A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

100 δόσεις: Πότε ο οφειλέτης τίθεται εκτός ρύθμισης

E-mail Εκτύπωση PDF

moliviΕγκύκλιο με διευκρινίσεις για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των φορολογούμενων σε 100 δόσεις η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Στην εγκύκλιο δίνονται διευκρινίσεις σχετικά με το ποιες οφειλές μπορούν να υπαχθούν στη ρύθμιση, τη λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης των οφειλών, πότε ο οφειλέτης χάνει τη ρύθμιση, αλλά και το επιτόκιο για τα ρυθμιζόμενα ποσά.

ΟΓΑ: Από σήμερα οι αιτήσεις για τα προγράμματα Αγροτικής Εστίας

E-mail Εκτύπωση PDF

ogaΞεκινά σήμερα (11/6) και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 30 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας του 2015.
Η υποβολή αιτήσεων μπορεί να γίνει από τα ΚΕΠ όλης της χώρας. Μετά την επεξεργασία των αιτήσεων, θα ακολουθήσει κλήρωση με ηλεκτρονική διαδικασία για την ανάδειξη των δικαιούχων.

Με 25.000 κενά σε εκπαιδευτικούς θα αρχίσει η νέα σχολική χρονιά

E-mail Εκτύπωση PDF

ekpedeusiΗ φετινή σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της, όμως οι προβλέψεις για την επόμενη που ξεκινά τον Σεπτέμβριο μόνο ευχάριστες δεν είναι με τα κενά στα σχολεία να υπολογίζονται γύρω στα 25.000.

Αντισυνταγματικές οι περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις

E-mail Εκτύπωση PDF

dikastiriaΔημοσιοποιήθηκε η αναμενόμενη απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κηρύσσει αντισυνταγματικές τις περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις μετά το 2012.

Παράξενα φαινόμενα σε σπήλαια της Ελλάδας...

E-mail Εκτύπωση PDF

spiliaH Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία η φυσική ομορφιά και το κάλος των αρχαιοτήτων συνυπάρχουν αρμονικά με το παράξενο και το ανεξήγητο που κρύβονται σε μέρη απόμακρα κι απρόσιτα όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν...

Χιλιάδες προσλήψεις σε Παιδεία, υπουργεία και περιφέρειες

E-mail Εκτύπωση PDF

programaΠροσλήψεις 14.978 ανέργων σε υπουργεία και περιφέρειες θα περιλαμβάνει η νέα πρόσκληση που αναμένεται από τον ΟΑΕΔ εντός των επόμενων ημερών για την υλοποίηση της δεύτερης φάσης του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Βόμβα για οφειλέτες στα Ταμεία. Θα υποθηκεύουν τα σπίτια

E-mail Εκτύπωση PDF

spitiaΣπίτια ή άλλα ακίνητα θα υποχρεώνονται να βάζουν ως υποθήκη όσοι χρωστούν στα Ταμεία, ακόμη κι αν είναι σε ρύθμιση και πληρώνουν κανονικά τις δόσεις τους.

Έρχονται 2.000 προσλήψεις μονίμων στα νοσοκομεία

E-mail Εκτύπωση PDF

nosokomiaΟ επικείμενος διαγωνισμός του υπουργείου Υγείας αφορά 906 θέσεις νοσηλευτών και παραϊατρικού προσωπικού σε νοσοκομεία όλης της χώρας.

Τρεις Έλληνες και η ελληνική υπόθεση στη λέσχη Bilderberg

E-mail Εκτύπωση PDF

sinedrioΤρεις Έλληνες βρίσκονται μεταξύ των 140 ονομάτων από 22 χώρες του κόσμου που χαράζουν πολιτική και ρυθμίζουν την παγκόσμια οικονομία, οι οποίοι πρόκειται να συμμετάσχουν στην ετήσια συνάντηση της λέσχης Bilderberg στο Tefts, στο Τιρόλο της Αυστρίας.
Η συνάντηση θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου.

Ε9: Νέα προθεσμία για αλλαγές

E-mail Εκτύπωση PDF

e9Ως και το τέλος του μήνα η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για το Ε9. Οι δηλώσεις έχουν άμεση σχέση με τον ΕΝΦΙΑ και αφορούν σε τυχόν αλλαγές στην ακίνητη περιουσία από το 2010 ως το 2014.

Σελίδα 375 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com