A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εσωτερική Επικαιρότητα

ΙΚΑ: Μειώνονται όλες οι συντάξεις τον Σεπτέμβριο

E-mail Εκτύπωση PDF

ikaΕκδόθηκε η εγκύκλιος για την αναδρομική εφαρμογή της αύξησης κατά 6% των εισφορών υπέρ του ΕΟΠΠΥ και έτσι μειωμένες έως και κατά 180 ευρώ θα δουν τις συντάξεις τους οι δικαιούχοι του ΙΚΑ τον Σεπτέμβριο. Η αύξηση στις κρατήσεις ισχύει από την 1η Ιουλίου όπως προβλέπεται στο πρώτο πακέτο των προαπαιτούμενων που ψηφίστηκαν στη Βουλή στις 15 Ιουλίου στο πλαίσιο της συμφωνίας για το τρίτο Μνημόνιο.

Ποιοι θα πληρώσουν μειωμένο ΕΝΦΙΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

enfiaΗ δέσμευση της κυβέρνησης έναντι των δανειστών είναι να διατηρηθεί ο ΕΝΦΙΑ και τα επόμενα δύο χρόνια χωρίς... εκπτώσεις στα έσοδα τα οποία θα παραμείνουν στα 2,65 δισ. ευρώ, ωστόσο μπορούν να γίνουν αλλαγές όσον αφορά στον επιμερισμό των βαρών. Οι αλλαγές αναμένεται να κλειδώσουν μέσα στην εβδομάδα.

Χωρίς παράβολα, τα ένδικα μέσα στα δικαστήρια, έως τις 31 Αυγούστου

E-mail Εκτύπωση PDF

dikastiriaΓια το ίδιο διάστημα αναστέλλεται η υποχρέωση καταβολής των χρηματικών ποσών που προκύπτουν από την μετατροπή των ποινών ή την εξαγορά των ποινών
Χωρίς παράβολα, δικαστικά ένσημα, γραμμάτια προείσπραξης, κ.τ.λ. μπορεί να κατατίθενται στα δικαστήρια όλης της χώρας οι μηνύσεις, αγωγές, προσφυγές και τα άλλα ένδικα μέτρα, μέχρι και τις 31 Αυγούστου.

Μην απαντήσετε αν λάβετε αυτό το mail – ΝΕΟΣ ιός σαρώνει το διαδίκτυο!

E-mail Εκτύπωση PDF

iosΟι περισσότεροι users είτε περιμένουν είτε έχουν κατεβάσει ήδη το νέο λειτουργικό Windows 10 στα PC τους.
Χωρίς αμφιβολία, το νέο OS της Microsoft αποτελεί το tech γεγονός του καλοκαιριού, για αυτό και κάποιοι "καλοθελητές" scammers αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.

Τι φόρους θα πληρώσουμε τον Αύγουστο και μέχρι το τέλος του 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

forosΦορολογικές υποχρεώσεις δεκάδων δισ. ευρώ συσσωρεύονται να αποπληρωθούν μέσα σε πέντε μήνες. Επιβαρύνσεις που πέρυσι αποπληρώθηκαν σε έξι ή και οκτώ δόσεις, φέτος θα πρέπει να εξοφληθούν σε τέσσερις ή πέντε, ενώ κάθε μήνα που θα περνάει από τον Αύγουστο και μετά, εταιρείες και φυσικά πρόσωπα θα πρέπει να πληρώνουν τρία ή και τέσσερα διαφορετικά ειδοποιητήρια φόρων.

Ανοίγουν τους λογαριασμούς φοροφυγάδων

E-mail Εκτύπωση PDF

forofigadesΤα... ρέστα του παίζει το υπουργείο Οικονομικών και ετοιμάζεται να στριμώξει περίπου 1.500.000 φορολογούμενους με ύποπτες τραπεζικές συναλλαγές, ελέγχοντας απευθείας όλες τις κινήσεις σε βάθος 10ετίας, δεσμεύοντας επιτόπου κινητή και ακίνητη περιουσία όσων βρεθούν εκτεθειμένοι.

Τι προβλέπεται για ΕΝΦΙΑ, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες

E-mail Εκτύπωση PDF

enfiaΑνατροπές στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων που θα κληθούν να πληρώσουν φέτος περισσότεροι από 6 εκατ. φορολογούμενοι, αλλαγές στη φορολογία των αγροτών, παρεμβάσεις στην κλίμακα της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης και αύξηση προκαταβολής φόρου για τις ατομικές επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες είναι τα φορολογικά ζητήματα που βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς.

Διευκρινίσεις για τους συντελεστές του ΦΠΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

fpaΝέες διευκρινίσεις για την ορθή εφαρμογή των συντελεστών του ΦΠΑ δίνει με εγκύκλιο της η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου.

Σε πέντε δόσεις ο ΕΝΦΙΑ του 2015

E-mail Εκτύπωση PDF

enfiaΣε πέντε μηνιαίες δόσεις από τον Οκτώβριο ως και το Φεβρουάριο θα καταβληθεί εφέτος ο ΕΝΦΙΑ που θα αποφέρει στα δημόσια ταμεία 2,65 δισ. ευρώ, σύμφωνα με tovima.gr.
Όπως δήλωσε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης ο φόρος επί των ακινήτων θα προσδιοριστεί με τις ισχύουσες αντικειμενικές αξίες, αλλά με αλλαγές στους συντελεστές.

Πέφτει η θερμοκρασία και έρχονται καταιγίδες!

E-mail Εκτύπωση PDF

omprelaΤοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Παρασκευή στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Βαθμιαία επικράτηση βορείων ανεμών 4 έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας από τις απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σελίδα 361 από 514

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com