A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Συλλήψεις αλλοδαπών για λαθρεμπόριο

E-mail Εκτύπωση PDF

piratiaΣυνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, για παράβαση της Νομοθεσίας Περί Λαθρεμπορίας και της Νομοθεσίας Περί Πνευματικής ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία

Οι συλληφθέντες κατείχαν εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ενενήντα πέντε  (95) συνολικά πακέτα τσιγάρων καθώς και 144 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους CDDVD

Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας

E-mail Εκτύπωση PDF

omadaA

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε ένοπλες ληστείες και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, Φθιώτιδας, Ιωαννίνων και Θεσσαλονίκης

Εξιχνιάστηκαν 2 ένοπλες ληστείες, 2 απόπειρες κλοπών ΑΤΜ, 7 κλοπές τροχοφόρων και 6 κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων (ενός 53χρονου ημεδαπού και ενός 46χρονου αλλοδαπού υπηκόου Τουρκίας)

Αναζητούνται τέσσερις (4) ακόμη συνεργοί τους

Ψηφιακή Προβολή της Ιστορίας και του Πολιτισμού των Μετεώρων και του Ολύμπου

E-mail Εκτύπωση PDF
agorastosΚώστας Αγοραστός: «Δημιουργούμε μια ψηφιακή πλατφόρμα στοχεύοντας στην παγκόσμια τουριστική προβολή μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών»

Σε διαβούλευση θέτει η Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Ψηφιακή Προβολή της Ιστορίας και του Πολιτισμού των Μετεώρων και του Ολύμπου – Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Προορισμών Περιφέρειας Θεσσαλίας».

Συνελήφθησαν δύο άτομα για απάτη και παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών στην Καρδίτσα

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaΣχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ακόμη ατόμων για παραβάσεις του Νόμου Περί Ναρκωτικών

Από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χθες (29-06-2012) δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 39 και 45 ετών αντίστοιχα, για απάτη και παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών ενώ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ακόμη ημεδαπών (ένας άντρας και μία γυναίκα), ηλικίας 41 και 26 ετών αντίστοιχα, για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών.

Ληστεία σε βάρος ζεύγους ημεδαπών στη Λάρισα

E-mail Εκτύπωση PDF

larisaΔύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν εντός σταθμευμένου οχήματος στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι και με την απειλή μαχαιριού τους εξανάγκασαν να αποβιβαστούν από το όχημα αφαιρώντας τους χρηματικό ποσό 150 ευρώ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ BREVET ΠΑΛΑΜΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

brevetΣτον απόηχο του πρώτου brevet Δυτικής Θεσσαλίας, με την ονομασία BREVETΠΑΛΑΜΑ , και παρόλο τις υψηλές θερμοκρασίες 40 με 42 βαθμούς την ημέρα του αγώνα ( 23-06-2012) η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Οι Ρώσοι «αγοράζουν» το Πήλιο

E-mail Εκτύπωση PDF

pilio

Ηρωσική αρκούδα, μέσα από τη μετασοβιετική ελίτ, προσπαθεί μετά την περιοχή του Αλμυρού να πατήσει πόδι και στο Πήλιο και ειδικά στα παραθαλάσσια θέρετρα του βουνού των Κενταύρων.

Επιστολή περιφερειάρχη Θεσσαλίας προς τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΚώστας Αγοραστός: «Απαραίτητη η παρουσία πυροσβεστικών αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου»

Την παραμονή των πυροσβεστικών αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου ζητά με επιστολή του προς τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός για την κάλυψη των αναγκών ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Αγοραστός αναφέρει:

Βραβείο στην Ανάβρα της προκοπής

E-mail Εκτύπωση PDF

anavraΤα «καραβάνια» των ξένων δημοσιογράφων που φτάνουν στην Ελλάδα για να καλύψουν την πολιτική επικαιρότητα εγκαταλείπουν για λίγο την Αθήνα, προκειμένου να επισκεφθούν την Ανάβρα Μαγνησίας και να καταγράψουν την «άλλη» Ελλάδα: της προκοπής και της υλοποίησης υψηλών στόχων.

«Μπορούν να υπάρξουν πολλές Ανάβρες» ισχυρίζεται ο επί έτη κοινοτάρχης Δημήτρης Τσουκαλάς, που δηλώνει αισιόδοξος στην κρίση, «αν οι πολιτικοί άρχοντες βάλουν το κοινό συμφέρον πάνω από το ατομικό».

Σύσκεψη για την πορεία του Προγράμματος Jessica

E-mail Εκτύπωση PDF

tzesikaΚώστας Αγοραστός: «Να ενεργοποιηθεί ο ΟΣΕ δείχνοντας εμπράκτως ότι επιθυμεί να γίνει το έργο του Θεσσαλικού Σιδηροδρόμου»

Πάνος Σκοτινιώτης: «Ναι στην προώθηση του Θεσσαλικού Σιδηροδρόμου έτσι ώστε η Θεσσαλία να μην οδηγηθεί σε σιδηροδρομική απομόνωση με οδυνηρές συνέπειες»

Κων/νος Παπαλός: Στηρίζουμε ομόθυμα τον κ. Αγοραστό στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την υλοποίηση του έργου αυτού»

Σελίδα 59 από 63

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com