A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για 32.000 θέσεις εργασίας

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΈτοιμη είναι η προκήρυξη για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στο πρόγραμμα κοινωφελούς... εργασίας που αφορά στην κάλυψη 32.000 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης στους δήμους όλης της χώρας.

Η ανακοίνωση σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας, θα γίνει από τον ΟΑΕΔ αύριο Παρασκευή (03/04/2015) ή το αργότερο τη Μεγάλη Δευτέρα.

Ρυθμίστε τις οφειλές σας στα ασφαλιστικά ταμεία. Όροι, προϋποθέσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

ofilesΟι ληξιπρόθεσμες οφειλές έως τις 2 Μαρτίου μπορούν να ενταχθούν στη νέα ρύθμιση οφειλών, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), καλώντας τους οφειλέτες να ενταχθούν στη ρύθμιση έως τις 30 Απριλίου.

Οφειλές ΟΑΕΕ: Από σήμερα Πέμπτη η νέα ρύθμιση

E-mail Εκτύπωση PDF

oaeeΑπό σήμερα, Πέμπτη 2 Απριλίου, θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις, για ένταξη στη νέα ρύθμιση οφειλών προς Ασφαλιστικά Ταμεία και οι οφειλέτες του Οργανισμού Απασχόλησης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Τέλη Απριλίου ξεκινούν οι επαναπροσλήψεις στο Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

proslipsiΚατατίθεται τις επόμενες ημέρες στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση – Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις».

Έκτακτα μέτρα για την έξοδο του Πάσχα

E-mail Εκτύπωση PDF

troxeaΔιαρκής θα είναι η παρουσία της Τροχαίας στις εθνικές οδούς με στόχο την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων του Πάσχα.
Τα φορτηγά με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου δεν θα επιτρέπεται να κυκλοφορούν ως εξής:

Πανελλήνιες 2015: Ο αριθμός των εισακτέων σε όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

paneliniesΜειωμένος κατά 2.000 ο αριθμός των εισακτέων στην Ανώτατη Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2015 - 2016.
Αναλυτικά πόσοι τελειόφοιτοι θα έχουν πρόσβαση σε σχολές της Γ' Βάθμιας εκπαίδευσης

Λιτότητα και ανεργία αύξησαν τις αυτοκτονίες

E-mail Εκτύπωση PDF

litotitaΣυγκλονιστικά είναι τα στοιχεία για την Ελλάδα την εποχή της κρίσης, σε ελληνοβρετανική επιστημονική έρευνα. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, οι αυτοκτονίες στη χώρας μας ελέω μνημονίων, περικοπών μισθών και συντάξεων, αυξήθηκαν, την περίοδο 2011-2012, κατά 35% και περισσότερο επηρεάστηκαν οι άνδρες που έμειναν άνεργοι και οι συνταξιούχοι.

Προσλήψεις 1800 νέων υπαλλήλων

E-mail Εκτύπωση PDF

proslipsiaΤο υπουργείο Εργασίας αναμένεται σύντομα να εγκρίνει την πρόσληψη περίπου 1.800 εργαζόμενων που θα ενταχθούν κυρίως στα Ασφαλιστικά Ταμεία για την ενίσχυση του προσωπικού.

ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ - ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

doroΌλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου δικαιούνται να λάβουν από τον εργοδότη τους Δώρο Πάσχα.
Για τον υπολογισμό του ποσού του Δώρου Πάσχα λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.

Μείωση συμμετοχής στα φάρμακα

E-mail Εκτύπωση PDF

farmakaΤη μείωση της συμμετοχής των πολιτών στα φάρμακα με βάση οικονομικά κριτήρια προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας την Κυριακή στο Mega, διευκρινίζοντας ότι εξετάζονται οι τεχνικές λεπτομέρειες για την εύρεση του τρόπου μείωσης με δίκαιο τρόπο.

Σελίδα 389 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com