A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιουνίου;

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxiΤην Πέμπτη 28 Μαΐου θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΙΚΑ και του Δημοσίου για τον μήνα Ιούνιο.

ΟΓΑ: Μέσω διαδικτύου οι βεβαιώσεις συντάξεων για φορολογική χρήση

E-mail Εκτύπωση PDF

ogaΗλεκτρονικά μέσα από την κεντρική ιστιοσελίδα του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (www.oga.gr.) εκδίδονται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, οι βεβαιώσεις συντάξεων για φορολογική χρήση, για το οικονομικό έτος 2015.

Προσλήψεις 465 εφοριακών μέσω ΑΣΕΠ

E-mail Εκτύπωση PDF

asepΕκδόθηκε από το ΑΣΕΠ η 2Κ/2015 προκήρυξη για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 465 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, κλάδου ΠΕ Εφοριακών, στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, του υπουργείου Οικονομικών.

Παράταση στη ρύθμιση των 100 δόσεων ζητούν φορείς της αγοράς

E-mail Εκτύπωση PDF

dosisΜηνιαία παράταση στη ρύθμιση των 100 δόσεων ζητούν έμποροι, μικρομεσαίοι, κατασκευαστές και ιδιοκτήτες ακινήτων.

Περαίωση-εξπρές από την Εφορία

E-mail Εκτύπωση PDF

eforiaΡύθμιση για περαίωση-εξπρές φορολογικών παραβάσεων ή παραλείψεων της τελευταίας δεκαετίας με οικειοθελή υποβολή από τους φορολογούμενους αρχικών ή διορθωτικών δηλώσεων για εισοδήματα, ΦΠΑ, φόρους ακινήτων, τέλη, εισφορές και παρακρατούμενους φόρους αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες με στόχο την εισροή ζεστού χρήματος στα δημόσια ταμεία και την ενίσχυση της ρευστότητας.

Προς επανασύσταση η Δημοτική Αστυνομία

E-mail Εκτύπωση PDF

dimotiki astinomiaΔιευκρινίσεις για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας παρέχει το υπουργείο Εσωτερικών στους δήμους της χώρας με εγκύκλιο που υπογράφει ο υπουργός Νίκος Βούτσης.
Η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας προβλέπεται από τον νόμο 4325/2015 «Εκδηµοκρατισµός της ∆ιοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις».

Νέες ρυθμίσεις για τα ''κόκκινα'' δάνεια

E-mail Εκτύπωση PDF

metraΜετά την έκρηξη στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια που σημειώθηκε στο πρώτο τρίμηνο του 2015 οι τράπεζες ετοιμάζουν νέες ρυθμίσεις τόσο στα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, όσο και στα επιχειρηματικά.

Ηλεκτρονικές συναλλαγές από τον άλλο μήνα

E-mail Εκτύπωση PDF

sinallagesΈνα μέτρο που έχει εξαγγελθεί και από τις 5 προηγούμενες κυβερνήσεις για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές, θα αρχίσει να παίρνει «σάρκα και οστά» από τον επόμενο κιόλας μήνα.

Πανελλήνιες 2015: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται

E-mail Εκτύπωση PDF

panelliniesΑυλαία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις των Γενικών Λυκείων της χώρας και η αγωνία των μαθητών βρίσκεται στο «κόκκινο».
Πριν οι τελειόφοιτοι μπουν στην αίθουσα για τις τρεις κρίσιμες ώρες, θα πρέπει να έχουν κατά νου τα όσα επιτρέπονται και τα όσα απαγορεύονται κατά τη διάρκεια της εξέτασης.
Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι μαθητές στις Πανελλήνιες 2015

Όλα έτοιμα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

exetasisΠανέτοιμος, σε πλήρη και εύρυθμη λειτουργία, τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο βρίσκεται ο μηχανισμός του υπουργείου Παιδείας για τη διενέργεια των πανελλαδικών εξετάσεων, που ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Σελίδα 380 από 515

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com