A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Βαπτίσθηκε και Φωτίσθηκε…..

E-mail Εκτύπωση PDF

vaptisi-1Το Σάββατο το απόγευμα βαπτίστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της πόλης μας, η δεύτερη κορούλα του Γιώργου και της Πόπης Παρθένη με
Ανάδοχο τον Αθλητικογράφο Νότη Στάλια.

ΣΜΥ: Επίσκεψη Σπουδαστών Ιης Τάξης στα Μετέωρα

E-mail Εκτύπωση PDF

smi-1Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε, Επίσκεψη - Προσκύνημα των Σπουδαστών Ιης Τάξης της Σχολής στις Ιερές Μονές των Μετεώρων.

Σκοπός του ταξιδίου ήταν η επαφή των Σπουδαστών με τις ομορφιές της περιοχής, η διεύρυνση των γενικών γνώσεων και ειδικότερα η επισκόπηση της πνευματικής πορείας του Ελληνισμού με στόχο την πνευματική ανάταση των Σπουδαστών.

Επίσκεψη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων.

E-mail Εκτύπωση PDF

sirizaΠραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου στο τρενάκι στα Τρίκαλα, συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της δυτικής Θεσσαλίας Παναγιώτας Δριτσέλη και Νίκου Μιχαλάκη με τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων φίλων του τρένου Τρικάλων και Καρδίτσας. Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα του σιδηροδρόμου στην περιοχή μας, αλλά και γενικότερα. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα της ηλεκτροκίνησης της γραμμής Παλαιοφαρσάλου- Καλαμπάκας.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

epimelitirioΑυτόματη περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων χερσαίων και εναέριων υποδομών
Απαλλάσσονται από την υποχρέωση διενέργειας μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, σειρά έργων χερσαίων και εναέριων υποδομών, που χαρακτηρίζονται από τοπικές και μη σημαντικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και υπόκεινται σε γενικές προδιαγραφές, όρους και περιορισμούς που τίθενται για την προστασία του περιβάλλοντος, μετά την υπογραφή Κοινής Υπουργικής Απόφασης από τους υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF

kalampakaΣυνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας στις 30 Σεπτεμβρίου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7,30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

Θ Ε Μ Α Τ Α

Σελίδα 720 από 922

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com