A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ TOY 2013 ΤΗΣ I. ΜΗΤΡ. ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

imerologio

«Κατόρθωσεν η εμπορική εκμετάλλευσις και αυτού του μυστηρίου να εξοβε­λίσει την ιερότητα και να το μετατρέψει εις ένα κοσμικόν γεγονός, ξένον από την αποστολήν του, που η Εκκλησία του προσδίδει».

Αμοιβολόγιο ΑΕΠΙ

E-mail Εκτύπωση

vouleutes«Σε ποιές ενέργειες προσανατολίζεται το Υπουργείο για τον εξορθολογισμό του αμοιβολογίου της Α Ε Π Ι λόγω της οικονομικής κρίσης»

Κύριε Υπουργέ,

Το θέμα της ΑΕΠΙ αποτελεί βραχνά εδώ και χρόνια για τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής.  Το τοπίο εξακολουθεί να παραμένει θολό, ενώ η διαδικασία είσπραξης των τελών της Εταιρίας εξακολουθεί να αποτελεί αφορμή τριβών, καχυποψίας και οργής.  Τα τιμολόγια της ΑΕΠΙ τίθενται με τα ίδια κριτήρια σε καταστήματα με χαώδεις διαφορές σε υλική και άυλη αξία.  Παράλληλα βέβαια με την κλασική ΑΕΠΙ εμφανίζονται νέες Εταιρίες Πνευματικών Δικαιωμάτων με εξωφρενικές και αβάστακτες απαιτήσεις.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση

psifismaΨήφισμα διαμαρτυρίας για τα δυσβάσταχτα μέτρα της κυβέρνησης και της τρόϊκας επέδωσαν την Πέμπτη 18-10-2012 η Ομοσπονδία ΕΒΕ και η διοίκηση του εργατικού κέντρου Τρικάλων στον θεματικό αντιπεριφερειάρχη υγείας Τρικάλων Γιώργο Τσίγκα.

Συνάντηση Δημοτικής Βιβλιοθήκης

E-mail Εκτύπωση

dimarxeioΤη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 21:00 , στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης,   θα γίνει η πρώτη για τη νέα χρονιά  συνάντηση της Δημοτικής Χορωδίας που φέτος θα λειτουργήσει υπό νέα Διεύθυνση.

Η «κιβωτός» της Θεόπετρας Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

theopetraΈνα από τα πλέον ενδιαφέροντα από ιστορικής άποψης σπήλαια της Ελλάδας, είναι και το σπήλαιο Θεόπετρας που βρίσκεται στην κοινότητα Θεόπετρας, σε μικρή απόσταση από την Καλαμπάκα.

 

Ευχαριστήριο

E-mail Εκτύπωση

kapiΤο διοικητικό συμβούλιο του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Καλαμπάκας ευχαριστούν θερμά το Διευθυντή και τις δασκάλες του 5ου Δημοτικού σχολείου Καλαμπάκας καθώς και τους μικρούς μαθητές για την επίσκεψη τους στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. την  1η Οκτωβρίου την  ημέρα της γιορτής για την Τρίτη Ηλικία.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

kalampakaAkalampakaBΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 19-10-2012 και ώρα 11,00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

emporikosΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ 18Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ ενόψει των νέων μέτρων που σβήνουν το μικρό και μεσαίο εμπόριο από τον χάρτη, αποφάσισε στην συνεδρίαση της 8ης Οκτωβρίου την διοργάνωση Πανεμπορικού συλλαλητηρίου με κλείσιμο των καταστημάτων για την προσεχή Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Εκδήλωση μνήμης και τιμής

E-mail Εκτύπωση

kalampakaAΠρόσκληση
Σας προσκαλούμε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση μνήμης και τιμής για την επέτειο δύο σημαντικών γεγονότων που έλαβαν χώρα στην πόλη της Καλαμπάκας: της Πυρπόλησης της πόλης στις 18 Οκτωβρίου 1943 και της Απελευθέρωσής της ένα χρόνο αργότερα, στις 18-20 Οκτωβρίου 1944, από τη Γερμανική κατοχή.

Καλαμπάκα : Να ζει κανείς ή να μη ζει

E-mail Εκτύπωση

skoupidiaAΣίγουρα δεν είναι η καλλίτερη εικόνα και μάλιστα στο κέντρο της πόλης.

Σελίδα 427 από 459

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com