A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

Λειτουργία Ιαματικής πηγής Υπάτης

E-mail Εκτύπωση PDF

ipati-1Ξεκίνησε η λειτουργία της εξωτερικής κολυμβητικής δεξαμενής (πισίνα ιαματικών λούσεων) του Υδροθεραπευτηρίου Ιαματικής Πηγής Υπάτης για την καλοκαιρινή περίοδο.
Η εξωτερική κολυμβητική δεξαμενή ιαματικών λούσεων λειτουργεί καθημερινά έως την 15η Οκτωβρίου 2015, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών.

Έρχεται το ηλεκτρονικό ΚΕΠ - Πώς θα διευκολυνθούν οι πολίτες

E-mail Εκτύπωση PDF

kepΤις προτεραιότητες για την αναβάθμιση του δημόσιου τομέα και τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αλλά και με «χειρουργικές» παρεμβάσεις, όπως στοχευμένες κινητικότητες, ενδυνάμωση καίριων υπηρεσιών με υπαλλήλους κ.λπ., σχεδιάζει ο νέος αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος έχει συνεχείς συσκέψεις με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, προκειμένου να έχει πλήρη ενημέρωση.

1.549 γυμναστές θα προσληφθούν στους ΟΤΑ της χώρας

E-mail Εκτύπωση PDF

otaΟ υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, υπέγραψε την απόφαση για την έγκριση πρόσληψης πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σκοπό τη στελέχωση των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, αυτών που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) του έτους 2015-16.

ΟΑΕΕ: Καταργούνται οι ποινές για οφειλέτες ατομικών εισφορών

E-mail Εκτύπωση PDF

oaeeΕγκύκλιο για την εφαρμογή του νόμου 4331/2015 (άρθρα 37 και 38), με τον οποίο καταργούνται οι ποινές για οφειλέτες ατομικών εισφορών στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), κοινοποίησε ο Διοικητής του Οργανισμού, Τάσος Πετρόπουλος.

Παρατείνονται έως 31/7 οι προθεσμίες καταβολής βεβαιωμένων οφειλών

E-mail Εκτύπωση PDF

doiΠαρατείνονται ως και την 31 Ιουλίου 2015 οι προθεσμίες καταβολής βεβαιωμένων οφειλών των φορολογούμενων λόγω της τραπεζικής αργίας, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Μαξίμου: Προστασία της πρώτης κατοικίας έως το τέλος του 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

katikiaΚυβερνητικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η υιοθέτηση Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας -που συζητείται αύριο, Τετάρτη στη Βουλή- είναι ένα από τα προαπαιτούμενα στα οποία δεσμεύεται η χώρα μας, με την απόφαση της Συνόδου Κορυφής των Αρχηγών των κρατών – μελών της Ευρωζώνης, προκειμένου να εκκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς.

Εγγυημένες οι καταθέσεις έως 100.000 ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

euroTo πράσινο φως της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας πήρε το σχέδιο Νόμου για την εξυγίανση των τραπεζών
To πράσινο φως της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας πήρε το σχέδιο Νόμου για την εξυγίανση των τραπεζών που κατέθεσε χθες το βράδυ στη Βουλή η Κυβέρνηση.

Στο δρόμο οι εφοριακοί. Πού θα στήσουν μπλόκα για έλεγχο

E-mail Εκτύπωση PDF

apΣτο δρόμο βγάζει πλέον όλους τους εφοριακούς ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κύριος Τρύφων Αλεξιάδης. «Όχι μόνο το ΣΔΟΕ, όχι μόνον η Υ.Ε.Δ.Δ.Ε. (Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων), αλλά και όλο το Δημόσιο» θα μπει στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής, όπως προανήγγειλε ο κύριος Αλεξιάδης, παραλαμβάνοντας χθες τα νέα του καθήκοντα από την προκάτοχό του, κυρία Νάντια Βαλαβάνη.

Παράταση στις προθεσμίες πληρωμής στην Εφορία

E-mail Εκτύπωση PDF

dilosiΔιαβάστε τις αλλαγές στην προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος, αλλά και την παράταση της πληρωμής οφειλών στην Εφορία που έληγαν όταν ήταν κλειστές οι τράπεζες.

Πλειστηριασμοί από Τετάρτη;

E-mail Εκτύπωση PDF

plistiriasmosΤο "σχέδιο Χαμηλοθώρη" για τις προτεινόμενες αλλαγές του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας τις οποίες δεν πρόλαβε να περάσει η κυβέρνηση Σαμαρά επί υπουργίας Χαρ. Αθανασίου λόγω των πρόωρων εκλογών, προτάσσουν τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών ως την ενδεδειγμένη λύση για την ψήφιση προαπαιτούμενων την Τετάρτη στη Βουλή.

Σελίδα 364 από 514

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com