A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Σύσκεψη για την πορεία του Προγράμματος Jessica

E-mail Εκτύπωση PDF

tzesikaΚώστας Αγοραστός: «Να ενεργοποιηθεί ο ΟΣΕ δείχνοντας εμπράκτως ότι επιθυμεί να γίνει το έργο του Θεσσαλικού Σιδηροδρόμου»

Πάνος Σκοτινιώτης: «Ναι στην προώθηση του Θεσσαλικού Σιδηροδρόμου έτσι ώστε η Θεσσαλία να μην οδηγηθεί σε σιδηροδρομική απομόνωση με οδυνηρές συνέπειες»

Κων/νος Παπαλός: Στηρίζουμε ομόθυμα τον κ. Αγοραστό στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την υλοποίηση του έργου αυτού»

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στη Λάρισα για παράβαση των νόμων Περί Όπλων και Περί Ραδιοσταθμών

E-mail Εκτύπωση PDF
anixneutesΣε νομότυπές έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες και σε επαγγελματικούς χώρους των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1 πιστόλι με ενσωματωμένο γεμιστήρα και 7 σφαίρες των 8 mm, 4 κυνηγετικά όπλα, 1 FLOBERT, 1 αεροβόλο όπλο, 2 ξιφολόγχες πολεμικού τυφεκίου, 2 ανιχνευτές μετάλλων, 1 κυνηγετικό μαχαίρι και 39 φυσίγγια διαφόρων τύπων όπλων

Εξαρθρώθηκε εξαμελής εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές στην Καρδίτσας, Λάρισας και Φθιώτιδας

E-mail Εκτύπωση PDF
Εξιχνιάστηκαν συνολικά 36 κλοπές (19 τροχοφόρων οχημάτων και 17 καταστημάτων – περιπτέρων)

Συνελήφθη ένας 33χρονος ημεδαπός ΡΟΜ, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ημεδαπών ΡΟΜΑ, ηλικίας 17,18,25,27 και 37 ετών αντίστοιχα

astinomiaΕξαρθρώθηκε, έπειτα από συντονισμένες και μεθοδικές έρευνες των αρμοδίων υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, εξαμελής εγκληματική ομάδα που κατά το χρονικό διάστημα από 12-02-2012 έως και 11-06-2012 είχε διαπράξει κλοπές οχημάτων, καταστημάτων και περιπτέρων στους νομούς Καρδίτσας, Λάρισας και Φθιώτιδας, ενώ συνελήφθη πρωινές ώρες της 11-06-2012 ένας 33χρονος ημεδαπός ΡΟΜ, μέλος της ομάδας.

Εξοφλούνται στο σύνολό τους από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τα ιδιωτικά επενδυτικά σχέδια

E-mail Εκτύπωση PDF
Κώστας Αγοραστός: «Στηρίζουμε την πραγματική οικονομία προσπαθούμε για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας»

agorastosΕξοφλούνται στο σύνολό τους από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τα ιδιωτικά επενδυτικά σχέδια που υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται καθώς πλέον υπάρχουν οι διαθέσιμες εκείνες πιστώσεις ώστε οποιαδήποτε επένδυση φθάνει στο 50% ή στο 100% της υλοποίησής της να καταβάλετε άμεσα η επιχορήγηση του δημοσίου.

Συνελήφθη 31χρονη ημεδαπή στο Βόλο για οφειλές προς το Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF
sulipsiΕκκρεμούσαν σε βάρος της χρέη προς το δημόσιο συνολικού ύψους 95.289,14 ευρώ

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (12-06-2012) στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία (1) 31χρονη ημεδαπή, έμπορος, για οφειλές προς το Δημόσιο (μη απόδοση Φ.Π.Α).

Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης στη Λάρισα

E-mail Εκτύπωση PDF
kanaviΣε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (11-06-2012) στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας ημεδαπός, ηλικίας 33 ετών, για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Απρόσκοπτα συνεχίζονται οι εργασίες στον άξονα Λάρισα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση PDF

Αυτοψία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας στα έργα της Ε.Ο.

erga

Κώστας Αγοραστός: «Nα αξιοποιήσουμε τα δύο πολύτιμα εργαλεία που έχουμε, τον άνθρωπο και το χρόνο»

Τα έργα της  Εθνικής Οδού Λάρισας – Τρικάλων επισκέφτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός για να διαπιστώσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών και να συζητήσει με τους κατασκευαστές για την πορεία των εργασιών. Ο κ. Αγοραστός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων αλλά και για την συνεχόμενη ροή χρηματοδότησης.

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι»

E-mail Εκτύπωση PDF

Κώστας Αγοραστός: «Το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι αποτελεί σημαντική δομή. Η συνέχισή του είναι απαραίτητη»

ekprosopoiΣυνάντηση με το Σύλλογο Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» είχε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Συγκεκριμένα η πρόεδρος κα Αικατερίνη Σπανού και τα μέλη του συλλόγου τον ενημέρωσαν για το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στο εν λόγω Πρόγραμμα καθώς σε λίγες ημέρες λήγουν οι συμβάσεις τους και από πλευράς πολιτείας δεν υπάρχει καμία δέσμευση για τη συνέχισή του. Επιπρόσθετα υπάρχουν αρκετοί εργαζόμενοι στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένα από προηγούμενα έτη τα οποία δεν τους έχουν καταβληθεί ακόμα.

Ανανέωση αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΑνακοινώνεται ότι: Μεγάλος αριθμός αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων έχει λήξει λόγω παρέλευσης του χρόνου ισχύος των και δεν έχουν ανανεωθεί με αποτέλεσμα τα συγκεκριμένα όπλα να κατέχονται πλέον παράνομα γεγονός που συνεπάγεται τόσο ποινικές όσο και διοικητικές κυρώσεις των κατόχων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Ν. 2168/93 «Περί Όπλων» όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε μεταγενέστερα).

28 Επενδυτικά σχέδια 34,6 εκατ. ευρώ κατατέθηκαν στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα

E-mail Εκτύπωση PDF

Κώστας Αγοραστός: «Θετική εξέλιξη σε μια επικίνδυνη οικονομική συγκυρία»

agorastos

Θετική εξέλιξη χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός το γεγονός ότι στα πλαίσια του Επενδυτικού Νόμου κατατέθηκαν για αξιολόγηση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας 28 επενδυτικά σχέδια ύψους 34.693.698 ευρώ. «Σε μια τραγική οικονομική συγκυρία για τη χώρα και σε ένα πλαίσιο αβεβαιότητας και φόβου όπου λίγοι τολμούν να εισέλθουν στη διαδικασία του Επιχειρείν, οι επενδυτές δείχνουν να εμπιστεύονται την Αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στα πλαίσια του Επενδυτικού Νόμου έχουν κατατεθεί 28 αιτήσεις για αξιολόγηση ύψους 34,6 εκατ. ευρώ. Από μόνο του το γεγονός αυτό δίνει ελπίδα καθώς τα επενδυτικά αυτά σχέδια αναμένεται να δημιουργήσουν περίπου 400 θέσεις εργασίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αγοραστός.

Σελίδα 60 από 63

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com