A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόσληψη 50.000 ανέργων στο Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

anergoi

Υπεγράφη η υπουργική απόφαση για την πρόσληψη 50.000 ανέργων άνω των 18 ετών για πέντε μήνες στο δημόσιο, σε Δήμους και Περιφέρειες.

Η δημόσια πρόσκληση προκειμένου να ξεκινήσουν οι αιτήσεις από τους ανέργους εκτιμάται ότι θα γίνει εντός Δεκεμβρίου, ενώ οι προσλήψεις θα γίνουν στις αρχές Ιανουαρίου του 2015. Η πρόσκληση θα αφορά 117 ειδικότητες και οι προσλήψεις θα γίνουν σε ασφαλιστικά ταμεία, σχολεία, νοσοκομεία, Περιφέρειες και Δήμους.

3000 ωφελούμενοι στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

E-mail Εκτύπωση PDF

3000

Ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) και περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην παρουσίαση του προγράμματος στο Υπουργείο Εργασίας

 

«Όλοι μας σε όλα τα επίπεδα, κεντρική κυβέρνηση, αυτοδιοίκηση, παραγωγικοί και κοινωνικοί φορείς, είναι ανάγκη να ιεραρχήσουμε την αύξηση της απασχόλησης ως απόλυτη προτεραιότητα, να ενώσουμε τις δυνάμεις και να συντονίσουμε τις δράσεις μας για την επίτευξη αυτού του στόχου», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ και περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, κατά την παρουσίαση του νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για 50.000 ανέργους, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κοιλάδα των Τεμπών

E-mail Εκτύπωση PDF

tempi

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, για τις ημέρες 10, 11 και 12-11-2014 και μόνο κατά τις ώρες 07:00 – 20:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Π.Α.Θ.Ε.), από τη χ/θ 365+477 (κόμβος Γυρτώνης) μέχρι τη χ/θ 390+700 (διασταύρωση Στομίου).

Κλείνει για δυο μέρες η κοιλάδα των Τεμπών

E-mail Εκτύπωση PDF

tempi

Κλείνει και πάλι η κοιλάδα των Τεμπών από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου και από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, προκειμένου να εκτελεστούν οι συνήθεις πλέον εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας. Οι εργασίες έχει προγραμματιστεί να συνεχιστούν μέχρι τις 14 του μηνός.

Το Δ. Σ. της Ένωσης Περιφερειών ζητά συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά

E-mail Εκτύπωση PDF

perifereia

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και στην πρώτη του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να ζητηθούν συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τους  Αρχηγούς κομμάτων και Υπουργούς της Κυβέρνησης, προκειμένου να δοθούν άμεσα λύσεις σε μια σειρά κοινών θεμάτων που απασχολούν τις 13 Περιφέρειες.

Πρόεδρος Περιφερειαρχών ο Αγοραστός

E-mail Εκτύπωση PDF

agorastos

Με επεισοδιακό τρόπο εξελίχθηκαν, χθες το βράδυ, οι διαδικασίες ανάδειξης προεδρείου στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

Αδιαφιλονίκητος πρόεδρος εξελέγη ο κ. Κώστας Αγοραστός, περιφερειάρχης Θεσσαλίας, συγκεντρώνοντας 15 ψήφους σε σύνολο 25 μελών. Ωστόσο από τη διαδικασία ψηφοφορίας μετά την εκλογή και του β΄ αντιπροέδρου, αποχώρησαν η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και οι κ.κ. Θ. Καρυπίδης, Θ. Γαλιατσάτος, Σπ. Τζόκας, Ν. Πατσαρίνος, Ελένη Παναγιωτοπούλου.

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας

E-mail Εκτύπωση PDF

troxaia

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου 2014, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

 

Ψηφιακά κανάλια στο νομό Τρικάλων από 31 Οκτωβρίου

E-mail Εκτύπωση PDF

digea0

Στις 31 Οκτωβρίου βάση σχετικής ανακοίνωσης της Digea θα έρθει το ψηφιακό σήμα στο νομό Τρικάλων με κέντρο εκπομπής την Κορομηλιά.

Η σχετική ανακοίνωση της Digea στην ιστοσελίδα της αναφέρει:

Αιτήσεις για υποχρεωτική αντικατάσταση αδειών τεχνικών επαγγελμάτων

E-mail Εκτύπωση PDF

perifereia

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε. Λάρισας καλεί τους κατόχους επαγγελματικής άδειας των ειδικοτήτων: Υδραυλικών, χειριστών μηχανημάτων έργου, τεχνιτών - τεχνικών αερίων καυσίμων, μηχανικών βιομηχανίας (πρακτικοί μηχανικοί, συντηρητές, εργοδηγοί, κάτοχοι εγγραφής στα μητρώα μέσων τεχνικών σχολών κλπ), συγκολλητών (οξυγονοκολλητές, ηλεκτροσυγκολλητές) να προσέλθουν έως τις 16-10-2014 στη Δ/νση Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (κτίριο πρώην Νομαρχίας, είσοδος Α', ισόγειο) με αίτηση και τα κατά περίπτωση απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποχρεωτική αντικατάσταση των επαγγελματικών τους αδειών σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στα Π.Δ. 112/12, 113/12, 114/12 και 1/2013.

Κάλεσμα της Αστυνομίας προς τους κατόχους κυνηγετικών όπλων

E-mail Εκτύπωση PDF

opla

H Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλίας ενημερώνει τους πολίτες ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι κάτοχοι των κυνηγητικών όπλων των οποίων οι άδειες κατοχής έχουν λήξει, έχουν νομικές συνέπειες, εάν δεν προβούν στην ανανέωση τους.

Στην περίπτωση αυτή θα κινείται αυτεπάγγελτα από τις Αστυνομικές Αρχές η ποινική διαδικασία σε βάρος των κατόχων κυνηγετικών όπλων.

Σελίδα 29 από 63

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com