A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω... αγροτών

E-mail Εκτύπωση PDF

ΤΡΑΚΤΕΡΑπό τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι, από τις 13.45 της Δευτέρας μέχρι και τις 13.45 της Τρίτης,

Πρόγραμμα για γυναίκες επιχειρηματίες

E-mail Εκτύπωση PDF

ginekesΗ Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Α.Ε.Δ.Ε.Π.) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, Εταίρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» 2007-2013,

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πρόγραμμα Move On Green

E-mail Εκτύπωση PDF

thesaliaΣτις αρχές Δεκεμβρίου (4 – 6) πραγματοποιήθηκε στην πόλη RZESZOW της Νοτιανατολικής Πολωνίας θεματικό συνέδριο με τη συμμετοχή των εταίρων στο έργο Move On Green (MOG). Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, κύριος εταίρος του έργου, συμμετείχε σε συνεργασία με το Εργαστήριο Βελτιστοποίησης Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Το έργο "Move On Green (MOG)" συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο της διαπεριφερειακής ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας Interreg IVC και έχει διάρκεια 3 έτη. Σ' αυτό συμμετέχουν Περιφέρειες και εταίροι από την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Πολωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ουγγαρία, την Αυστρία, τη Λετονία και τη Γαλλία. Σκοπός του έργου είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο καλών συγκοινωνιακών πρακτικών που θα διευκολύνουν τη σύνδεση μεταξύ αστικών κέντρων και αγροτικών περιοχών. Η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, η εξυπηρέτηση των αναγκών των μόνιμων κατοίκων και των επισκεπτών και η υποστήριξη των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών υπηρετούνται μέσα από την υλοποίηση των δράσεων του έργου.

Συνάντηση Κ. Αγοραστού με Δ.Σ. της Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας-Εύβοιας

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΚώστας Αγοραστός: «Μεγάλη η συμβολή του στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση»

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΚώστας Αγοραστός: «Προχωρά η ηλεκτροκίνηση στο σύνολο του Θεσσαλικού Σιδηροδρόμου»

Θετικές είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά τον Θεσσαλικό σιδηρόδρομο και συγκεκριμένα την ηλεκτροκίνηση Λάρισας- Βόλου και Παλαιοφάρσαλος- Καλαμπάκα, όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός μετά τη συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Παναγιώτη Θεοφανόπουλο.

Αρχαιοκάπηλος κατείχε αρχαία αντικείμενα

E-mail Εκτύπωση PDF

astinomiaAΑρχαία νομίσματα, ιδιόχειρες σημειώσεις από αγοραπωλησίες αρχαίων αντικειμένων, κλειδιά από θυρίδα γερμανικής τράπεζας, συσκευή ανίχνευσης μετάλλων, ναρκωτικά δισκία, ήταν μόνο... κάποια από τα ευρήματα της αστυνομίας σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε σπίτια ενός 58χρονου Λαρισαίου.

Απάτη μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή

E-mail Εκτύπωση PDF

apatiΔικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος άγνωστης μέχρι στιγμής δράστιδας, η οποία εξαπάτησε, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, 26χρονο ημεδαπό και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των (1.200) ευρώ.

Με τα τρακτέρ τους στις πλατείες οι αγρότες της Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

trakterΚαρδίτσα
Συγκεντρώσεις με τα τρακτέρ τους πραγματοποίησαν την Κυριακή στις πλατείες των χωριών τους στους νομούς Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας οι αγρότες της Θεσσαλίας, διαμαρτυρόμενοι για την κυβερνητική πολιτική για τον πρωτογενή τομέα,

Ανακοίνωσε τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες ο κ. Κώστας Αγοραστός

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastosΑντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας – Δημόσιας Υγείας - Μεταφορών και Επικοινωνιών: Μαρία Μαμάρα

Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Περιβάλλοντος – Βορείων Σποράδων: Γιώργος Καλτσογιάννης

Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού – Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης – Κοινωνικής Συνοχής – Νεολαίας – Εθελοντισμού- Απασχόλησης: Γεωργία Κουβέλη

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ Μ.Μ.Ε.

E-mail Εκτύπωση PDF

aedepΗ Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Α.Ε.Δ.Ε.Π.) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, Εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ) - ΕΦΕΠΑΕ, ενημερώνει τους υποψήφιους επενδυτές ότι με Απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων προκηρύχθηκε το πρόγραμμα:

Σελίδα 49 από 63

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com