A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΝΕΑ

«Επιχείρηση» της ΕΛ.ΑΣ. με 17 συλλήψεις για χασίς και κοκαΐνη

E-mail Εκτύπωση PDF

ellasΣτη σύλληψη 17 πολιτών σε Λάρισα, Κατερίνη και Θεσσαλονίκη για εμπορία και αγορά ναρκωτικών προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

Εκτεταμένες οι καταστροφές στη Δυτική Θεσσαλία από τις έντονες βροχοπτώσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

katastrofes-1Εκατό μηχανήματα επιστράτευσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών.

Πλημμυρόπληκτος κηρύχτηκε ο Δήμος Αργιθέας.

Κώστας Αγοραστός: «Παρεμβαίνουμε άμεσα όπου υπάρχει ανάγκη. Είναι εγκληματικό να πλημμυρίζουν περιοχές γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στον Αχελώο».

23 συλλήψεις στη Θεσσαλία

E-mail Εκτύπωση PDF

diasΣτοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στους τέσσερις Νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Έκδοση αδειών κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

E-mail Εκτύπωση PDF

adeies-egatastaseon-1Σύμφωνα με το ν.4056/2012 (ΦΕΚ 52/Α/12-03-2012), μέχρι τις 12-03-2015 όλες οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις υποχρεούνται να έχουν άδεια εγκατάστασης. Οι άδειες εκδίδονται από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Αποτελέσματα εθνικών Εκλογών 25ης Ιανουαρίου 2015 – Θεσσαλία και Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

vouliΠαρακολουθήστε τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών της 25ης -1- 2015 στο Νομό Τρικάλων στους υπόλοιπους Νομούς της Θεσσαλίας, αλλά και όλης της Ελλάδας.

Αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

perifereia

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι ο ιστότοπος της για την μετάδοση των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι http://ekloges.thessaly.gov.gr/ και έχει υλοποιηθεί με την επιμέλεια της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Μηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

gpad

Κατά τη διάρκεια του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2014, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας:

 

α. Συνελήφθησαν συνολικά (543) άτομα και ειδικότερα:

Τρόφιμα σε κοινωφελή ιδρύματα από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

 

trofima

Τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από το αστυνομικό προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας παραδόθηκαν σε κοινωφελή ιδρύματα και σωματεία.

 

Την παράδοση πραγματοποίησαν οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας σε εκπροσώπους των ιδρυμάτων και σωματείων, οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές.

Σύσκεψη για την τουριστική προβολή της Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

tourist

Τον συντονισμό των υπηρεσιών και των φορέων του τουρισμού ζήτησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σε σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων στην έδρα της Περιφέρειας. Η σύσκεψη είχε σαν στόχο τον προγραμματισμό για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε τουριστικές εκθέσεις για το 2015 αλλά και το πρόγραμμα τουριστικής προβολής συνολικά. Ο κ. Κ. Αγοραστός υπογράμμισε το γεγονός ότι οι πόροι της Περιφέρειας έχουν περικοπεί σημαντικά και ζήτησε τη συνεργασία όλων των φορέων του τουρισμού για την καλύτερη προβολή του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας.

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση PDF

kefa1

Η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από τα πρώτα περίπτερα μιας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν σε μια από τις καλύτερες πρώτες θέσεις χάρη στον σωστό σχεδιασμό εφόσον ήταν στην πλευρά της κεντρικής εισόδου .Εκεί συνομίλησε με τον εντεταλμένο Περιφ. Σύμβουλο για τις Σποράδες κο Πλωμαρίτη και την εντεταλμένη Περιφ. Σύμβουλο για τον τουρισμό κα Κόκκαλη και τον Περιφ. σύμβουλο κο Μπουτίνα για αρκετή ώρα ρωτώντας για την πορεία του τουρισμού τη σαιζόν που πέρασε και τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Σελίδα 28 από 63

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com