A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Πώς θα δοθεί το «μπόνους» στους συνεπείς φορολογούμενους

E-mail Εκτύπωση PDF

mponousΆμεσα ο νόμος για τις 100 δόσεις
Να δοθεί μπόνους με την μορφή έκπτωσης φόρου στους συνεπείς πολίτες που ανταποκρίνονται ανελλιπώς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις τα τελευταία χρόνια,

Ξεκινά «σαφάρι» κατά της φοροδιαφυγής

E-mail Εκτύπωση PDF

forodiafigi«Σαφάρι» φορολογικών ελέγχων για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την ενίσχυση των δημοσίων εσόδων προβλέπει το επιχειρησιακό σχέδιο ελέγχων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για το 2015.

2.685 προσλήψεις στο Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

dimosioΜέσα στον Μάρτιο θα γίνουν 2.685 προσλήψεις μόνιμων και συμβασιούχων σε διάφορους φορείς του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Το (νέο) σχέδιο για πλειστηριασμούς - κόκκινα δάνεια

E-mail Εκτύπωση PDF

daniaΟ υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, ανακοίνωσε αλλαγές στα κριτήρια της ρύθμισης για την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.

ΟΓΑ: Με 10 μέρες καθυστέρηση τα οικογενειακά επιδόματα

E-mail Εκτύπωση PDF

ogaΜε καθυστέρηση περίπου 10 ημερών θα πάρουν από τον ΟΓΑ την πρώτη δόση του οικογενειακού επιδόματος για το 2015 περίπου 800.000 δικαιούχοι.

Πότε θα δοθούν οι συντάξεις Μαρτίου 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxisΣτις 26/02/2015 ημέρα Πέμπτη θα πληρωθούν τις συντάξεις του ΙΚΑ του μηνός Μαρτίου 2015 οι δικαιούχοι συνταξιούχοι του Ιδρύματος,

Τι θα πληρώσουν οι οφειλέτες των Ταμείων

E-mail Εκτύπωση PDF

ofilesΗ ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για τους οφειλέτες, τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη και προβλέπει δόσεις για κάθε τσέπη, με τα οφέλη να είναι μεγαλύτερα για όσους επιλέξουν από 51 έως 100 δόσεις εξόφλησης.

Νέος φορέας για τα «κόκκινα» δάνεια

E-mail Εκτύπωση PDF

daniaΈως τα τέλη του χρόνου αναμένεται να συσταθεί ο νέος δημόσιος φορέας διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων των νοικοκυριών.

Πόθεν έσχες με τεκμήρια για ακίνητα, μετοχές, δάνεια, κάρτες

E-mail Εκτύπωση PDF

tekmiriaΑντιμέτωποι με ένα ακόμη πιο αυστηρό σύστημα τεκμηρίων θα βρεθούν φέτος οι φορολογούμενοι κατά τη συμπλήρωση και υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2014.

Τα μέτρα της τροχαίας για την Καθαρά Δευτέρα

E-mail Εκτύπωση PDF

troxeaΑυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα και ενόψει του εορτασμού των εορτών των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας.

Σελίδα 398 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com