A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επιστολή Βασίλη Γιαγιάκου στον Υπουργό Χατζηδάκη

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΠρος κ. Κωστή Χατζηδάκη - Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Κοινοποίηση:

κ. Κ.Αγοραστό – Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

κ.κ. Βουλευτές Ν.Τρικάλων

κ.Χ.Μιχαλάκη – Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων

κ. Κ.Μίχαλο – Πρόεδρο ΚΕΕΕ

Επιμελητήρια: Λάρισας, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς & Φλώρινας.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΙΑΒΑΣ

E-mail Εκτύπωση

dimitriosΤην Παρασκευή 26 Οκτωβρίου (2012), γιορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του αγίου Δημητρίου Διάβας. Το απόγευμα της Πέμπτης, 25 Οκτωβρίου και ώρα 6:00", θα τελεσθεί Μέγας Εσπερινός μετ' Αρτοκλασίας και θα ψάλλει ο Παρακλητικός Κανόνας εις τον Άγιον Δημήτριον τον Μυροβλήτην.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

mitropolitisΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ θα χοροστατήσει ή λειτουργήσει και ομιλήσει την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου πρωί στην I. Μονή Αγίων Θεοδώρων και το απόγευμα κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό στο πα­ρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου Καλαμπάκας. Το πρωί της Παρασκευής στον I. Ναό Αγίου Δημητρίου Διάβας.

Δίκαιη κατανομή των βαρών ζητά ο Κ. Σκρέκας

E-mail Εκτύπωση

skrekasΜε ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Λιβιεράτο ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας ζητά να ληφθούν όλες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να διασφαλιστεί η δίκαιη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας.

Απόφαση Ίδρυσης Κ.Ε.Φ.Υ στην Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση

doyΟ κ. Βύρων  Μπουτίνας μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο Οικονομικών έλαβε την απόφαση ίδρυσης ΚΕΦΥ στην Καλαμπάκα.

Ορεινές περιοχές γεμάτες με δηλητηριασμένα δολώματα

E-mail Εκτύπωση

skiliaAΣοκαριστικά ήταν τα αποτελέσματα της επίσκεψης της Ευρωπαϊκής ομάδας σκύλων από την Ανδαλουσία για τον εντοπισμό δηλητηριασμένων δολωμάτων στις περιοχές Natura 2000, Αντιχάσια Όρη – Μετέωρα και Κόζιακας που συντόνισε ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.

Η ομάδα που αποτελούνταν από 2 οδηγούς και 4 εκπαιδευμένους σκύλους, επισκέφθηκε στο διάστημα 8-18  Οκτωβρίου χωριά και κυνηγητικές περιοχές και προσπαθεί να τις καθαρίσει από φόλες και δηλητήρια. Συνολικά βρήκε 14 δηλητηριασμένα ζώα και υπολείμματα από δολώματα!

Ερώτηση στη Βουλή του Ηλία Βλαχογιάννη για τον Ε65

E-mail Εκτύπωση

vlaxogiannisΕπίκαιρη κατέθεσε ο Βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σχετικά με την συνέχιση της κατασκευής του Οδικού Άξονα Ε65.

Καλαμπάκα: Επετειακή εκδήλωση για την πυρπόληση και απελευθέρωσή της

E-mail Εκτύπωση

epetiakiAΠαρουσία  πολιτικών, Εκκλησιαστικών και  στρατιωτικών αρχών, εκπροσώπων   τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο για την πυρπόληση και την απελευθέρωσή της πόλης μας στις 18 Οκτωβρίου 1943 και 1944 αντίστοιχα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

eedyeΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: ΟΛΟΙ   ΣΤΟ   ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ  ΝΕΟΥ  ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ  ΠΟΥ  ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ  ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. ΚΑΤΆ  ΤΗΣ  ΣΥΡΙΑΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΙΡΑΝ

Εκδηλώσεις

E-mail Εκτύπωση
AFISA

Πυρπόληση και απελευθέρωση της Καλαμπάκας

Σελίδα 428 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com