A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Πότε και πόσο μειώνονται τα τιμολόγια της ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

deh

Πολύ σύντομα, θα υπάρξουν ευχάριστα νέα για τους καταναλωτές καθώς μειώνονται τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος. Όπως προκύπτει από δηλώσεις του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη, “το κόστος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έχει περιθώρια μείωσης από 20% έως 40%”.

Ξαναριθμήστε τις οφειλές σας σε εφορία και ταμεία

E-mail Εκτύπωση PDF

rithmisisΜέτρα άμεσης φορολογικής ανακούφισης για φορολογούμενους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν οφειλές στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία επεξεργάζεται η κυβέρνηση, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα. Το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται διάφορα σενάρια και σε κάθε περίπτωση στόχος είναι να διευκολυνθούν τα μικρά και μεσαία εισοδήματα από τις μεγάλες οφειλές που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια, αλλά και να εισρεύσουν έσοδα στον κρατικό κορβανά.

ΟΑΕΕ: Συμψηφισμός οφειλών με αναδρομικά

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΔέσμη μέτρων για την αύξηση των εσόδων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) και τη διευκόλυνση των ασφαλισμένων στο Ταμείο εξετάζει η νέα ηγεσία της Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς διαπιστώνεται πως 1 στους 2 ασφαλισμένους αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, με αποτέλεσμα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές να έχουν ξεπεράσει τα 10 δισ. ευρώ.

Ο ΕΝΦΙΑ φεύγει, έρχεται ο φόρος μεγάλης περιουσίας

E-mail Εκτύπωση PDF

enfia

Την προεκλογική του δέσμευση να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ κάνει πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προσανατολίζεται στη φορολόγηση της μεγάλης περιουσίας άνω των 300.000 ευρώ. Η κατοχή ακινήτων, οικοπέδων, γαιών, έργων τέχνης, τραπεζικών καταθέσεων, επενδυτικών προϊόντων, συμμετοχών και άλλων στοιχείων που βρίσκονται στην Ελλάδα αλλά και όσων κάνουν δήλωση στη χώρα και κατέχουν αντίστοιχα περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό (αφού ληφθεί υπόψη και η φορολόγηση τους εκτός Ελλάδας), θα φορολογηθούν με φόρο μεγάλης περιουσίας βάσει του περιουσιολογίου.

Αιτήσεις για 186 θέσεις εργασίας στο ΕΚΑΒ

E-mail Εκτύπωση PDF

ekav

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 7Κ/2014 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 186 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου ειδικότητας ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, στο ΕΚΑΒ, του υπουργείου Υγείας.

Τα πάνω κάτω από το νέο φορολογικό

E-mail Εκτύπωση PDF

euroΈνας φόρος για όλη την περιουσία σε ακίνητα, ρευστό, καταθέσεις, μετοχές κλπ
Τι αλλάζει
• Τέλος ο ΕΝΦΙΑ, με βάση τις εμπορικές και όχι τις αντικειμενικές αξίες η φορολόγηση των ακινήτων

Θα γίνουν 15.000 προσλήψεις σε Υγεία, Παιδεία και ελεγκτικούς μηχανισμούς

E-mail Εκτύπωση PDF

proslipseis

Να προχωρήσει σε 15.000 προσλήψεις σε Υγεία, Παιδεία και ελεγκτικούς μηχανισμούς σχεδιάζει η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος διευκρίνισε ότι «οι προσλήψεις θα γίνουν όπου υπάρχουν ανάγκες».

Δημιουργία 300.000 νέων θέσεων εργασίας

E-mail Εκτύπωση PDF

ergasia

Τη δημιουργία 300.000 νέων θέσεων εργασίας σταδιακά και σε βάθος δύο ετών θα επιδιώξει η κυβέρνηση, μέσα από την αξιοποίηση των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, σύμφωνα με την υφυπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.

Αναφερόμενη ιδιαίτερα στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας η κυρία Αντωνοπούλου είπε ότι στόχος είναι να επεκταθούν αρχικά από τους πέντε μήνες που είναι σήμερα στους εννέα έως έντεκα μήνες, ενώ η αμοιβή από τα 500 ευρώ που είναι σήμερα θα αυξηθεί ακολουθώντας την αύξηση του κατώτατου μισθού, όπως αυτός θα διαμορφωθεί μετά τη συμφωνία των κοινωνικών εταίρων.

Τι αλλάζει στο Δημόσιο στους ερχόμενους τρεις μήνες

E-mail Εκτύπωση PDF

dimosioΤις βασικές προτεραιότητες του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης στον χώρο του Δημοσίου παρουσίασε, ο Αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, προτεραιότητες - που σύμφωνα με τον αν.

Έρχεται νέα ρύθμιση χρεών στην εφορία

E-mail Εκτύπωση PDF

xreh

Ο στόχος ένας. Να ανακάμψουν τα έσοδα. Η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε νέα ρύθμιση των χρεών ώστε να αρχίσει και πάλι να ρέει χρήμα στα ταμεία του δημοσίου.

Σελίδα 403 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com