A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Εορτασμός της Ημέρας των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας την Κυριακή 10/06

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomia

Ανακοινώνεται ότι την προσεχή Κυριακή 10/06/2012 και ώρα 10:00΄ στον Ιερό Ναό Πέτρου & Παύλου, στη συνοικία της Νεάπολης Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της ημέρας των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

22εκ ευρώ στην ηλεκτροκίνηση Βόλου-Λάρισας

E-mail Εκτύπωση PDF
ilektrokinisiΣε τροχιά υλοποίησης αλλά σε διαφορετικές... ράγες χρηματοδότησης φαίνεται να «τρέχει» το έργο της Ηλεκτροκίνησης Βόλου - Λάρισας, με την υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Τζούλια Τσαλίκη, να ανακοινώνει χθες, την έγκριση του έργου, προϋπολογισμού 22 εκ. ευρώ από το Υπουργείο Μεταφορών και την χρηματοδότησή του από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Δύο συλλήψεις για κοκαΐνη και όπλα

E-mail Εκτύπωση PDF
oplaΣυνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Λάρισα δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 25 ετών αντίστοιχα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με Δημάρχους για τις λαϊκές αγορές

E-mail Εκτύπωση PDF

siskepsidimarxousΣύσκεψη με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών της Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού της Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας Ρένας Καραλαριώτου, των δημάρχων Κιλελέρ Ρίζου Κομήτσα, Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, Ελασσόνας Γιώργου Πασχόπουλου, Καλαμπάκας Δημήτρη Σακελαρίου και του αντιδημάρχου Καρδίτσας Σταύρου Παπαγεωργίου.

«Συντήρηση ασφαλτοστρωμένου οδικού δικτύου Ν. Τρικάλων 2011 ( Β΄ Εργολαβία)

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΚώστας Αγοραστός: «Βελτιώνουμε την οδική ασφάλεια»

Βελτιώνεται η ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής ενός έργου συντήρησης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.  Συγκεκριμένα με την κατασκευή του έργου «Συντήρηση ασφαλτοστρωμένου οδικού δικτύου Ν.  Τρικάλων 2011 ( Β΄ Εργολαβία) προϋπολογισμού 137.772,20 € (με ΦΠΑ) πραγματοποιούνται εργασίες σε σημεία του οδικού δικτύου που χρίζουν τεχνικής παρέμβασης.

Σε οφέλη από την τουριστική αγορά μέσω του Καταδυτικού Τουρισμού στοχεύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΚώστας Αγοραστός: «Η ανάδειξη και προβολή των ενάλιων πολιτιστικών θησαυρών των περιοχών αυτών σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελεί στοίχημα για την αιρετή Περιφέρεια» Κατασκευή Υποβρυχίων Μουσείων & Καταδυτικών Πάρκων στις Νήσους Σποράδες & στον Δυτικό Παγασητικό

Πόσους δημοσίους υπαλλήλους έχει η Θεσσαλία;

E-mail Εκτύπωση PDF
ipaliloiΣημαντικά στοιχεία για τον τόπο κατοικίας των δημοσίων υπαλλήλων, έδωσε η τελευταία απογραφή. Τα στοιχεία από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δείχνουν πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι κατοικούν σε κάθε δήμο από τους 634.620 του στενού δημόσιου τομέα.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

E-mail Εκτύπωση PDF
pilioΥπερπλήρες αναχώρησε την Κυριακή το πρωί το πούλμαν της εκδρομής, που συνδιοργάνωσαν ο ΣΦΣΤ και η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων. Ήταν τόσο πολλές οι συμμετοχές που τελικά δεν στάθηκε δυστυχώς δυνατό να έλθουν όλοι όσοι μας το ζήτησαν.

Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης ευχήθηκαν στην Ελευθερία Ελευθερίου την πρώτη θέση

E-mail Εκτύπωση PDF
eleutheriouΟ Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας σε σημερινή τηλεφωνική σύσκεψη συνεχάρηκε την Ελευθερία Ελευθερίου για την πρόκρισή της στον τελικό της Eurovision 2012 και της ευχήθηκε εκ μέρος όλων των Θεσσαλών της Ευρώπης καλή επιτυχία. Ήταν για την Ελληνίδα τραγουδίστρια μια ευχάριστη έκπληξη.

ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

E-mail Εκτύπωση PDF
   tempiΈνα έργο το οποίο αφορά άμεσα και τα Τρίκαλα αναμένεται να μπει και πάλι σε τροχιά υλοποίησης...

Σελίδα 61 από 63

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com