A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δ.Σ. Καλαμπάκας: Απέρριψε το αίτημα των επαγγελματιών για αναστολή των μέτρων πιλοτικής εφαρμογής

E-mail Εκτύπωση PDF

ds-1Ένταση επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο για το κυκλοφοριακό όταν αυτό (δημοτικό συμβούλιο) απέρριψε κατά πλειοψηφία το αίτημα των επαγγελματιών για αναστολή όλων των μέτρων εφαρμογής της κυκλοφοριακής μελέτης. Υπέρ της αναστολής ψήφισε η αντιπολίτευση.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF

dsΣυνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας στις 7 Οκτωβρίου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.30. μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

Γεμάτο Σαββατοκύριακο με τους Τρικαλινούς, για τον Κ. Σκρέκα

E-mail Εκτύπωση PDF

skrekas-1Δε χάνει στιγμή ο βουλευτής Ν. Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας και εξακολουθεί να γυρίζει από χωριό σε χωριό της εκλογικής του περιφέρειας, προκειμένου να δει, να ακούσει και να μιλήσει με τους ανθρώπους της υπαίθρου.

Εθιμοτυπική επίσκεψη αιρετών Γερμανών στον Δήμαρχο Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF

sakellariou-1Τον Δήμαρχο Καλαμπάκας επισκέφτηκαν σήμερα οι Γερμανοί αιρετοί (ο Δήμαρχος του Κelsterbach, ο Αντιδήμαρχος και ο Αντινομάρχης της περιοχής) συνοδευόμενοι από τον κ. Αγγέλη Βασίλειο, τον κ. Φαμίση Κων., και το Δικηγόρο κ Μαγγούρα Γεώργιο, ο οποίος λόγω της άριστης γνώσης της Γερμανικής γλώσσας , λειτούργησε ως διερμηνέας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΥ ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

dromos-11 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη συντήρηση του οδοστρώματος στον οδικό άξονα: Λάρισα – Τρίκαλα - Καλαμπάκα – Παναγιά

Κώστας Αγοραστός: «Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο υλοποιούμε έργα οδικής ασφάλειας, που διευκολύνουν την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων»

Σελίδα 718 από 922

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com