A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Καλαμπάκα 20/11/2012

ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝkalamp

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

Ταχ. Δ/νση: Ευθ. Βλαχάβα 1

Τ. Κ. 42200 Καλαμπάκα

Πληρ.: Γραφείο Δημάρχου

Τηλ.  24323-50200

FAX 24320-22421

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ο Δήμος Καλαμπάκας, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ» με προϋπολογισμό έργου 253.460,00

Νεκρός 24χρονος Καλαμπακιώτης

E-mail Εκτύπωση

Έπεσε σε χαράδρα με το αυτοκίνητό του έξω από τη Βλαχάβα

vlaxavaΜια νέα τραγωδία "χτυπά" την περιοχή μας καθώς ένα νέο παλικάρι, ηλικίας μόλις 24 χρονών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από το δρόμο και έπεσε σε χαράδρα 500 μέτρων.
Σύμφωνα με το stagonnews σχετικά με το δυστύχημα που σημειώθηκε στο 13ο χιλ. Καλαμπάκας – βλαχάβας. Πρόκειται για έναν 24χρονο νεαρό ο οποίος κατάγεται από το Σκεπάρι Καλαμπάκας.

Δημοπρατείται ο τοίχος στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

sakellariouΔημοπρατείται με απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας το έργο που αφορά στην πλήρη εξασφάλιση της σταθερότητας των πρανών στο σχολικό συγκρότημα του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας. Συγκεκριμένα το έργο «Τοίχος αντιστήριξης στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας», προϋπολογισμού 253.460 ευρώ (με ΦΠΑ) που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ δημοπρατείται προκειμένου να αρθούν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στο εν λόγω σχολείο. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μέρος της πράξης  «Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας», συνολικού προϋπολογισμού 719.710,05€ με ΦΠΑ.

Ελληνορωσικό Επιχειρηματικό Forum

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΤο Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι το Ελληνορωσικό Κέντρο Ερμής και τα Επιμελητήρια Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Κέρκυρας, Κοζάνης, Μαγνησίας, Ξάνθης, Σερρών, Τρικάλων και Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Εταιρία Συμβούλων Alpha Plan, τα Ρωσικά Επιμελητήρια (Μόσχας, Ρωσίας, Αγίας Πετρούπολης), καθώς και Ρωσικούς Επιχειρηματικούς Φορείς, θα διοργανώσουν Επιχειρηματικό Ελληνορωσικό Forum στην Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο 2013.

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ IΔΡΥΜΑ SPARKASSENSTIFTUNG ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

E-mail Εκτύπωση

TthessaliasΕκπρόσωποι του Ιδρύματος Sparkassenstiftung για τις Διεθνείς Συνεργασίες, που εκπροσωπεί περίπου 500 τράπεζες και 35.000 καταστήματα στη Γερμανία, επισκέφτηκαν με πρωτοβουλία τους την Ένωση Συνεταιριστικών τραπεζών Ελλάδος και συζήτησαν με τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Νίκο Μυρτάκη και το Γενικό Διευθυντή κ. Δημ. Χαραλαμπάκη.

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση

Καλαμπάκα - Ξεκίνησαν τα μαθήματα της σχολής αρχαρίων ορειβασίας- αναρρίχησης

eoskAΠραγματοποιήθηκε το πρώτο μάθημα της  σχολής αρχαρίων ορειβασίας- αναρρίχησης στην αίθουσα του  HOTELKOSTAFAMISSI, στην  Καλαμπάκα.

Καλαμπάκα: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για το «Περιβόλι της Παναγιάς»

E-mail Εκτύπωση

panagiaAΕκδήλωση  πραγματοποιήθηκε   στο  πνευματικό – πολιτιστικό κέντρο  του δήμου  Καλαμπάκας και παραβρέθηκε  Πλήθος  κόσμου,   αφορούσε δε  το  «ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ» , που ετοίμασε ο  Ζωγράφος  - Αγιογράφος  Γιώργος  Ασημακόπουλος.

Τον «πήρε» το Λαγό

E-mail Εκτύπωση

takosΣάββατο μεσημέρι και ο Στέργιος ο Τάκος επιστρέφει από το κυνήγι με ικανοποίηση αφού είναι   φορτωμένος με το θήραμά του.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ “GALLERY” Κώστα Αδάμου

E-mail Εκτύπωση

egeniaAΤην Τρίτη 6 Νοεμβρίου2012 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του γνωστού Καλαμπακιώτη Καλλιτέχνη- Ζωγράφου ΚΩΣΤΑ ΑΔΑΜΟΥ όπου χαιρέτισε ο Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Αναστασίου

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

eoskΞΕΚΙΝΑΝΕ   ΤΑ   ΜΑΘΗΜΑΤΑ   ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

Ξεκινάει η σχολή αρχαρίων ορειβασίας- αναρρίχησης, αύριο  Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 17.00 μ.μ στην αίθουσα του HOTEL KOSTA FAMISSI, στην  Καλαμπάκα.

Σελίδα 422 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com