A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ…ΣΤΡΩΜΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

polliceΝέες μεθόδους εφευρίσκουν οι κακοποιοί εκμεταλλευόμενοι τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και τους πολίτες εισβάλλοντας σε σπίτια για να αρπάξουν μετρητά που βρίσκονται... κάτω από τα μαξιλάρια.

Ομαλότητα στην αγορά καυσίμων

E-mail Εκτύπωση PDF

kausimaΕικόνα ομαλότητας και περιορισμένης ζήτησης επικρατεί στην αγορά καυσίμων, ύστερα από την αυξημένη κίνηση της προηγούμενης εβδομάδας, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές της αγοράς.

Έρχεται καύσωνας! Χτυπάει κόκκινο ο υδράργυρος

E-mail Εκτύπωση PDF

kausonasΟ πρώτος καύσωνας του φετινού Ιουλίου βρίσκεται προ των πυλών. Από την Τετάρτη έως την Παρασκευή ο υδράργυρος θα χτυπήσει «κόκκινο» και θα φτάσει κατά τόπους τους 38-39 βαθμούς Κελσίου, ενώ μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας αναμένεται το Σάββατο.

Παραμένουν κλειστές οι τράπεζες Τρίτη και Τετάρτη

E-mail Εκτύπωση PDF

trapezaΣτα 60 ευρώ διατηρείται το ημερήσιο όριο ανάληψης μετρητών
Για δύο ημέρες θα παραταθεί η ισχύς της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που ορίζει την τραπεζική αργία, σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τραπεζική αργία με τους ίδιους όρους πρόκειται να παραταθεί έως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Προσλαμβάνονται εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης

E-mail Εκτύπωση PDF

oaedΑιτήσεις για ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς για τις ΕΠΑΣ δέχεται ο ΟΑΕΔ το διάστημα από 6 έως και 10 Ιουλίου. Πέρα από τις...

Ανοιχτές οι τράπεζες για τις συντάξεις

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxiΗ Ελληνική Ένωση Τραπεζών ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα των τραπεζών – μελών της που ήταν ανοικτά την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 θα είναι ανοικτά και αύριο, Δευτέρα 6 Ιουλίου, για τις ίδιες συναλλαγές.

Όλοι οι ασφαλισμένοι θα είναι καλυμμένοι μέχρι να ανοίξουν οι τράπεζες!

E-mail Εκτύπωση PDF

asfalia«Καμία ασφαλιστική εταιρεία δεν θα ακυρώσει την ασφαλιστική κάλυψη σε αυτοκίνητα και δίκυκλα μέχρι να ανοίξουν οι τράπεζες», διαβεβαιώνουν οι εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών.

Έκτακτη σύνοδος αρχηγών κρατών της Ευρωζώνης την Τρίτη για την Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

eurogrupΣεβαστό το αποτέλεσμα στο Ελληνικό δημοψήφισμα, δήλωσαν η Άνγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ, με τις φήμες όμως να θέλουν να προσφέρουν στην Ελλάδα το δίλημμα μεταρρυθμίσεις ή Grexit.

Όλες οι λεπτομέρειες για το δημοψήφισμα. Πως και που ψηφίζεις

E-mail Εκτύπωση PDF

psifizoΤην Κυριακή 5 Ιουλίου οι Έλληνες πολίτες καλούνται να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα παίρνοντας θέση επί ερωτήματος σχετικά με τις προτάσεις των θεσμών προς την ελληνική κυβέρνηση.

Παράταση στους οφειλέτες του ΟΑΕΕ για την καταβολή των δόσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

oaeeΠαρατείνονται έως τις 10 Ιουλίου οι προθεσμίες για την καταβολή των δόσεων της ρύθμισης από τους οφειλέτες του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του Οργανισμού.

Σελίδα 367 από 513

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com