A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δόθηκε στην κυκλοφορία ακόμη ένα τμήμα της Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση PDF

e 65Παραδόθηκε στην κυκλοφορία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ακόμη ένα τμήμα της Εθνικής Οδού ΛάρισαςΤρικάλων, παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη, του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού για την απελευθέρωση και την πυρπόληση της πόλης μας

E-mail Εκτύπωση PDF

1Με μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού και μνήμης για την απελευθέρωση και την πυρπόληση της Καλαμπάκας από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

2Παρευρέθηκε αρκετός κόσμος και μεταξύ αυτών Ηγούμενοι, Μοναχοί και Μοναχές των Ιερών Μονών Μετεώρων, οι Βουλευτές του Νομού Ηλίας Βλαχογιάννης, Κώστας Σκρέκας και Μιχάλης Ταμήλος, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Σακελλαρίου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ηλίας Νάνης και Ντίνος Μπάρδας, ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας Βύρων Μπουτίνας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

E-mail Εκτύπωση PDF

programa25η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013- Ημέρα Παρασκευή
Γενικός σημαιοστολισμός από την 08:00, των Δημοσίων, των Δημοτικών, Ιδιωτικών Καταστημάτων, των Ν. Π.Δ. Δ, των Τραπεζών και κατοικιών μέχρι την δύση του ηλίου της 28ης ΟΚΤΩΒΡIΟΥ 2013. Ομιλίες στα Σχολεία της Α/θμιας & Β/θ μιας Εκπαίδευσης, για την Ιστορική σημασία της Εθνικής Επετείου.

Έξυπνα οχήματα (χωρίς οδηγό) τώρα και στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση PDF

leoforioΑφού έγιναν η πρώτη ψηφιακή πόλη της Ελλάδας με δωρεάν ασύρματο δίκτυο, δίκτυο τηλεπρόνοιας, ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα ευφυών μεταφορών και σύστημα MobiPARK, τα Τρίκαλα βάζουν πλώρη να γίνουν και η πρώτη ελληνική πόλη με σύστημα κυκλοφορίας «έξυπνων» οχημάτων, που κινούνται δηλαδή χωρίς οδηγό.

Εκδηλώσεις μνήμης για την Πυρπόληση και Απελευθέρωση της Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση PDF

1Με κάθε επισημότητα ξεκίνησε ο εορτασμός για τα 70 χρόνια από την πυρπόληση και απελευθέρωση της Καλαμπάκας (1943 – 1944) με Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος, όπου πραγματοποιήθηκε επίσημη δοξολογία και ομιλία για την πυρπόληση – Απελευθέρωση της Καλαμπάκας από τον κ. Ευθύμιο Τάκο, πρόεδρο του Συλλόγου ¨Ο Άγιος Βησσαρίων¨ και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων που βρίσκεται στο χώρο του Αγίου Βησσαρίωνος.

2

Σελίδα 711 από 922

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com