα αρχεία του υπολογιστή

E-mail Εκτύπωση PDF

ios

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες ότι το τελευταίο πενθήμερο βρίσκεται σε έξαρση κακόβουλο λογισμικό, τύπου Crypto-Malware, το οποίο εξαπλώνεται – μεταδίδεται κυρίως, μέσω «μολυσμένων» μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), αλλά και μέσω «επισφαλών» ιστοσελίδων.

Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου από τα ΚΕΠ-Αναλυτικές οδηγίες

E-mail Εκτύπωση PDF

kep

Με το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Ποινικού Μητρώου του Υπουργείου Δικαιοσύνης συνδέθηκαν τα 1.060 Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πολίτες που καθημερινά αιτούνται αντίγραφο Ποινικού Μητρώου γρήγορης, αποτελεσματικής και φιλικής εξυπηρέτησης.

Παρατείνεται η απόσυρση αυτοκινήτων

E-mail Εκτύπωση PDF

auto

Επιτέλους η κυβέρνηση αποφάσισε την παράταση της απόσυρσης και για το 2015, γεγονός που αναμένεται να τονώσει επιπλέον την αγορά αυτοκινήτου.

Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις ρυθμίσεις που εισήγαγε το υπουργείο Οικονομικών για την παράταση της απόσυρσης των επιβατικών αυτοκινήτων παλαιάς τεχνολογίας.

Τι αλλάζει στις συντάξεις από το 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

syntakseis

Όλα τα μέτρα μετά τις κάλπες για κατώτατες συντάξεις, επίδομα ΕΚΑΣ & ενοποιήσεις Ταμείων.

Ο νέος τρόπος υπολογισμού της κύριας σύνταξης, η οποία διαχωρίζεται πλέον σε βασική και αναλογική, αποτελεί τη σημαντικότερη αλλαγή στο ασφαλιστικό σύστημα που φέρνει το 2015.

Επίσης έρχονται μειώσεις σε επικουρικές συντάξεις και εφάπαξ βοηθήματα εξαιτίας της ευρύτερης εφαρμογής της «ρήτρας μηδενικού ελλείμματος», ενώ αλλαγές προβλέπονται και σε όρια ηλικίας συγκεκριμένων κατηγοριών ασφαλισμένων, όπως οι ένστολοι, οι εργαζόμενοι σε βαρέα και ανθυγιεινά και οι ασφαλισμένες στο ΙΚΑ με τουλάχιστον 10.000 ημέρες εργασίας.

Σελίδα 409 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com