A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Ρ Ε Ι Β Α Τ Ι Κ Η Λ Ε Σ Χ Η Κ Α Λ Α Μ Π Α Κ Α Σ

E-mail Εκτύπωση

OLKΗ Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας, διοργανώνει ανάβαση στην κορυφή Βιργιάνου 1455μ..

Η ανάβαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 - 10 -2012.

Η αναχώρηση για Κορυδαλό θα γίνει από την Πλ. Δημουλά, στις 8.00 π.μ.

Προβλεπόμενες ώρες ανάβασης: περίπου 2.00'.

Η ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΠΟΥ ΤΑ… ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

E-mail Εκτύπωση

tragoudistriaΗ Ματούλα Ζαμάνη τραγουδίστρια, από την Παναγία Καλαμπάκας, ήταν η μια εξ αυτών που αποδοκίμασε έντονα τον Γιώργο Παπανδρέου, μόλις προ ημερών στη Γερμανία…

«Φάτε, τσάμπα είναι, εμείς πληρώνουμε» ήταν ορισμένα από τα λόγια που ακούστηκαν εναντίον του πρώην πρωθυπουργού.

Σύσκεψη με Χατζηδάκη για τον Ε65

E-mail Εκτύπωση

egnatiaΑποδίδουν οι πιέσεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προς την Κυβέρνηση για την Ε-65. Με εντολή του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά ο .Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγ/τας ,Υποδομών κ. Κων/νος Χατζηδάκης θα ενημερώσει τους βουλευτές της κεντρικής Ελλάδος και της Δυτ. Μακεδονίας για τις νεώτερες εξελίξεις την Τρίτη 6 Νοεμβρίου , στις 7.00 μμ.

Επιστολή Αγοραστού για Θεομηνία στην Π.Ε. Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

agorastosAΈκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση βλαβών στο ορεινό οδικό δίκτυο Π.Ε. Τρικάλων από τη θεομηνία ζητά με επιστολή του προς τους συναρμόδιους Υπουργούς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση βλαβών στο ορεινό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων από τις έντονες βροχοπτώσεις στις 25 - 29 Οκτωβρίου 2012 ζητά με χθεσινή του επιστολή ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών, Υποδομών και Εσωτερικών. Στην επιστολή επισυνάπτεται τεχνική έκθεση με αναλυτική περιγραφή των ζημιών και τις θέσεις που έχουν καταγραφεί.

Υπογραφή Σύμβασης Π.Ε. Τρικάλων για Κατασκευή χωμάτινων λιμνοδεξαμενών

E-mail Εκτύπωση

agorastosΤην σύμβαση για το έργο «Κατασκευή χωμάτινων λιμνοδεξαμενών Π.Ε. Τρικάλων» προϋπολογισμού 100.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα»

Λύση στα προβλήματα επάρκειας νερού σε κτηνοτροφικές μονάδες της Π.Ε. Τρικάλων δίνεται με απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. Συγκεκριμένα ο κ. Αγοραστός υπέγραψε σήμερα την σύμβαση για το έργο «Κατασκευή χωμάτινων λιμνοδεξαμενών Π.Ε. Τρικάλων» προϋπολογισμού 100.000 ευρώ (με ΦΠΑ).

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

orivatikosΣΧΟΛΗ  ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ  ΑΡΧΑΡΙΩΝ  ΣΤΑ  ΜΕΤΕΩΡΑ

- ΔΩΡΕΑΝ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ -

Ο ΚΟΣΜΟΣ  ΕΙΝΑΙ  ΠΙΟ  ΩΡΑΙΟΣ  ΑΠΟ  ΨΗΛΑ.

Οι εγγραφές Συνεχίζονται.

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος  Καλαμπάκας προσφέρει τη δυνατότητα στα Νέα μέλη του, να εκπαιδευτούν στις βασικές γνώσεις και να βιώσουν την ξεχωριστή ιδιαιτερότητα του αθλήματος της αναρρίχησης  μέσα από το άψογα καταρτισμένο εκπαιδευτικό  προγράμματά του.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

dimosKΑπό  την    5η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2012 , ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ και κάθε ημέρα,  το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Οξύνειας, θα είναι ανοικτό και θα λειτουργεί από ώρα  08:00΄΄ έως  15:00΄΄ για την εξυπηρέτηση των Δημοτών των  Τοπικών Κοινοτήτων ΟΞΥΝΕΙΑΣ – ΚΑΚΟΠΛΕΥΡΙΟΥ – ΑΓΝΑΝΤΙΑΣ – ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΥ  &  ΣΤΑΓΙΑΔΩΝ.

« Εορτασμός Ημέρας Οδηγισμού 2012 »

E-mail Εκτύπωση

dimosiouMε αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Οδηγισμού 2012, το Τοπικό Τμήμα Καλαμπάκας του Σώματος  Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου, στις 12.00, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, ανοιχτή εκδήλωση για παιδιά και μεγάλους, με θέμα το παιδί και τα διακαιώματά του και σύνθημα ‘’ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ’’.

Ταυτοποιήθηκε δράστης της ένοπλης ληστείας σε μπαρ της Πύλης Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

astinomiaΜετά από πολύμηνη Αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε σε μπαρ στην Πύλη Τρικάλων το πρωί της 16ης Μαΐου.

5ο Δημ. Σχ. Καλαμπάκας: Εκδήλωση για την Ημέρα της Αποταμίευσης

E-mail Εκτύπωση

dimotikoΤην Τετάρτη 31.Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα της Αποταμίευσης, στις 10:00 π.μ στο 5ο Δημ. Σχ. Καλαμπάκας θα γίνει σχετική εκδήλωση.

Το Σχολείο θα επισκεφθούν ο Διευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Τρικάλων κ. Κωστάκης Αθανάσιος και 2 συνεργάτες του.

Σελίδα 425 από 460

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com