A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Κώστας Αγοραστός στο εγχείρημα του Στέλιου Βάσκου

E-mail Εκτύπωση

podilatoΣτην παρουσίαση του εγχειρήματος του τρικαλινού ποδηλάτη Στέλιου Βάσκου «4.000 χιλιόμετρα : Τρίκαλα – Μόναχο – Τρίκαλα» ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Πραγματοποιεί ένα σπουδαίο εγχείρημα, με ένα μεγάλο μήνυμα και υψηλή αποστολή»

Στην παρουσίαση του εγχειρήματος που επιχειρεί για μία ακόμη φορά ο παλαίμαχος τρικαλινός πρωταθλητής ποδηλασίας Στέλιος Βάσκος, παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας -  Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων είναι από τους κύριους υποστηρικτές  αυτού του εγχειρήματος, με τον Στέλιο Βάσκο να επιχειρεί να κάνει την διαδρομή Τρίκαλα – Μόναχο – Τρίκαλα με το ποδήλατό του. Πρόκειται να περάσει από 7 χώρες διανύοντας συνολικά 4.000 χιλιόμετρα, τρέχοντας κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ τη νύχτα θα ξεκουράζεται σε ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο. Θα έχει συνοδεία 14 άτομα μεταξύ των οποίων θα είναι γιατροί και φυσιοθεραπευτές.

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

ΝΕΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

epimelitirio

Προδημοσίευση του προγράμματος "Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα ΙΙ"

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας πρόκειται να προχωρήσει άμεσα στη δημοσίευση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Πρόγραμμα «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα ΙΙ» συνολικού προϋπολογισμού Δημόσιας Δαπάνης 50 εκατ. Ευρώ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Ελληνικό Δημόσιο και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Ο ΚΏΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

E-mail Εκτύπωση

agorastosdimarxeioΚώστας Αγοραστός: «Με ενότητα, συνεργασία, πίστη πολλή δουλεία σε αυτό που κάνουμε ενδυναμώνουμε το τουριστικό προϊόν της περιοχής»

Δημήτρης Σακελλαρίου: «Εξαιρετική η συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας»

Προχωρά το έργο «Μετατροπή του Διατηρητέου Δημοτικού Σχολειού Καστρακίου σε Μουσείο Γεωλογικών Σχηματισμών των Μετέωρων» προϋπολογισμού 1.030.000.00 ευρώ

ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

E-mail Εκτύπωση

ΘΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΜΥ

smy

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 περατώθηκε η θερινή διαβίωση των Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών η οποία ξεκίνησε την 28 Μαΐου. Η θερινή διαβίωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΧΧIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στο Πεδίο Ασκήσεων Καναπίτσας Λιτοχώρου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ – ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

ΓΡΑΜΜΟΣ

orivasiaΜπορείς να αποκαθάρεις τον Γράμμο από τις οδυνηρότερες στιγμές της νεώτερης ιστορίας μας; Μπορείς να βαδίσεις στις πλαγιές, να διασχίσεις τα δάση του δίχως να σκέφτεσαι το δράμα χιλιάδων ανθρώπων που στοίχειωσε για πάντα τον τόπο; Και να θέλεις δεν μπορείς, μάρτυρες αδυσώπητοι τα ερείπια χωριών και οικισμών. Και η σιωπή. Κυρίως η σιωπή. Σκεπάζει τη βουή των νερών, πλανάται ανάμεσα στα δέντρα, σφυρίζει στις πλαγιές. Δεκαετίες εκκωφαντικής σιωπής. Και η μνήμη να καίει, άκαυτη βάτος, κατά τον ποιητή.

Αισιόδοξα μηνύματα από τον Κώστα Σκρέκα

E-mail Εκτύπωση
skrekasΣυνεχίζει τις περιοδείες του ανά τον Νομό Τρικάλων ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας. Επικεφαλής κλιμακίων έχει επισκεφτεί για δεύτερη και Τρίτη φορά μέσα σε μερικούς μήνες όλα τα χωριά προσπαθώντας να πείσει τους πολίτες πως μόνο με την Νέα Δημοκρατία υπάρχει προοπτική για την επόμενη μέρα για τον τόπο.

Ενωτικός εμφανίστηκε από την Καλαμπάκα ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας

E-mail Εκτύπωση
pirosdimasΠραγματοποιήθηκε απόψε στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας η προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ με κεντρικό ομιλητή τον Χρυσό Ολυμπιονίκη και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κινήματος Πύρρο Δήμα.

Στην συγκέντρωση βρέθηκαν αρκετοί Καλαμπακιώτες κάτι που έκανε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ άλλα και τους υποψηφίους Βουλευτές του κινήματος στα Τρίκαλα να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξα για το αποτέλεσμα των επαναληπτικών Εθνικών Εκλογών στις 17 Ιουνίου.

Συνελήφθη στα Τρίκαλα 41χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το δημόσιο συνολικού ύψους 26.938.597,38 ευρώ

ofiless

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα (13-06-2012) στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, ένας 41χρονος ημεδαπός, πρώην επιχειρηματίας, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος συνελήφθη διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο, οφειλές συνολικού ύψους 26.938.597,38 ευρώ.

Εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης οδού προς Κορομηλιά

E-mail Εκτύπωση

koromiliaΜε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης οδού προς Κορομηλιά, ενός έργου που είναι συνεχιζόμενο και προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.

Συνέντευξη τύπου για θέματα ασφαλείας του Ηλία Βλαχογιάννη

E-mail Εκτύπωση
iliasvlahogianisΣυνέντευξη τύπου για θέματα ασφάλειας, λαθρομετανάστευσης, αλλά και για τις εθνικές εκλογές της Κυριακής, παρεχώρησε την Τετάρτη 13-06-2012 στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

Σελίδα 451 από 462

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com